Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP

Nie bede tu pisal co mysle na twoj temat bo dostal bym z 25%

Jest takie przyslowie ,, Kazdy jest kowalem swojego losu "

Ja ten los kuje w metinie u kowala , a ty sie burasz niepotrzebnie.

Taki serwer jak ten trafia sie 1/1000000 i warto na nim spedzic długi czas w miłej atmosferze.

Tyle w temacie ziom.

Kid Mody to NO0o0o0By

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajebisty , nic dodać nic ująć . Zapraszam na mój kanał YT gdzie znajdziecie wiele informacji o serwerze , jak i mam już gotowe 3 kolejne odcinki przedstawiające System Konny , System Osiągnięć , System Skilli . Jutro będą wstawione na kanał :)

Kanał: http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

@up od wczoraj czekam za kolejnymi i sie doczekać nie mogę :>
Wie ktoś dlaczego nie chce dojść link aktywacyjny przy rejestracji sie na forum serwa ?
I skąd można będzie wziąć medale ? tylko z małp czy są jeszcze jakieś możliwości ?

Opublikowano

@up od wczoraj czekam za kolejnymi i sie doczekać nie mogę :>

Wie ktoś dlaczego nie chce dojść link aktywacyjny przy rejestracji sie na forum serwa ?

I skąd można będzie wziąć medale ? tylko z małp czy są jeszcze jakieś możliwości ?

Jutro będą nowe odcinki :)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Mamy dla Was dobrą informację :)

Jest już to prawie pewne więc myślę, że można już to ogłosić. Wiele osób uważa, że wspólny Teamspeak nie będzie dobrym rozwiązaniem. Po wysłuchaniu za i przeciw podjęliśmy decyzję o założeniu nowego TS specjalnie pod Triadora. Mam nadzieję, że Was to ucieszy :)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mamy dla Was dobrą informację :)

Jest już to prawie pewne więc myślę, że można już to ogłosić. Wiele osób uważa, że wspólny Teamspeak nie będzie dobrym rozwiązaniem. Po wysłuchaniu za i przeciw podjęliśmy decyzję o założeniu nowego TS specjalnie pod Triadora. Mam nadzieję, że Was to ucieszy :)

Napewno ucieszy bo wszystko latwiej znalezc niz na tamtym ogolnym tsie : P A kiedy go postawicie i pod jakim adresem?

Opublikowano

Bedzie mam nadzieje przerobka z kolcow z nieb. Łez jak i z Ebonitow? Bo inaczej wojo i ninja beda poszkodowani.

Opublikowano

Ja chciałbym się tylko dowiedzieć czy w cliencie będzie tabela bonusów i czy za biologa będą nagrody jak na większości hardów czy zupełnie coś innego.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Budowniczy
Opublikowano

Hu - Hu

A więc już jakiś czas temu obiło mi się o uszy że ruszy ten serwer i powiem że spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Po raz tysięczny ten sam serwer na tych samych plikach zrobione pod tiliana ciągnięte już przez 3 lata po każdym serwie po kolei. Zaraz mi ktoś wyskoczy z tekstem że Aury / strachy itp to nowość , gówno nie nowość na epvp już z rok temu diff na to był .. na hardcore grałem w tamte wakacje to już to było.

Do tego ten set broni z Pl-a porażka widzę że nadal ludzie nie skminili że te bronie/zbroje były robione dla beki , i nawet się nie starali ich ukryć w cliencie tylko były na samym wierzchu że nawet laik co jedyna wiedzę jaka posiada to poradniki ''HAKERÓW'' z mpc by dał rade rozpakować tego clienta...Do tego są okropne. Pomijając to wszystko serwer jest w miarę dobrze złożony do kupy.

Martwi mnie tylko że robi to tak zwane ''ForGame'' porażka ludzie którzy nie umieją przyznawać się do błędu. Ludzie którzy tak mieli w dupie graczy że dziś na Almanti zostało 50 osób w godzinach szczytu... Grałem trochę na tych gotowcach co na Almantii były i jak były cofki przez padające chanele , ( ddosy w db podejrzewam ) To jak cofało ludzia itemy to oni na tsie wciskali kite że robili przerwę techniczna i na pewno była informacja że zostaniemy wylogowani i może w tym samym momencie ktoś wywalił channel. Porażka nie nienawidzę ludzi którzy nie umieją spojrzeć prawdę w oczy przyznać się do błędu i na podstawie jego wykonać jakaś refleksje siebie i tego co można zrobić by to się nie powtórzyło...

Idźmy dalej , [GM]ShizeR ogółem go nie znam coś mi się tam obiło o uszy parę razy ale jakimś bogiem to on dla mnie nie jest a wręcz ''nonejmem" , ale przekopując się przez ten spam zauważyłem że idzie spina że będzie rozdawać itemy itp. Dobra z tego co pamiętam gdy kiedyś rozmawiałem z Robertem ( Xen ) i Haya ( Bartkiem - jak dobrze pamiętam [ ? ] ) To oni mi próbowali wmówić że maja tak ustawione że logi kasują się automatycznie żeby nie zaśmiecać - Wiec jak chcecie sprawdzić co robi gm w logach skoro ich nie będzie ? - Do tego napisałeś że nie może nic rozdawać ale jak coś macie logi - czyli teraz czekaj ? Nie może nic rozdawać , ale jak coś komuś da ( chociaż nie może ) to macie to w ''znikających logach'' ?...

Myślę że serwer skończy tak jak każdy inny od ''ForGame'' miesiąc/dwa spora ilość graczy ale po 3 dniach od startu jak zobaczyli 3 zera na koncie to już nie ma co poprawiać serwer jest idealny i w ogóle.

Mimo wszystko nie jestem wróżbita Maciejem i nie będę spekulował.

Wbiję na serwer chociaż zdaje mi się wiem jak będzie jak zresztą napisałem wyżej.

Dziękuje wszystkim którzy wytrwali do końca tego postu.

Pozdrawiam.

Wyczytałem do "na tych samych plikach co pod tiliana".. I skończyłem czytać..

Tak pliki easy pod harda..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Minęło 5 dni od zrobienia prezentacji, ile jeszcze mamy czekać? ...

Czytaj uważnie start 15 czerwca.

Opublikowano

Cześć bacznie przeglądam filmiki i jedna rzecz która mnie martwi to to ,że z tych triadorskich skrzyń jeżeli dobrze to napisałem.

Dropia Dodania w większej ilości niż zmianki bądz dosyc porównywalnie.Proponuję to zmienić bardziej na rzecz zmianek.

Wiadomo ,że zmian pójdzie więcej niż dodań na każdy itemek.

Mam nadzieje ,że ktoś z @ to przemyśli bo prędzej czy później dodania będą miały 0 wartość przy takim ich dropie.

Opublikowano

Najpierw było 4-5 dni po starcie bety a teraz 2 tygodnie?...

Od startu otwartej bety, a nie zamkniętej.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja chciałbym się tylko dowiedzieć czy w cliencie będzie tabela bonusów i czy za biologa będą nagrody jak na większości hardów czy zupełnie coś innego.

Tabela bonusów raczej będzie, nagrody będą podobne jak na innych hardach.

Opublikowano

Bedzie przerobka z kolcow z nieb. Łez jak i z Ebonitow?

tylko wtedy takie same ulepki musza byc na ebo jak i lzy do +9

Opublikowano

Bedzie przerobka z kolcow z nieb. Łez jak i z Ebonitow?

Z ebonitów na pewno nie, z łez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...