Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycje : Niech na serwerze pojawi sie legalny WaitHack , ktory bedize mozna dostac po wbiciu 100 lvl. Jak wiecie ostatnie 5 lvl jest jak krew z nosa ., i tylko Fubu bez WH to potrafi na marmurku i w magnecie wbic..

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycjii ! :)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wychodzi na to, że każdy będzie musiał sobie na własną rękę dropić PD? Nie będzie mógł kupić od gracza? :>

Opublikowano

Trochę nie przemyśleliście jednej sprawy, tak naprawdę PD będą za free, każdy sobie będzie robił nową postać i wykonywał pierwszy dungeon, a jak wiemy za wykonanie pierwszego dungeon'u w nagrodę dostajemy 2 PD. Czyli wychodzi na to, że każdy będzie sobie przenosił PD na główną postać :>.

spokojnie nie bedzie takiej mozliwosci.

ps : adres teamspeak3 forgame.pl

nie wiem czy czasem nie mozna podawac ts3. Jezeli nie mozna to moderator zadecyduje.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Mam propozycje : Niech na serwerze pojawi sie legalny WaitHack , ktory bedize mozna dostac po wbiciu 100 lvl. Jak wiecie ostatnie 5 lvl jest jak krew z nosa ., i tylko Fubu bez WH to potrafi na marmurku i w magnecie wbic..

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycjii ! :)

Pernuś ty to zawsze masz jakieś pomysły z nieba ^^

To wychodzi na to, że każdy będzie musiał sobie na własną rękę dropić PD? Nie będzie mógł kupić od gracza? :>

Bd można tylko ze skrzynki ucznia zostanie zablokowana , red las ,misje bd normalnie pd zdatne do handlu :)

Opublikowano

PYTANIE.

A co z rybkamy takimi co daja 12siły albo usuwaja negatywne efekty??

Normalnie będzie trzeba złowić + upiec.

@@@@@

Ankieta dodana.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer ma pro reklame !! xD prawie kazdy moj sub dodał filmik od Triador xDD czuje ze bedzie z 3k ludzii xD

jednymy - jaki narazie zobaczylym to miasta , podłoza i otoczenie miast. podłoze moglibyscie dac zwykle z PL bo oni maja tam taka jasną trawke a reszte to byscie cos nowego od siebie dali bo na kazdym serwie od roku widze te same wyglady miast xDD

Opublikowano

wlasnie dobrze bo body na wojnach to pipa, Juz dawno takie cos powinno byc wszedzie powprowadzane , bo jak narazie tu tylko tutaj i na jednym anglieskim privku to widziałem ;)

Opublikowano

Rybki radze dodać do ropu w jakimś dungeonie na niski lvl np do tej wieży orków

PYTANIE???

Co z magicznym metalem??

1358265693558802.png
Opublikowano

wlasnie dobrze bo body na wojnach to pipa, Juz dawno takie cos powinno byc wszedzie powprowadzane , bo jak narazie tu tylko tutaj i na jednym anglieskim privku to widziałem ;)

Jak się nie ma doświadczenia i umięjętności to kaleczenie bodziaka jest jak najbardziej możliwe.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

6/12 to to chyba faktycznie troszke za dużo, ale po co wogóle w ankiecie "4/8"? Jak chcą Easy/Medium to niech poszukają gdzie indziej ;/ Administracja dała sie podpuścić prośbom smarków którzy na trudniejszych warunkach stawianych przez serwery nie są w stanie nic osiągnąć ;f

Opublikowano

Zróbcie jakiś specjalny zwój, który skraca czas oczekiwania na przeczytanie kolejnego ku :D żeby skracał max 1h np.

@jedit jednorazowe D:

Opublikowano

Usuńcie to 4/8... zostawcie 6/12 i 6/8 bo 4/8 to już medium będzie jak ktoś up napisał :/

Policz ile będziesz wbijał skille, tym bardziej że rady i zwoje nie działają na KU, i do tego wchodzi z M10 na G, a nie z M6-7-8.

Opublikowano

Zróbcie jakiś specjalny zwój, który skraca czas oczekiwania na przeczytanie kolejnego ku :D żeby skracał max 1h np.

