Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dodawajcie biżu z odp/ silny ... może i tego bd równo ale zaznaczam że WP to nie to samo co np : mental.

1 set po łezkach i tam o 40 % większę bonusy niż w normalnych łezkach. Tylko nie te 5 setów z absami -.-

Te bronie/zbr też możecie cofnąć te po syrku/niebiance.... Żeby to przypominało troche PLa 2 lata temu.

Według mnie powinni jak na razie to usunąć i dopiero z czasem jak ludzie powbijają 100 to dodać najwyżej.

graphic.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proponuje dodanie do handlarki różnościami duże zielone potki lub chociaż średnie, ponieważ takiemu np. mentalowi będzie trudno..

Dropią tradiorańskie skrzynie a z niej podstawowe przedmioty tyle wystarczy

Opublikowano

Osłabcie trochę te dungeony, typo na filmiku z skillami P ledwo daje rade..

na 50 levelu tego reinkara biorąc pod uwagę skille (m2 bo zapewne takie będą maxymalnie na tym levelu) to pozdrawiam.

Z golemami to samo.

After Life.

Opublikowano

proponuje dodanie do handlarki różnościami duże zielone potki lub chociaż średnie, ponieważ takiemu np. mentalowi będzie trudno..

Są średnie fioletowe i małe zielone :)

Opublikowano

Nie nie można powtarzać ale jeżeli ci się nie powiedzie tak otrzymasz standardowe itemki a dungeon jest urozmaiceniem tej owej skrzynki jeżeli podołasz wyzwaniu otrzymasz dodatkowe itemki :)

Nie zbr i bronie zostają ponieważ są już nowe mapki i wszytko idzie do przodu nie bd usuwać czegoś na co poświęcamy czas , żeby wam się lepiej grało -.-

Jak wolicie. :> Ale nwm dlaczego mnie te bronie/zbr zniechęcają. Nie dość że wyglądem to jeszcze tym że to żadna nowośc bo jest na każdym serwie. :)

A taki woje z syrkiem i max niebianka lub stalka wygląda o niebo lepiej.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Jak wolicie. :> Ale nwm dlaczego mnie te bronie/zbr zniechęcają. Nie dość że wyglądem to jeszcze tym że to żadna nowośc bo jest na każdym serwie. :)

Popieram gracza up,ja też wolałbym jakby max był syrek i niebianska ;> Ale nowe błyszczenie na +7/8/9 bo to stare jest denne ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Ja jestem za tym aby dało się powtórzyć misje z dungeonem w razie nieudanej misji... Skille na P mają a ledwo co dungeony przechodzą a ostatni dungeon to już w ogóle jakaś masakra ziny i ten boss...

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszecie, juz lepiej zeby wcale ich nie bylo jak maja byc takie lipne. Moze jakas ankieta ? fajnie np wygladaly bronie na re*norze :)

Opublikowano

Pytanie do administracji:

Jako iż jest to hard i zapewne będą potrzebne ulepszacze itp. to czy myśleliście na temat rajdów na mniejszy Lvl. typu Wieża Mistyków czy Wieża Orków .

Wydaje mi się, że takie coś było by miłym dodatkiem na serwerze, a jak wiadomo takie rzeczy cieszą się popularnością bo i można coś zarobić i jest co robić.

Widzę, że jest dziesięć tych rajdów dołączonych do Skrzyni Ucznia ale jednak warte zauważenia jest to, iż można je zrobić RAZ .

Macie jeszcze dość sporo czasu, więc można by było dodać takie coś, zapytam również o bronie na 75lv - można je zdobyć tylko z Umarłego Rozpruwacza?

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Bażancie, jeżeli chcesz mieć syrki , idź na PL-a, lub inne hardy-.- . Dlaczego mają zmieniać to wszystko ze względu na Ciebie?. Nie jesteś ich synem, bratem, jesteś dla nich zarobkiem. To ,że Ty cchcesz mieć takie itemy, to nie nasza sprawa:) . Nie decyduj za wszystkich...

PS. Stwórz sobie hamachi, i tam miej sobie te syrki ;]

Opublikowano

Jako iż jest to hard i zapewne będą potrzebne ulepszacze itp. to czy myśleliście na temat rajdów na mniejszy Lvl. typu Wieża Mistyków czy Wieża Orków .

Wydaje mi się, że takie coś było by miłym dodatkiem na serwerze, a jak wiadomo takie rzeczy cieszą się popularnością bo i można coś zarobić i jest co robić.

