Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z chęcią wbije... Serwer mnie oczarował :D

P.S : Dużo gra polaków, i jak z gildiami polskimi ? :)

Sądząc po temacie zainteresowanie trochę spadło, ale z pewnością znajdziesz jeszcze sporo grających tam Polaków. Kilka stron wcześniej ktoś pisał, że zakłada gildię z tego co pamiętam ;)

Opublikowano

Ja gram na serwerze ale tylko w weekend bo od poniedziałku do piątku czasu nie mam ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

O co chodzi z tym Vote ? :)

Oddajesz głos na ten serwer poprzez Vote4us, a w zamian otrzymujesz smocze monety za które możesz kupić np. rady pustelnika ;)

Opublikowano

jest jakas gildia Polska ?

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz starego clienta to pobierz nowego, bo coś zmienili. 

Btw. jeśli ktoś ma spolszczenie aktualne pod tego nowego klienta to niech wstawi ;p 

Opublikowano

Odświeżyłem prezentację, dodałem wszystkie aktualizacje wprowadzone do gry, nowe screeny itp.

Tez wywala was z serva i pisze na chat Deinen Client ??

Zaktualizuj klienta do nowej wersji.

Opublikowano

Grają ;p ponoć najwiecej jest w shinso. Ja osobiście gram w chunjo ;p  serv jest fajny, a dzięki vote ( jak ktoś ma zmienne ip to tym bardziej ) idzie sobie spoko eq samemu zrobic + skile ;p 

Opublikowano

Chyba wrócę na serwer po tej nowej aktualizacji ^^

Jutro zacznę grać w shinsoo :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Gram od dzisiaj,serwer wydaje sie spoko.Niestety liczba graczy w porownaniu do screena z 1 strony prezentacji diametralnie spadla.Teraz jest moze 15shopow w jinno

Srij9JT.png

Opublikowano

Racja, dalej jest masa ludzi i sklepów.

Wszedłem po aktualizacji i powiem wam, że te diablo ciężko przejść, staje na pierwszym bossie i nie da rady go ubić, 3 jego hity i nie ma mnie, a nie bije mu dużo. Ktoś wie jakie bony na niego?

Jak coś to powracam mental 105, wp 105.

TAKIbajer i Fannthom welcome

BTW. ktoś wie gdzie teleport na nowe mapy? Od którego lvla na diablo można, bo mam buffa 80 ale nie mogę nim wbić ;d i co ile jest ono

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...