Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg. mnie jeden powinnen być set do pvp. aby zrobic porządny taki naszyjnik na hardzie gdzie nie ma zmianek u handlary i ulepszacze nie dropią jak dzikie lepiej mieć jedne ktore i tak ciezko zrobic pro. tak to i tak pewnie wiekszosc zrobic na woja ew. na sure i moze uda sie wbic jakies bony. po za tym ulepki dropic ulepki...

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wg. mnie jeden powinnen być set do pvp. aby zrobic porządny taki naszyjnik na hardzie gdzie nie ma zmianek u handlary i ulepszacze nie dropią jak dzikie lepiej mieć jedne ktore i tak ciezko zrobic pro. tak to i tak pewnie wiekszosc zrobic na woja ew. na sure i moze uda sie wbic jakies bony. po za tym ulepki dropic ulepki...

No i kolce żeby były przypasowane do danej klasy, przykłądowo dla woja-ebo, sury/szamana-nieb. łez a dla ninjy też są ale zapomniałem nazwy ><

Opublikowano

No no... Widzę, że jesteście baardzo pewni siebie... Mam nadzieję, że to nie są zwykłe bezpodstawne pochwałki... Może nam wytłumaczcie dlaczego taka Ravia.eu ma dużo botów a wy mieć ich nie będziecie? :)

Opublikowano

No no... Widzę, że jesteście baardzo pewni siebie... Mam nadzieję, że to nie są zwykłe bezpodstawne pochwałki... Może nam wytłumaczcie dlaczego taka Ravia.eu ma dużo botów a wy mieć ich nie będziecie? :)

Każdy serw posiada dużo botów iż ludzie chcą się dorobić ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Każdy serw posiada dużo botów iż ludzie chcą się dorobić ;)

Przedmówca zapytał czy team "ma sposób na boty", a nie dlaczego na "każdym" serwerze są boty D: podpinam pod pytanie

Opublikowano

Przedmówca zapytał czy team "ma sposób na boty", a nie dlaczego na "każdym" serwerze są boty D: podpinam pod pytanie

ShizeR, który na pewno będzie pilnować takich botów i będzie banować :)

Opublikowano

Oto się nie masz co martwić wszystko wytępię ... Chociażbym miał nie spać 6dni to i tak was znajdę ! ;p , nie bd taryfy ulgowej :)

Opublikowano

Oto się nie masz co martwić wszystko wytępię ... Chociażbym miał nie spać 6dni to i tak was znajdę ! ;p , nie bd taryfy ulgowej :)

Zapał jest zawsze,ale z czasem się kończy .. ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

nie lepiej było nagrać że ci po prostu nie wyszło.

wg. mnie dungeon ktorego woj ze skillami na p nie moze zrobic co dopiero w grze jakies postacie mniej pve. zbalansujcie to

No dokładnie trochę przesadzone są te Dungeony^^ Chociaż też z 2 strony on nie miał zbyt dobrego eq + wybitnych bonów.

Z tymi golemami to mało kto zrobi bo one są dosyć mocne a nagroda za to nie jest zbytnio dobra..

No i z tymi Ezotami przesadzili.. Na 50 nie każdy jest w stanie uwalić Ezo.Przywołacza.. Zwłaszcza z miernym eq i klasą typu szaman..

graphic.png

Opublikowano

Nie dodawajcie biżu z odp/ silny ... może i tego bd równo ale zaznaczam że WP to nie to samo co np : mental.

1 set po łezkach i tam o 40 % większę bonusy niż w normalnych łezkach. Tylko nie te 5 setów z absami -.-

Te bronie/zbr też możecie cofnąć te po syrku/niebiance.... Żeby to przypominało troche PLa 2 lata temu.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Dungeon mozna powtarzac?

Co jesli nam sie nie uda?

Nie nie można powtarzać ale jeżeli ci się nie powiedzie tak otrzymasz standardowe itemki a dungeon jest urozmaiceniem tej owej skrzynki jeżeli podołasz wyzwaniu otrzymasz dodatkowe itemki :)

Nie dodawajcie biżu z odp/ silny ... może i tego bd równo ale zaznaczam że WP to nie to samo co np : mental.

1 set po łezkach i tam o 40 % większę bonusy niż w normalnych łezkach. Tylko nie te 5 setów z absami -.-

Te bronie/zbr też możecie cofnąć te po syrku/niebiance.... Żeby to przypominało troche PLa 2 lata temu.

Nie zbr i bronie zostają ponieważ są już nowe mapki i wszytko idzie do przodu nie bd usuwać czegoś na co poświęcamy czas , żeby wam się lepiej grało -.-

Opublikowano

Przepraszam ale nie chce mi sie cofac i szukac. Chcialem sie zapytac czy bedzie zminiony wyglad broni i zbroi z Pl ? czy juz tak nedznie zostanie....

Opublikowano

z 15 czerwca robi się 15-20. czyli jak będzie 20 to pewnie wystartuje 22 i będzie "tylko" 2dni opóźnienia albo coś w tym stylu. macie zajebista serwerownie wiec z czego wynika taka rozrzutność dat. 5dni dla takiego gimba jak ja w wakacje to wieczność

Opublikowano

Przepraszam ale nie chce mi sie cofac i szukac. Chcialem sie zapytac czy bedzie zminiony wyglad broni i zbroi z Pl ? czy juz tak nedznie zostanie....

Nie, bronie i zbroje zostają takie jak na PL'u

z 15 czerwca robi się 15-20. czyli jak będzie 20 to pewnie wystartuje 22 i będzie "tylko" 2dni opóźnienia albo coś w tym stylu. macie zajebista serwerownie wiec z czego wynika taka rozrzutność dat. 5dni dla takiego gimba jak ja w wakacje to wieczność

Na początku była mowa 15-20 czerwca więc spokojnie... dużo do zrobienia jeszcze jest ale myślę, że Lourt da rade ustawić wszystko co trzeba do tego 15 czerwca

Opublikowano

Serwerownia nie ma tutaj nic do gadania. Maszyna jest już gotowa do wrzucenia plików. Ta rozrzutnosc dat wynika z ostrożności. A 22 startu nie będzie na pewno. Spokojnie, poradzimy sobie

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wszystkie serwery Lorouta w ForGame startował punktualnie i bez żadnych problemów . ;)

Opublikowano

proponuje dodanie do handlarki różnościami duże zielone potki lub chociaż średnie, ponieważ takiemu np. mentalowi będzie trudno..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...