Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj harnasiek ma racje,padasz z 10 jak nie więcej razy na filmiku ..

Na serwach ------------------- kaN

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj harnasiek ma racje,padasz z 10 jak nie więcej razy na filmiku ..

Chłopie to jest beta ,testowałem sobie jak chciałem ,bo na 50 lvl nie mam eq typu bojowa tarcza +9 tylko lepsze eq i to bylo robione na spontana ,a wy sie ku*wa spinacie jak o majtki chcialem pokazać dungeony ,bo ktos inny na becie taki harnasiek wogle bys nie nagral nic ,a duzo bylo bugów odkrytych , nie mamy co narazie robic ,bo misje kazdy porobił ,a czekamy na nowe mapki + drop ze smoka generala i ustalamy exp.

+ Dodam ,że nie jestem jakimś debilem co gra rok w metina tylko mam dlugi staż za sobą taki jak na balmorce 93 lvl itp .. a eq n robilem bez przygotowania pozwole sobie zacytowac jakie mialem eq typu bojowa+4 i tradycyjny+4

I zobaczymy sie w grze i zobazcymy czy bede padal :*

Opublikowano

Ale tutaj zazdrości widzę. Jak narazie Ci co nagrywają filmiki z BETY robią to zaje..iście. Wszystko macie pokazane co i jak.

Wiecie że to nie jest żaden przymus z ich strony. ? Oni robią to dla nas oraz zapewniają lepszą reklamę serwera.

Więc doceniajcie prace innych i się tak nie spinajcie. 12 i wy bd mogli testować serwer i nagrywać filmiki ;p

Pzdr ;x

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Hu - Hu

A więc już jakiś czas temu obiło mi się o uszy że ruszy ten serwer i powiem że spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Po raz tysięczny ten sam serwer na tych samych plikach zrobione pod tiliana ciągnięte już przez 3 lata po każdym serwie po kolei. Zaraz mi ktoś wyskoczy z tekstem że Aury / strachy itp to nowość , gówno nie nowość na epvp już z rok temu diff na to był .. na hardcore grałem w tamte wakacje to już to było.

Do tego ten set broni z Pl-a porażka widzę że nadal ludzie nie skminili że te bronie/zbroje były robione dla beki , i nawet się nie starali ich ukryć w cliencie tylko były na samym wierzchu że nawet laik co jedyna wiedzę jaka posiada to poradniki ''HAKERÓW'' z mpc by dał rade rozpakować tego clienta...Do tego są okropne. Pomijając to wszystko serwer jest w miarę dobrze złożony do kupy.

Martwi mnie tylko że robi to tak zwane ''ForGame'' porażka ludzie którzy nie umieją przyznawać się do błędu. Ludzie którzy tak mieli w dupie graczy że dziś na Almanti zostało 50 osób w godzinach szczytu... Grałem trochę na tych gotowcach co na Almantii były i jak były cofki przez padające chanele , ( ddosy w db podejrzewam ) To jak cofało ludzia itemy to oni na tsie wciskali kite że robili przerwę techniczna i na pewno była informacja że zostaniemy wylogowani i może w tym samym momencie ktoś wywalił channel. Porażka nie nienawidzę ludzi którzy nie umieją spojrzeć prawdę w oczy przyznać się do błędu i na podstawie jego wykonać jakaś refleksje siebie i tego co można zrobić by to się nie powtórzyło...

Idźmy dalej , [GM]ShizeR ogółem go nie znam coś mi się tam obiło o uszy parę razy ale jakimś bogiem to on dla mnie nie jest a wręcz ''nonejmem" , ale przekopując się przez ten spam zauważyłem że idzie spina że będzie rozdawać itemy itp. Dobra z tego co pamiętam gdy kiedyś rozmawiałem z Robertem ( Xen ) i Haya ( Bartkiem - jak dobrze pamiętam [ ? ] ) To oni mi próbowali wmówić że maja tak ustawione że logi kasują się automatycznie żeby nie zaśmiecać - Wiec jak chcecie sprawdzić co robi gm w logach skoro ich nie będzie ? - Do tego napisałeś że nie może nic rozdawać ale jak coś macie logi - czyli teraz czekaj ? Nie może nic rozdawać , ale jak coś komuś da ( chociaż nie może ) to macie to w ''znikających logach'' ?...

