Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja, dalej jest masa ludzi i sklepów.

Wszedłem po aktualizacji i powiem wam, że te diablo ciężko przejść, staje na pierwszym bossie i nie da rady go ubić, 3 jego hity i nie ma mnie, a nie bije mu dużo. Ktoś wie jakie bony na niego?

Jak coś to powracam mental 105, wp 105.

TAKIbajer i Fannthom welcome

BTW. ktoś wie gdzie teleport na nowe mapy? Od którego lvla na diablo można, bo mam buffa 80 ale nie mogę nim wbić ;d i co ile jest ono

Jeżeli będziesz potrzebował pomocy pisz na pw  wp 105 lvl :)

gmhq5mn.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opowie mi ktoś tu w temacie, bo nikogo znaleźć nie moge w grze.

O co chodzi z tymi pasami i co to za jakaś misja 10 kryształów z nowej mapy trzeba oddać, oddałem i dalej nie wiem co.

Od którego diablo jest, bo mam buffa i nie wiem który mu wbić. 

Opublikowano

Mam do was takie pytanie.Chciałbym odzyskać konto na shiro,tylko że mam taki problem z przypomnieniem hasła.Kiedyś,jak zapomniałem swojego hasła do przypominałem go na swój email do którego obecnie mam dostęp i było wszystko ok.Lecz teraz gdy wracam po 2 miesięcznej przerwie wyskakuje mi coś takiego w przypomnieniu:

Die angegebene Kombination existiert nicht.

Per E-Mail zurücksetzen

Diese Funktion sendet ihnen an Ihre E-Mail ein neues Passwort. Voraussetzung dafür ist, dass die eingetragene E-Mail korrekt ist.

Ma ktoś kontakt do administratora?(Byle jakiego) Bo chciałbym naprawić ten błąd.

Jbc konta nie mogli mi usunąć,bo buff działa.

Opublikowano

Exp leci w miarę normalnie, do 75 leci nawet na poziomie medium, dopiero od 80 tak schodki się robią, potem się męczysz tylko od 96 do 100 aby przejść na nową mapę, a od 100 do 105 to już tylko kilka godzinek.

Yang leci też zajebiście na nowej mapie lub nawet na dungeonie tym z diablo za jednego spota zgarniasz z 30 - 40kk.

Opublikowano

Od przedwczoraj zacząłem grać - szukam polskiej gildii w której są gracze i grają.

Nie chce gildii gdzie jest 10 osób z czego 1 online przez cały czas.

W grze znajdziecie mnie pod nickiem UnTaMoN

Opublikowano

Wejdź w godzinach szczytu a nie gdy normalni ludzie o tej porze śpią xD

Zwracam honor,wtedy musialy byc ddosy i wywalilo channele.Zalogowalem sie dzisiaj i graczy naprawde sporo

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie znajdziesz niestety już spolszczenia na ten serwer, ponieważ nowej binki z tego co LikeWeed pisał nie da się spakować.

A niestety tam są zachowane pliki .epk tak więc musisz uczyć się niemieckiego xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ulepki nie są w cenie, chyba że farm małży i drop pereł, ale raczej nie.

jedynie to kolorowe perły, bądź metale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...