Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie jak tu z ulepszczaczami jest ? Trzeba takie jak na plu czy same perly ? bo nawet nie widzialem w prezce . ?

Tak jak PL.

Opublikowano

widzę, że dzieci głosują tak aby jak najszybciej wbić skille :) typowe zachowanie, tylko po co skoro i tak droga gimbazo skończysz tu grać po tygodniu?

ja wybrałem wyjście 6/8 bo to jest najbardziej rozsądne, a nie byle jak najkrócej... żałosne :/

Co do serwa mam 2 pytania:

1. Czy będzie tak jak na balmorze 100% do +5?

2. czy system ulepszeń taki sam jak na PL?

Opublikowano

weźcie usuńcie tą ankietę bo dzieci głosują aby było jak najłatwiej... Powinno zostać tak jak jest w prezentacji

Na serwerze zagram bo dawno nie było dobrze zapowiadającego się harda :)

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

weźcie usuńcie tą ankietę bo dzieci głosują aby było jak najłatwiej... Powinno zostać tak jak jest w prezentacji

25 ku to jednak trochę dużo, żeby wbijać co 6/12h -.-, sam zagłosowałem na tą trzecią opcję.

@down ogarnij, to nie jest PL.. ja jebie, do czego ty porownujesz?

Opublikowano

25 ku to jednak trochę dużo, żeby wbijać co 6/12h -.-, sam zagłosowałem na tą trzecią opcję.

troche dużo? widac kto nie gral na pl... jak dla cb to dużo to jala stąd :)

jak kolega up pisał, lepiej usuńcie tą ankiete i zostawcie tak jak sami na poczatku wymyśliliście :)

Opublikowano

widzę, że dzieci głosują tak aby jak najszybciej wbić skille :) typowe zachowanie, tylko po co skoro i tak droga gimbazo skończysz tu grać po tygodniu?

ja wybrałem wyjście 6/8 bo to jest najbardziej rozsądne, a nie byle jak najkrócej... żałosne :/

-Nie reklamuj serwera

- Kd +4 max

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam zawitam z ekipą. Musicie zrobić roz.... ;)

Ps:

Zaginacie Avintie

Opublikowano

OO napisze, że 4/8 to tylko dzieci bo łatwiej oo i będę fajny łaaaa. Jakoś na Balmorze masz co 6h i to tylko 10 ku do g, a tu masz 25 ku do g, więc i tak jest dłużej i to prawie 3 razy dłużej :) A każdy kto grał na Balmorze, a to jest w ciul dużo ludzi nie powiedział, że to easy i b. łatwo o skille itp., tak jak twierdzą tutaj znawcy co wbijają 60 lv w 3 tygodnie i są "pro". A ty kolego z takim pisaniem na takiego wyglądasz i ba na pewno takim graczem jesteś. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Co do KU to 6/8 albo 4/8 innej opcji nie widzę, osobiście jestem za 4/8 :>. Jak ten serwer wystartuje to Ravia.eu chyba padnie :D.

Opublikowano

Jakbym chciał pograć na PLu to bym sobie pograł.

Shizer on się pytał czy ulepszanie u kowala do +5 jest 100% , a nie czy kd będą +5

Opublikowano

Kiedy Wy mądralińscy wkońcu zrozumiecie, że to NIE JEST PL tylko Priv .. Jest znacząca różnica prawda? Wg mnie te ku można by było czytać co 6/8h a KD co 10/12.

Co to za głupia moda, że jak ktoś zrobić coś nie po Waszej myśli to od razu jest ciśnięty od gimbazy ... P A R O D I A.

Glosowałem na pierwszą opcję, żeby mnie Ci "dorośli" potem nie wyzywali : )

Opublikowano

troche dużo? widac kto nie gral na pl... jak dla cb to dużo to jala stąd :)

jak kolega up pisał, lepiej usuńcie tą ankiete i zostawcie tak jak sami na poczatku wymyśliliście :)

To nie Ty będziesz decydował co dla tego serwera będzie najlepsze... Pieprzycie, że Ci co głosują na 4/8 nigdy nie grali na hardach itp... A skąd ku*wa Wy wiecie? Dla mnie to też jest trochę dużo ze względu na 25 książek i jestem za opcją 6/8...

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy pdkami,ktore otrzymujemy po 1 dungeonie mozna handlowac?Jesli tak stracą one na wartosci.Chodzi mi rowniez aby nie bylo mozliwosci przekladania do depo.

Była o tym mowa, nie będzie możliwości ani handlowania ani przekładania do depo

Opublikowano

Jednak te 4/8 to rzeczywiście za mało, także zmieniliśmy trochę ankietę...

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

50% nie zagłosuje w niej ,bo chcieli 4/8 :)

Opublikowano

Szkoda, że nie słuchacie głosu ludu i to większości która była za 4/8, robi się serwer pod graczy a nie pod Administrację. Ale nie wnikam :).

Opublikowano

Kiedy Wy mądralińscy wkońcu zrozumiecie, że to NIE JEST PL tylko Priv .. Jest znacząca różnica prawda? Wg mnie te ku można by było czytać co 6/8h a KD co 10/12.

Co to za głupia moda, że jak ktoś zrobić coś nie po Waszej myśli to od razu jest ciśnięty od gimbazy ... P A R O D I A.

Glosowałem na pierwszą opcję, żeby mnie Ci "dorośli" potem nie wyzywali : )

Oni tego nie rozumieją i nie wytłumaczysz ludziom tutaj bd "moim zdaniem" dużo łatwiej niż na Pl'u nie wiedziałem że na Pl'u dropią ci zmianki/dodania z mobów / masz system osiągnięć za którego również możesz zdobyć zmianki/marmury itp :)

Opublikowano

A więc tak :

- Serwer Pro Elo Elo

- Zawitam z ekipą

- Nie padnie szybko bo to jednak , forgame , zajebiste serwery mają , Senthia trzymie się już roczek :)

- Dobra administracja , chodź mam jedno małe zastrzeżenie :)

- Co to czytania to ja bym wolał KU 10/12h a kamyk 15h, jednak hard to hard

- Nowości zajebiste wprowadzili :)

- Na starcie obstawiam 1500/2000 graczy jak nie więcej :)

Trzeba szykować hajs na IS

u6pv.jpg

Opublikowano

To chyba będzie największy Hard jaki może być licząc po PL'u. Myślałem, że nic cięższego niż Balmora to nie wyjdzie ale widzę się myliłem. Nie wiem czy zagram ponieważ nieznacznie ten serwer różni się od PL'a.

Jeśli ktoś ma czas to sobie zagra, ale jak ktoś chodzi do Pracy to wątpię, że będzie miał czas na taki Hard ;>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...