Myślę że serwer skończy tak jak każdy inny od ''ForGame'' miesiąc/dwa spora ilość graczy ale po 3 dniach od startu jak zobaczyli 3 zera na koncie to już nie ma co poprawiać serwer jest idealny i w ogóle.

Mimo wszystko nie jestem wróżbita Maciejem i nie będę spekulował.

Wbiję na serwer chociaż zdaje mi się wiem jak będzie jak zresztą napisałem wyżej.

Dziękuje wszystkim którzy wytrwali do końca tego postu.

Pozdrawiam.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Hu - Hu

A więc już jakiś czas temu obiło mi się o uszy że ruszy ten serwer i powiem że spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Po raz tysięczny ten sam serwer na tych samych plikach zrobione pod tiliana ciągnięte już przez 3 lata po każdym serwie po kolei. Zaraz mi ktoś wyskoczy z tekstem że Aury / strachy itp to nowość , gówno nie nowość na epvp już z rok temu diff na to był .. na hardcore grałem w tamte wakacje to już to było.

Do tego ten set broni z Pl-a porażka widzę że nadal ludzie nie skminili że te bronie/zbroje były robione dla beki , i nawet się nie starali ich ukryć w cliencie tylko były na samym wierzchu że nawet laik co jedyna wiedzę jaka posiada to poradniki ''HAKERÓW'' z mpc by dał rade rozpakować tego clienta...Do tego są okropne. Pomijając to wszystko serwer jest w miarę dobrze złożony do kupy.

Martwi mnie tylko że robi to tak zwane ''ForGame'' porażka ludzie którzy nie umieją przyznawać się do błędu. Ludzie którzy tak mieli w dupie graczy że dziś na Almanti zostało 50 osób w godzinach szczytu... Grałem trochę na tych gotowcach co na Almantii były i jak były cofki przez padające chanele , ( ddosy w db podejrzewam ) To jak cofało ludzia itemy to oni na tsie wciskali kite że robili przerwę techniczna i na pewno była informacja że zostaniemy wylogowani i może w tym samym momencie ktoś wywalił channel. Porażka nie nienawidzę ludzi którzy nie umieją spojrzeć prawdę w oczy przyznać się do błędu i na podstawie jego wykonać jakaś refleksje siebie i tego co można zrobić by to się nie powtórzyło...

Idźmy dalej , [GM]ShizeR ogółem go nie znam coś mi się tam obiło o uszy parę razy ale jakimś bogiem to on dla mnie nie jest a wręcz ''nonejmem" , ale przekopując się przez ten spam zauważyłem że idzie spina że będzie rozdawać itemy itp. Dobra z tego co pamiętam gdy kiedyś rozmawiałem z Robertem ( Xen ) i Haya ( Bartkiem - jak dobrze pamiętam [ ? ] ) To oni mi próbowali wmówić że maja tak ustawione że logi kasują się automatycznie żeby nie zaśmiecać - Wiec jak chcecie sprawdzić co robi gm w logach skoro ich nie będzie ? - Do tego napisałeś że nie może nic rozdawać ale jak coś macie logi - czyli teraz czekaj ? Nie może nic rozdawać , ale jak coś komuś da ( chociaż nie może ) to macie to w ''znikających logach'' ?...

Myślę że serwer skończy tak jak każdy inny od ''ForGame'' miesiąc/dwa spora ilość graczy ale po 3 dniach od startu jak zobaczyli 3 zera na koncie to już nie ma co poprawiać serwer jest idealny i w ogóle.

Mimo wszystko nie jestem wróżbita Maciejem i nie będę spekulował.

Wbiję na serwer chociaż zdaje mi się wiem jak będzie jak zresztą napisałem wyżej.

Dziękuje wszystkim którzy wytrwali do końca tego postu.

Pozdrawiam.

