Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba będzie największy Hard jaki może być licząc po PL'u. Myślałem, że nic cięższego niż Balmora to nie wyjdzie ale widzę się myliłem. Nie wiem czy zagram ponieważ nieznacznie ten serwer różni się od PL'a.

Nieznacznie ? hahhahaha dowaliles a duengony? a dodania/zmianki z mobow? nowe mapy? i wiele wiecej....

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieznacznie ? hahhahaha dowaliles a duengony? a dodania/zmianki z mobow? nowe mapy? i wiele wiecej....

Ślepy nie jestem, nie musisz mi pisać co jest na serwerze ;>. Wiem co piszę.

Opublikowano

Dushi, może nie pl, lecz to hard. 6/8 jest okej, zgadzam się z tym.

Jak komuś nie pasuje to gdzieś tam są drzwi ;)

Żegnam

No tak ale serwer się robi pod graczy i jak większość jest za 4/8 to powinno tak być. Po co jest ta ankieta jeśli Administracja i tak zrobi tak jak im pasuje?

Opublikowano

Ślepy nie jestem, nie musisz mi pisać co jest na serwerze ;>. Wiem co piszę.

To nie mów ,że sie nie różni od Pl'a :)

No tak ale serwer się robi pod graczy i jak większość jest za 4/8 to powinno tak być. Po co jest ta ankieta jeśli Administracja i tak zrobi tak jak im pasuje?

Zgadzam sie z tym.

Opublikowano

A jaka jest szansa na przeczytanie ku mam nadzieje ,że 50% ? a nie jakies 10/20 ^^

Najpierw jest 70% do M4 bodajże, a potem 55, a na końcu 50.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli jest taki % pomyślnego czytania to jeszcze do m5 będą dobrze wchodzić;x 6/8 może zdecydowanie zostać. Ale moim zdaniem i tak powinny zostać wprowadzone zwoje które umożliwiały by czytanie od razu (np z jakichś misji +30lv by się dostawało po 1/2 zwój/zwoje.

Aaaa.. I jeszcze propozycja do jakiegoś YouTubera który ma dostęp do serwera aby zrobił szybki GP -2 min + trailer i udostępnił pliki aby każdy chętny mógł ten filmik wrzucić na YT na swój kanał -----> Większa reklama, ja osobiście mam 500 widzów (polowe z poprzednich GP i np mógłbym juz teraz wrzucić taki filmik)

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli jest taki % pomyślnego czytania to jeszcze do m5 będą dobrze wchodzić;x 6/8 może zdecydowanie zostać. Ale moim zdaniem i tak powinny zostać wprowadzone zwoje które umożliwiały by czytanie od razu (np z jakichś misji +30lv by się dostawało po 1/2 zwój/zwoje.

Jak najbardziej popieram, oczywiście aby stanowiły one rzadkość ale mimo wszystko występowały w grze ;)

Opublikowano

OO napisze, że 4/8 to tylko dzieci bo łatwiej oo i będę fajny łaaaa. Jakoś na Balmorze masz co 6h i to tylko 10 ku do g, a tu masz 25 ku do g, więc i tak jest dłużej i to prawie 3 razy dłużej :) A każdy kto grał na Balmorze, a to jest w ciul dużo ludzi nie powiedział, że to easy i b. łatwo o skille itp., tak jak twierdzą tutaj znawcy co wbijają 60 lv w 3 tygodnie i są "pro". A ty kolego z takim pisaniem na takiego wyglądasz i ba na pewno takim graczem jesteś. Pozdrawiam :)

PierniczkQ lvl 84 woj mental, looknij w ranku;] i na balmorze ze skillami było jak na easy :) 2 skille na G miałem w przeciągu tygodnia (grałem od startu) :) Pzdr i poćwicz

aby nie było offtop: nie dostałem odpowiedzi co do tego czy u kowala do +5 będzie 100% na ulepszenie itemka (jak na bal**rze)

Shizer trochę czytaj te posty, a nie wyjeżdżasz mi z kd :)

Opublikowano

Jak bedzie na serwie ze slubem trzeba bedzie robic misje na pierscionek , bedzie ona inna niz na PL? Czy mozna gdzies kupic?

Ulepszacze takie jak na PL beda potrzebne na wszystkie itemy ? Bodzie beda gdzies dropic ? FMSY beda gdzies dropic oprocz best spec i lucznika?

Opublikowano

Mój błąd - zła interpretacja, sory! :*

bez offtopu - podpinam pod pytanie co do pierścionków zaręczynowych! I fakt, można by było dodać tą rade na KU do jakiejś misji</p>

Opublikowano

Server zajebisty a oprocz tego szukam fajnej ekipy do gry :D

Robicie serwer pod graczy, a nie pod administracje- hahahahaha, jakby było tak jak chcesz, czyli "pod administracje" to już wogóle zostało by tak jak jest, co przecież tak straaaasznie sie wam nie podoba D:

ej jemu chodzilo zeby właśnie tak nie było

:D

69943052049837655156.jpg

Opublikowano

PierniczkQ lvl 84 woj mental, looknij w ranku;] i na balmorze ze skillami było jak na easy :) 2 skille na G miałem w przeciągu tygodnia (grałem od startu) :) Pzdr i poćwicz

aby nie było offtop: nie dostałem odpowiedzi co do tego czy u kowala do +5 będzie 100% na ulepszenie itemka (jak na bal**rze)

Bo 84 na Balmorze grając w chuj długo to WIELKIE osiągnięcie....

Opublikowano

-Czytam tylko nie jestem robotem co ma 24/7 w prezentacji siedzieć.

-Tak do +5 100% tych podstawowych itemków a dalej jest różnie powiedzmy epiki do +2 :) (proszę cie bardzo)

-@ Nie czytam postów .. - http://scr.hu/0mzl/1fdb7

Opublikowano

dzięki za odpowiedź Shizer :)

jeszcze pytanie czy na 30lv np. kapitan będzie nam dawał broń na 30lv np. +0?

jak nie to czy będzie zwiększony resp best kapitanów i best żołnierza w m2?

jeżeli gdzieś były te pytania to sorry :P

Opublikowano

dzięki za odpowiedź Shizer :)

jeszcze pytanie czy na 30lv np. kapitan będzie nam dawał broń na 30lv np. +0?

jak nie to czy będzie zwiększony resp best kapitanów i best żołnierza w m2?

jeżeli gdzieś były te pytania to sorry :P

Nie będzie dawał. Będzie dwukrotnie zwiększony resp oraz niespodzianka.

Opublikowano

To jak z koniem 1 lv na start? Czy będzie możliwość kupna bojowca w is ?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Będzie dostępny magiczny metal ? Będzie gdzieś dropił itp. ?

Będzie szansa zdobycia z najlepszych bossów.

truta only rip?

Rip i Śmierć

To jak z koniem 1 lv na start? Czy będzie możliwość kupna bojowca w is ?

Nie bedzie na start konia. W IS będzie dostępny.

Opublikowano

No mam nadzieję, że będą bodzie lub magiczne kamienie, bo z Kowalem się pier*olić to ja dziękuje...

Będą bodzie u NPC? Tylko nie piszcie mi, że ulepszanie u Kowala, bo je*nę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...