@jedit jednorazowe D:

Nie narzekaj bo to dla was dobrze że i tak zgadamy się na skrócenie oczekiwania czasu więc proszę już nie narzekajcie :)

DT jest prywatne, czy publiczne?

Na razie jest publiczne ale myślę że z biegiem czasu bd dodane także prywatne

Opublikowano

6/12 to to chyba faktycznie troszke za dużo, ale po co wogóle w ankiecie "4/8"? Jak chcą Easy/Medium to niech poszukają gdzie indziej ;/ Administracja dała sie podpuścić prośbom smarków którzy na trudniejszych warunkach stawianych przez serwery nie są w stanie nic osiągnąć ;f

Nie przesadzaj, bo jak na razie tylko 2 osoby w ankiecie na 34 zaznaczyły aby zostawić 6/12.. Moim zdaniem jesteś albo osobą która na prawdę lubi się pomęczyć. Albo na Hardzie nie wbiłeś nigdy lvla większego niż 60. Nie znam cie ale tak obstawiam.

Podejrzewam że jakby zostawili 6/12 bardzo dużo osób będzie kończyło przez to grę.. Bo jednak za dużo. Gdyby jeszcze zwoje egzo lub rady (albo 1 i 2) działały to by można było to tak zostawić..

Usuńcie to 4/8... zostawcie 6/12 i 6/8 bo 4/8 to już medium będzie jak ktoś up napisał :/

Nie przesadzajmy że od razu medium...

@@@

Mam problem z waszym forum, mianowicie od 2 dni nie przychodzi mi link aktywacyjny na e-mail... Zrobiłem 2 konto bo myślałem że się pomyliłem i w ciągu 24h dalej nie mam linku aktywacyjnego.

graphic.png

Opublikowano

Nie przesadzaj, bo jak na razie tylko 2 osoby w ankiecie na 34 zaznaczyły aby zostawić 6/12.. Moim zdaniem jesteś albo osobą która na prawdę lubi się pomęczyć. Albo na Hardzie nie wbiłeś nigdy lvla większego niż 60. Nie znam cie ale tak obstawiam.

Podejrzewam że jakby zostawili 6/12 bardzo dużo osób będzie kończyło przez to grę.. Bo jednak za dużo. Gdyby jeszcze zwoje egzo lub rady (albo 1 i 2) działały to by można było to tak zostawić..

Popieram wyjście kompromisowe, nie wybrałem ani 6/12 ani 4/8. "Nie znam CIE" i na tym powinieneś się zatrzymać. Grałem na PLu, grałem na hardach - i zapewniam Cie, że cierpliwość nie szkodzi. To że jestem w mniejszości, nie znaczy, że sie myle. Bo to że głosowałeś z resztą gimbazy na jak najłatwiejsze warunki, nie oznacza że będą one najodpowiedniejsze dla stylu serwera. JA śmiem podejrzewać, że to właśnie Ty na serwerach trudniejszych na własną ręke nie byłeś w stanie cierpliwie na coś zapracować ;)

Opublikowano

Nie spinajcie się tak ;p Kto bd chciał to zagra a kto nie to pójdzie na inny serwer. A macie moje słowo że na wakacje każdy znajdzie coś dla siebie bo rusza tyle autorskich serwerów że ho ho ! :)

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

@@@

Mam problem z waszym forum, mianowicie od 2 dni nie przychodzi mi link aktywacyjny na e-mail... Zrobiłem 2 konto bo myślałem że się pomyliłem i w ciągu 24h dalej nie mam linku aktywacyjnego.

Jaka masz przegladarke? Polecam chrome i poczta interia bo niektore klienty pocztowe blokuja wiadomosci. Pozdrawiam i jak najbardziej polecam serwer.

Opublikowano

Jaka masz przegladarke? Polecam chrome i poczta interia bo niektore klienty pocztowe blokuja wiadomosci. Pozdrawiam i jak najbardziej polecam serwer.

Jedno konto założyłem na onet (nie przyszło) a 2 na GMAIL i również link nie doszedł. Nie mam pojęcia czym może to być spowodowane.

Kiedy start ? ; p

Pisze jak byk 15 czerwca.. 12-13 otwarta beta

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...