Kolego, radzilbym najpierw zapoznać się z kilkoma sprawami. Po pierwsze te skille to nie dif. Po drugie nigdy nie robie serwera na poprzednich plikach (będziesz miał okazję sprawdzić). Z tymi logami to szkoda słów... Więcej nie mam zamiaru z Twojej strony komentować

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ogólnie to te wasze filmiki z bety są smieszne, wpuściliście na bete no skilli co nawet bonusów pod dangeon nie potrafia zrobic, mogliście kogoś lepszego dać, bo tak to my się dużo nie dowiemy za bardzo. ;-) Proponowałbym postawić chociaż odzielny team speak, bo na forgejmie jest chaos jak cholera, cięzko się odnaleźć...

Również zapraszam do gildii VaeVictis ( prezentacja na forum w dziale gildie ) gramy w chunjo, jakby ktoś był chętny dołączyć zapraszam serdecznie na PW (wymagamy ts3)

No skilli ? Jeśli ja, Inven, R3SPecT, Bubbex, Bzyku to no skille, to na cb nawet określenia nie ma :) Zobaczysz TOPkę po kilku dniach i nie zdziw się jak będą te nicki tam :)

Opublikowano

No skilli ?  Jeśli ja, Inven, R3SPecT, Bubbex to no skille, to na cb nawet określenia nie ma   Zobaczysz TOPkę po kilku dniach i nie zdziw się jak będą te nicki tam  
Widzę nie potrafisz nic innego oprócz napierdalania 24/7 żeby wbić topkę w parę dni !@! Osoby,które cisną na topkę są zerami zazwyczaj co można wywnioskować z twojego postu ! .

@Edit R3SPecT ogarnia w chuy z Bubbex

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

No skilli ?  Jeśli ja, Inven, R3SPecT, Bubbex to no skille, to na cb nawet określenia nie ma   Zobaczysz TOPkę po kilku dniach i nie zdziw się jak będą te nicki tam  
Widzę nie potrafisz nic innego oprócz napierdalania 24/7 żeby wbić topkę w parę dni !@! Osoby,które cisną na topkę są zerami zazwyczaj co można wywnioskować z twojego postu ! .

chopie, ty się lepiej nie udzielaj bo po miesiącu twojej gry na Almantii twoim pro wp nie umiałeś zrobić pieczątek w dt, co dopiero nie mówie nawet o pvp bo głowa mała.

Opublikowano

Kolego, radzilbym najpierw zapoznać się z kilkoma sprawami. Po pierwsze te skille to nie dif. Po drugie nigdy nie robie serwera na poprzednich plikach (będziesz miał okazję sprawdzić). Z tymi logami to szkoda słów... Więcej nie mam zamiaru z Twojej strony komentować

Widzę że napisał pan technik który na paradise nie umiał dropu z metinów zmienić ? Co jest Przemuś , jak nie .dif to może oświecisz nas co to jest ?

Co do logów to zacytowałem twojego kolegę Robercik-a.

Spodziewałem się hejtingu ale myślałem że chociaż postarasz się odpowiedzieć się w mądrej i składnej formie - myliłem się :)

Nie robisz na tych samych plikach ? Wszystkie to gotowce .. questy na almanti to 50 % z villisa , 10 % to jakiś niemów , reszta jest jakiegoś quahgoao.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Teraz jedno pytanie !. Jest ktoś chętny żeby przyjąć mnie do gildi, która jest i będzie przez długi czas jeszcze ?. Znudziło mi się bieganie z serwera na serwer i wchodzenie i wychodzenie z przeróżnych gildi ; - ( Tak, że jeżeli jest ktoś chętny to na PW... |

Opublikowano

Miśku ja cisnę na TOPkę i jestem zerem? Śmieszne ;p Jakoś zazwyczaj jestem w TOPce a i tak mam lepsze eq od tych co nie są, więc jaki sens ma twój post?

Opublikowano

chopie, ty się lepiej nie udzielaj bo po miesiącu twojej gry na Almantii twoim pro wp nie umiałeś zrobić pieczątek w dt, co dopiero nie mówie nawet o pvp bo głowa mała.

Widzę kula daje fulla namieszał wam w łbach ; - ) Hejterzy pierdole** // Zacznijcie w końcu pisać coś z sensem, a nie tylko obniżacie ten poziom wypowiedzi na MPCForum .

Uwaga !!

Kurw* czy się to komuś podoba czy też nie, ale kończę z tym bieganiem po serwerach // Zrozumiałem, że przez to nic nie osiągnę, ale zawsze nabędę więcej hejterów .

