Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bażancie... nie prosiłem cb o zdanie. Nie jesteś ich pucobutem, dupowłazem czy też paziem ( no chyba że się myle ) więc na 2 raz nie czytaj tego co piszę i się tak nie spinaj. :) Proste. ? Proste.

PS: W IS nie ładuję więc zarobkiem dla nich nie jestem. :)

5

Pamiętajmy żeby osiągnąć coś na serwerze to uczciwą grą nie od razu wyposażony na start bojowiec i te sprawy w ten sposób gra metin2 traci swój urok, który trzyma mnie jeszcze przy niej !. Bo poczekajmy jeszcze trochę to z metin2 zrobi się CounterMetin2 i będziemy z nożem i ak-47 się gonić ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie by było gdyby był drop z metków 5-10 sztuk zmianek i dodań i gdyby z jednego metka leciało kilka ku :> a nie po 1 bo i tak zanim ktoś wbije skill g to będzie hardcore :D

Opublikowano

fajnie by było gdyby był drop z metków 5-10 sztuk zmianek i dodań i gdyby z jednego metka leciało kilka ku :> a nie po 1 bo i tak zanim ktoś wbije skill g to będzie hardcore :D

Przecież z metinów leci takie pudełko książek. Z którego leci chyba max 6 książek. A więc nie jedna.

5-10 szt. zmianek z jednego metina byłoby złym rozwiązaniem, patrząc na drop zmianek podczas pierwszego dungeonu twój pomysł jest zbędny :)

"Czytanie ze zrozumieniem się kłania" :)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Dobra wiemy jakie będzie prawdopodobnie biżu, mogli byscie dodac te bizu z dokladnymi bonami?

bardzo bym prosil ^^

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Czy niebianka ma poświatę?

Tak

CO i jak z biologiem ?

Biolog standardowy ze zmienionymi godzinami i nagrodami za misję więcej dowiedzie się w grze ;)

Opublikowano

Popieram gracza up,ja też wolałbym jakby max był syrek i niebianska ;> Ale nowe błyszczenie na +7/8/9 bo to stare jest denne ..

Co do 1 , fakt dobrze jak by był max syrek i niebian.. z czasem może jakieś lepsze a nie od razu.. Ale jak tam administracja uważa.. Według mnie zbędna jest ta nowa broń i zbroja, bo bron zwiększy tylko DMG zadawane.. Co jest absolutnie nie potrzebne.. Niech się administracja zastanowi, bo skoro bonów mało kto będzie miał 2k/15/15/15 to co dopiero jak na skillu mental bedzie bić po 25k z duchowego, w dodatku bez zbytniego wysiłku.

-Tak bd coś takiego żeby wam umilić grę zobaczycie to parę dni od startu serwera :-) , bo nie chcemy wszystkiego na raz dodawać ;)

-Tak bronie 75 Riper lub Niebieska Śmierć

Jak dla mnie set bardzo ładnie wygląda przykład ss z wojownika :)

-http://scr.hu/0mzl/b231u

Dobrze by było jakbyście dodali WO i WE, zastanówcie się czy od razu wprowadzać te bronie nowe, bo one tylko zwiększą dmg.. Jak na razie chyba żaden Hard nie ma nowych broni

graphic.png

Opublikowano

Proponowałbym zrobić ankiete czy wykluczyć nowe bronie,zbroje.Robicie serwer dla graczy ;> To nam ma się podobać nie wam ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Proponowałbym zrobić ankiete czy wykluczyć nowe bronie,robicie serwer dla graczy ;> To nam ma się podobać nie wam ;>

A ja bym proponował ostatni set zrobić pod exp za pomocą craftu. Gdzie na PL robimy z niebianki następna zbroję, bo nie widzę?

Opublikowano

Proponowałbym zrobić ankiete czy wykluczyć nowe bronie,robicie serwer dla graczy ;> To nam ma się podobać nie wam ;>

Dokładnie, ale tak czy siak wątpię że zrobią o to ankietę.. Masz racje serwer dla graczy, no ale nie wiadomo czy jeszcze admini wyrażą na to zgodę. Nam by się lepiej grało bez nowych broni. Już lepiej zrobić tak aby było trudno wbić tą bron na 80 na +9 niz jakąś nową..

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie, ale tak czy siak wątpię że zrobią o to ankietę.. Masz racje serwer dla graczy, no ale nie wiadomo czy jeszcze admini wyrażą na to zgodę. Nam by się lepiej grało bez nowych broni. Już lepiej zrobić tak aby było trudno wbić tą bron na 80 na +9 niz jakąś nową..

Dokladnie! Jestem tego samego zdania :D

Opublikowano

Ogólnie to te wasze filmiki z bety są smieszne, wpuściliście na bete no skilli co nawet bonusów pod dangeon nie potrafia zrobic, mogliście kogoś lepszego dać, bo tak to my się dużo nie dowiemy za bardzo. ;-) Proponowałbym postawić chociaż odzielny team speak, bo na forgejmie jest chaos jak cholera, cięzko się odnaleźć...

Również zapraszam do gildii VaeVictis ( prezentacja na forum w dziale gildie ) gramy w chunjo, jakby ktoś był chętny dołączyć zapraszam serdecznie na PW (wymagamy ts3)

Opublikowano

Również popieram to z tymi broniami zbroje w sumie mi nie przeszkadzają ale jak na harda gdzie abs bedzie ciężko włożyć to nie powinno być broni po syrku bo jak już się je porobi to pvp będzie się kończyło na 1/2 skilach i tak na hardach syrkiem +9 z KD +5 się juz bardzo dużo bije. Nowa broń jest zbędna

Opublikowano

Ogólnie to te wasze filmiki z bety są smieszne, wpuściliście na bete no skilli co nawet bonusów pod dangeon nie potrafia zrobic, mogliście kogoś lepszego dać, bo tak to my się dużo nie dowiemy za bardzo. ;-) Proponowałbym postawić chociaż odzielny team speak, bo na forgejmie jest chaos jak cholera, cięzko się odnaleźć...

Również zapraszam do gildii VaeVictis ( prezentacja na forum w dziale gildie ) gramy w chunjo, jakby ktoś był chętny dołączyć zapraszam serdecznie na PW (wymagamy ts3)

TY BYŚ NA PEWNO DUNGEON ZROBIŁ, HEHE DOLICZ DO KOCHASIU ŻE NIE MA BONÓW USTAWIONYCH SĄ DEFAULTOWE Z PLA WIĘC POWODZENIA ZE BEDE SIEDZIAŁ CAŁY DZIEŃ ŻEBY NA JEDNO DC SOBIE IŚĆ

Opublikowano

TY BYŚ NA PEWNO DUNGEON ZROBIŁ, HEHE DOLICZ DO KOCHASIU ŻE NIE MA BONÓW USTAWIONYCH SĄ DEFAULTOWE Z PLA WIĘC POWODZENIA ZE BEDE SIEDZIAŁ CAŁY DZIEŃ ŻEBY NA JEDNO DC SOBIE IŚĆ

Po coś w końcu Was tam wzieli, tak? Jak się wolisz opierdalać to mogłeś się tam nie pchać - proste.

Poza tym skoro takie bony sa to pewnie takie zostana, tak ciezko wbić chociazby po te 10%?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...