Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie o to mi chodzi, o to ze ich nawet sprawdzal nie bedzie będą mogli na wszystkim se grać a jak kogos shizer nie lubi bedzie tylko czekal az zlapie zeby bana dostal lub sam da bana i powie ze widzial ... :)

157326dadsa.png

Opublikowano

Co do konia, Koń Bojowy powinien być na start. Wiem, że to jest Hard, ale to nie Global, ciężko będzie zacząć bez Konia Bojowego.

Opublikowano

Tylko żeby to nie był z trudny hard,wiadomo że nikt nie chce grać na 2 globalu,mam nadzieje że będzie grało się przyjemnie.

Mam takie pytanie,wie ktoś w przybliżeniu ile będzie kosztować bojowiec w IS?

Opublikowano

Tylko żeby to nie był z trudny hard,wiadomo że nikt nie chce grać na 2 globalu,mam nadzieje że będzie grało się przyjemnie.

Mam takie pytanie,wie ktoś w przybliżeniu ile będzie kosztować bojowiec w IS?

Dobrze mówisz. Aby ten Hard nie był następnym Globalem... Jak mam grać na Globalu to raczej wybiore Metin2PL niż prywatny serwer Metin2. Po co mam się męczyć na priv jak mogę na Globalu?

Ten serwer będzie łatwiejszy od Balmory, czy może coś takiego jak Ravia?

Opublikowano

Gracze na pewno tutaj przyjda. Na ravii wiele osob konczy gre poniewaz sa zdegustowani tym ze nic nowego tam nie ma, nie ma co robic itp.

W koncu wychodzi porzadny hard, dobry rok trzebabyło czekac.

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie, ale ja nie zagram, czemu? Bo rzygam hardami już na kilometr :)

Życzę powodzenia z serwerem ! Oby nie był tak nudny jak Tilian czy Alamantia.

Opublikowano

Nie o to mi chodzi, o to ze ich nawet sprawdzal nie bedzie będą mogli na wszystkim se grać a jak kogos shizer nie lubi bedzie tylko czekal az zlapie zeby bana dostal lub sam da bana i powie ze widzial ... :)

Oceniasz a nie wiesz jak bd pracował jako GM wiec poczekaj do startu powiedziałem i mówię to już 100x nie posiadam już żadnej gildi każdy dla mnie jest równo traktowany wiec poczekaj zanim bd oczerniał bo cie znam a ty mnie mało Znajaku :) tylko z Paradise :)

Opublikowano

proponuje na start jakiegos wierzchowca na 2h i bedzie nieziemska pompa !

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

a ja nie chce wierzchowca, wolę na małpy pochodzić i misję zrobić, ale pelerynki przydałby się nieskończone i tak wiele rzeczy się nie kupi tylko trzeba dropić.

Opublikowano

W przypadku poprawnego przeczytania Księgi musimy czekać 12 godzin na kolejny raz, a gdy szkolenie zawiedzie już tylko 6 godzin. Dodatkowo nie działają na nie Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Pustelnika

Mam rozumieć, że rady i egzo do ku się nie przydadzą ? Tragiczny pomysł ...

Chyba, że źle to zrozumiałem.

Opublikowano

a ja nie chce wierzchowca, wolę na małpy pochodzić i misję zrobić, ale pelerynki przydałby się nieskończone i tak wiele rzeczy się nie kupi tylko trzeba dropić.

Jako że to jest serwer Hard nie bd dostępnej pelerynki nieskończonej w grze lecz możliwe że znajdzie się w IS ale to jeszcze wszystko do ustalenia :)

W przypadku poprawnego przeczytania Księgi musimy czekać 12 godzin na kolejny raz, a gdy szkolenie zawiedzie już tylko 6 godzin. Dodatkowo nie działają na nie Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Pustelnika

Mam rozumieć, że rady i egzo do ku się nie przydadzą ? Tragiczny pomysł ...

Chyba, że źle to zrozumiałem.

Tak dobrze rozumiesz ponieważ nie chcemy żeby ludzie wbili skile w 2-3 dni , możliwe że nastąpi zmiana oczekiwania na 6/8 :)

Opublikowano

No to troche poczekamy aby skilla na G wbic ..

Skoro egzo nie dziala to zrobcie rady albo na odwrot

Tak chwilę to bd trwało ale nie chcemy nawet w ten sposób was znudzić serwerem żebyście nie mieli "wszystkiego" w 1-2 tyg i po odchodzili z serwera bo naprawdę bd się działo :)

Opublikowano

To zmieńcie na 6/8 i mam też nadzieje, że pochodzi dłużej niż grayst itp. ;)

Oto się nie masz co martwic tam była inna adminiastracja po pierwsze a po 2 nie mieli zabezpieczeń takich jak teraz posiada Lourt współpracując z serwerownią ForGame ;)

Wszystkim będzie się dało handlować co znajduje się w itemshopie?

Na razie Kat nie ma ustawionego Is'a , nawet jeszcze nie był planowany :)

Opublikowano

Acha.... Serwer fajnie sie zapowiada. ! Zagram napewno .

Edit :

Shizer w teamie?!!! :D. Hahaha :D. Niedlugo w teamach zaczna sie pojawiac krasnoludki :D....

On pewnie nikomu nic nie da bo nawet komend nie zna zapewne .

Ps. Kiedy bedzie jakis ts? ^^^^

Opublikowano

Trochę nie przemyśleliście jednej sprawy, tak naprawdę PD będą za free, każdy sobie będzie robił nową postać i wykonywał pierwszy dungeon, a jak wiemy za wykonanie pierwszego dungeon'u w nagrodę dostajemy 2 PD. Czyli wychodzi na to, że każdy będzie sobie przenosił PD na główną postać :>. A Handlu PD raczej nie zablokujecie, nie każdy chce dropić, a woli kupić od gracza.

Opublikowano

Acha.... Serwer fajnie sie zapowiada. ! Zagram napewno .

Edit :

Shizer w teamie?!!! :D. Hahaha :D. Niedlugo w teamach zaczna sie pojawiac krasnoludki :D....

On pewnie nikomu nic nie da bo nawet komend nie zna zapewne .

Ps. Kiedy bedzie jakis ts? ^^^^

-Ts3 jest ForGame.pl , ale chcemy zrobić większą strefę dla graczy niż 3 kanały ...

Trochę nie przemyśleliście jednej sprawy, tak naprawdę PD będą za free, każdy sobie będzie robił nową postać i wykonywał pierwszy dungeon, a jak wiemy za wykonanie pierwszego dungeon'u w nagrodę dostajemy 2 PD. Czyli wychodzi na to, że każdy będzie sobie przenosił PD na główną postać :>.

-Właśnie pomyśleliśmy o tym i zostały wszystkie formy handlu , depozytu zostały zablokowane z tymi itemkami .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...