Miśku ja cisnę na TOPkę i jestem zerem? Śmieszne ;p Jakoś zazwyczaj jestem w TOPce a i tak mam lepsze eq od tych co nie są, więc jaki sens ma twój post?

Rozumiem zarówno ty jak i ja możemy być perfekcyjni, ale po co się tym dzielić na tak wielkim forum jakim jest MPCForum ?. Nasze posty to nadają się tylko do odstrzału i wlepienia Blokady na 3 dni .

Opublikowano

Szczerze to ch*j każdego obchodzi czy ty ku*wa biegasz po tych serwerach czy nie, mało kto cie kojarzy, a jak kojarzy to tylko z tego że nie ogarniasz ;)

Opublikowano

Dobra tam nie spamcie bo to nie jest temat do opinii czy ktos bedzie top1 czy ktos bedzie pro elo elo kox czy lata po serwach jak apa3 . i uj to kogo obchodzi kto bedzie top 0 a kto top -1 .

PS. ONI NIE SKONCZYLI SZKOŁY , ONI BENDOM TOP1 I SKONCZOM BIOLOGA

Opublikowano

Mu chodziło właśnie o takie pisanie przechwalanie się no lifieniem i tym bezsensownym pierdoleniem(to ja będe w topce,ja jestem najlepszy..)nie wszyscy mają czas żeby napierdalać 24/24 w tego metina(są dużo ważniejsze rzeczy ..) I wiem z swojego doświadczenia że 90% topki to pvp są pizdy w korach ..

Opublikowano

Szczerze to ch*j każdego obchodzi czy ty ku*wa biegasz po tych serwerach czy nie, mało kto cie kojarzy, a jak kojarzy to tylko z tego że nie ogarniasz ;)

Po co ten spam?, wszystko okaże się na oficjalu ;)

Rozumiem. Mówcie co chcenie mnie to nie ruszy ani o 0,...9mm // Każdy ma swoje zdanie i uszanuje to .

Opublikowano

Z resztą nie ma co się tak grzać,przypomnijcie sobie sytuacje z polish world,taki miałbyć pewny ponad 100 stronek spamu, a co było ? gó*no,syf,kiła i mogiła ..

Opublikowano

Nie wiem, po co robicie ten spam , jak chcecie to się zmierzycie na starcie . ;) . Albo załatwcie to na PW lub na TS . Mam małe pytanko,

z tych skrzyń triadorjańskich po ile leci sztuk obron smoka i ataków ? :D

Z tego co kontem oka udało mi się zauważyć na filmiku to chyba po 2 sztuki , tak sądzę.

graphic.png

Opublikowano

Gra już wam w głowach pier*oli. Osiągnijcie coś w Realu a nie kur*a w je*anej grze TOP1. Ja osobiście gram dla przyjemności w wolnym czasie, reszte czasu poświecam dla życia realnego czyli dla rodziny itd... Ale niektórzy z was żyją tylko grą czyli virtualem i będą nakur*iać 24/7 jak rude karły aby być TOP1.

Opublikowano

@UP

Jak ktos lubi i moze sobie pozwolic na długą gre to niech gra nawet 24/24

Metin to fajna gra np. dla mnie to drugie zycie :-] i co niewolno mi ?

Gram bo lubie , gram bo chce więc ziomek UP odpier*ol się :)

a tak wgl. na tym serwerze zamierzam grać 25h na 24 i ch*j ci do tego :)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

@UP

Tak chuj nam do tego ale prawda jest taka że jesteś pierdolonym no lifem bez życia i kolegów,co masz z życia prócz metina ? Rachunek za prąd,który matka płaci bo jebie na ciebie,ale ty napierdalasz "25h" w metina bo lubisz ;> Brawo mózgu ..

Opublikowano

@UP

Swoją Kobiete pewnie poznasz w Metin2 bo na spotkania w realu nawet nie masz czasu, trzeba lvl wbijać. Srać też nie wychodzisz bo na c*uj, podstawię sobie wiadro lub założę pampersa szkoda czasu... Graj aż Cię wywiozą razem z fotelem na topografię mózgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...