Widzę, że jest dziesięć tych rajdów dołączonych do Skrzyni Ucznia ale jednak warte zauważenia jest to, iż można je zrobić RAZ .

Macie jeszcze dość sporo czasu, więc można by było dodać takie coś, zapytam również o bronie na 75lv - można je zdobyć tylko z Umarłego Rozpruwacza?

Pozdrawiam.

Popieram, jest to ciekawa odmiana jak i robota dla mniejszych lvl, gdyż ciągłe bicie metinów itp. jest dość nudne. Co do tego z czego dropią bronie na 75lv. To tylko z Umarłego Rozpruwacza i Niebieskiej Śmierci.

PS. Widziałem w poprzednich postach administracji.

Opublikowano

Pozdrawiam.

-Tak bd coś takiego żeby wam umilić grę zobaczycie to parę dni od startu serwera :-) , bo nie chcemy wszystkiego na raz dodawać ;)

-Tak bronie 75 Riper lub Niebieska Śmierć

Jak dla mnie set bardzo ładnie wygląda przykład ss z wojownika :)

-http://scr.hu/0mzl/b231u

Opublikowano

a czy tą skrzynkę na np. 50lv można otworzyć na np. 57 i wtedy zrobić tego dunegona? czy ona ma jakiś "termin ważności" i trzeba od razu to robić :D ?

możesz nawet na 90 otworzyć.

Opublikowano

Bażancie, jeżeli chcesz mieć syrki , idź na PL-a, lub inne hardy-.- . Dlaczego mają zmieniać to wszystko ze względu na Ciebie?. Nie jesteś ich synem, bratem, jesteś dla nich zarobkiem. To ,że Ty cchcesz mieć takie itemy, to nie nasza sprawa:) . Nie decyduj za wszystkich...

PS. Stwórz sobie hamachi, i tam miej sobie te syrki ;]

Bażancie... nie prosiłem cb o zdanie. Nie jesteś ich pucobutem, dupowłazem czy też paziem ( no chyba że się myle ) więc na 2 raz nie czytaj tego co piszę i się tak nie spinaj. :) Proste. ? Proste.

PS: W IS nie ładuję więc zarobkiem dla nich nie jestem. :)

5

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Fajnie też gdyby w kliencie była tabelka podsumowująca bonusy. Tylko nie obok eq ale w tych zakładkach gdzie są skile itd, coś jak na Bal**rze.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

-Tak bd coś takiego żeby wam umilić grę zobaczycie to parę dni od startu serwera :-) , bo nie chcemy wszystkiego na raz dodawać ;)

-Tak bronie 75 Riper lub Niebieska Śmierć

Jak dla mnie set bardzo ładnie wygląda przykład ss z wojownika :)

-http://scr.hu/0mzl/b231u

Bez sensu, po co wprowadzać to później, kiedy ludzie wbiją lvl, a nie na początku kiedy będzie jeszcze więcej ludzi w danym przedziale lvlowym. Zawsze to jedna/2 lokacje wiecej, co się równa rozłożeniem tłoku w innych lokacjach. Po paru dniach, to ludzie jak zobaczą aktualizacje kichną, powiedzą "aha" D:.

P.s - moje odczucia, nie atakuje, więc mam nadzieje że nie będe atakowany. Takie mam poglądy :P

Opublikowano

Bez sensu, po co wprowadzać to później, kiedy ludzie wbiją lvl, a nie na początku kiedy będzie jeszcze więcej ludzi w danym przedziale lvlowym. Zawsze to jedna/2 lokacje wiecej, co się równa rozłożeniem tłoku w innych lokacjach. Po paru dniach, to ludzie jak zobaczą aktualizacje kichną, powiedzą "aha" D:.

P.s - moje odczucia, nie atakuje, więc mam nadzieje że nie będe atakowany. Takie mam poglądy :P

Dobrze szanujemy twoją wypowiedz ale mamy dużo pracy jeszcze przy serwerze i nie koniecznie bd to zbędne później ponieważ dużo osób woli iść na WM-WO - niż DT ale naprawdę jak możecie zauważyć cały czas coś robimy edytujemy żeby wam było lepiej :)

zmiany, dodanie tylko z mobow/mc czy dropia z metkow w paczkach?

Na chwilę obecną jeszcze nie rozmyślaliśmy nad tym ale jeżeli się pojawią to w paczkach w przedziale 3/5/10 :)

Opublikowano

Fajnie by było jakby ktoś zrobił film przedstawiający drop z metków 5-90 lv oraz drop z bossów.

Ukażę się na pewno na dniach jak ustawimy konkretny drop :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...