Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam na to jeden sposób - ignorować ;p  i wiem dobrze o czym mówisz ;p Póki co gram z fajną ekipą i w tym w czym moge to ja pomoge, lub ktoś inny lub pomagamy sobie nawzajem ;p 

Dasz namiaru na swoja ekipe ? Nicki krolestwo i mniej wiecej w jakich godzinach mozna was zastac 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc jak już pisałem wcześniej gramy w chunjo ;p 
Gildia MPCforum i powinno być widać też flage dla odróżniania ;p 
Jeśli chodzi o postacie no to do mnie póki co najlepiej pisać pod adres -> xDorian,  xCutler. 
Kumpel z którym pykam - Zuke, Vanir
Kolejny który doszedł - Pikasso 
Next - Mentosik
Dalej to już nie pamiętam z głowy więc nie będę pisał, żeby nie pomylić ;p 

Godziny są różne, dlatego właśnie w gildi jest taki pomysł, by w oknie gildijnym w zakladce '' wiadomosci '' każdy kto schodzi z kompa po prostu pisze informacje dla reszty którzy wchodzą o której godzinie mniej więcej będą. Wtedy są znacznie większe szanse na spotkanie się w grze, pogaduchy itp ;p 

Opublikowano

Dobre eq trzeba miec na mapke 100?

I jak Wy zarabialiscie przed mapka 100? Generalnie jedyne co mi brakuje dobrego do expa to Quliny +9 i mam piekny komplecik ale 3kkk droga nie chodzi, a dawno nie gralem.

Opublikowano

Na to pytanie Ci jeszcze nie odpowiem, bo jeszcze sam nie wiem jakie eq tam trzeba mieć i czy wystarczy zainwestować w full defa czy trzeba inaczej to rozkminić. 

Ja zarabiałem i zarabiam w sumie dalej tylko tak, że albo dostaje się metale ze skrzynek ucznia expiąc. Dropić yangi podczas expa, gdzie też ich całkiem sporo wpada. Lub przy okazji bicia metków w red lesie też ładnie kasa leci.  Ogólnie nic na tym servie jeszcze nie sprzedawałem poza metalami i całe eq robie sam.  

Na pewno idzie sprzedawać egzo / rady / kamole / perły, a jeśli ktoś ma zamiar dłuższy czas spędzać w grze no to może zawsze dropić  biologa - certy i notki. Bo wcześniejsze to nie wiem czy warto czy nie warto. 

Opublikowano

Gildia się już dość dość rozrosła, więc zapraszamy dalej ;p  Każdemu kto przychodzi  staramy się jakoś pomóc w początkowym eq, w poradach itd.   Teraz chwilowo  vote4coins  ma jakies problemy, więc trzeba troche więcej czasu poświęcić na klepanie metków, ale to tylko informacja w sumie dla tych którzy posiadają zmienne IP, bo dla reszty ze stałym IP jest to bądź co bądź  normalność.. Jedynie wtedy osoby ze zmiennym IP mogą jakoś wspomagać tych em '' biedniejszych '' ;p    Tak czy siak  zapraszam ;p 

@ edit 

Już vote działa !  ;p 

W gildi na chwile obecną    jest 17  +  osób.  

Opublikowano

Dokladnej liczby Ci nie podam .. ;p   Ja póki co mało siedze na ch1, a właściwie w ogóle tam nie siedze.  Ss  jak wygladaja miasta  podałem pare postów wyżej.  A jeśli chodzi o liczbe no to o 9 - nie mam pojęcia. Od 15 do 20 na pewno jest  1.5k - 2k graczy.   Same ch1 jest zawalone ludźmi w miastach + 7 pozostałych ch gdzie ludzie expią i dropią.   Ostatnio w zwykły dzień roboczy jeszcze przed wakacjami na 8 ch tylko jedno było wolne w v2, a tak to ciężko było o spota. Także ludzi dużo expi i dropi jak już mówiłem i ja na razie robie to samo. ;p   

Krótko mówiąc, gdyby nei było 1.5k + graczy to bym nie grał i tyle w temacie.. xD 

Opublikowano

Zmienne ip czy proxy nie pomoze, probowalem wszystkiego, a i tak mam limit glosowania.

Jedynie wtedy osoby ze zmiennym IP mogą jakoś wspomagać tych em '' biedniejszych '' ;p    Tak czy siak  zapraszam ;p 

Opublikowano

Zmienne ip czy proxy nie pomoze, probowalem wszystkiego, a i tak mam limit glosowania.

Proszę tutaj nie wprowadzać w błąd ludzi bo działa działa ;p coś źle robisz po prostu lub nie masz zmiennego IP.  Po każdym oddanym głosie należy wyczyścić ciasteczka / historie przeglądarki.  Jeśli się nie wyczyści to nie działa i wtedy pisze, że trzeba czekać 18 godzin.  

Dodam jeszcze, że został aktywowany event mundialowy. Dropią piłki i drop jest bardzo dobry, a nawet powiedziałbym, że piłki dropią jak głupie... ;p 10 zwykłych piłek można wymienić u Yu-Hwana w m2 na  1 złotą piłke.  Co dropi z piłek ?  niżej dam Wam spis, a każdy kto chce wiedzieć po Polsku co dropi, no to ja tutaj tego robić nie bede, ale wystarczy zrobić  '' kopiuj i wklej '' do translate google. < - z tym że nie wszystko tłumaczy / lub tłumaczy troche niezgodnie z tym co faktycznie leci.  Jeśli ktoś zna niemiecki, może tutaj dodać przetłumaczone. 

Alle Items die Ihr durch das Event erhalten könnt:

Normale Fußbälle

Weiße Perle

Blaue Perle

Blutrote Perle

Schmiede-Handbuch

Schriftrolle des Krieges 

Schriftrolle des Drachen

Kritischer Kampf (5 mal)

Durchbohrender Kampf (5 mal)

Pfirsichblüte (10 mal)

Glockenblume (10 mal)

Kakiblüte (10 mal)

Flieder (10 mal)

Tue-Pilz (10 mal)

Alpenrose (10 mal)

Maulbeeren (10 mal)

Drachensteinsplitter (10 mal)

Zange der Zeit

Ork-Keule

Fingerknochen

Energiekristall

Goldener Fußball

Heldenmedalie+ (3 Std. Laufzeit)

Löwenzahn

Energiesplitter (50 mal)

Cor Draconis (5 mal)

Elixier der Zeit (G)

Drachentruhe

Fußball

Dok-Wasser (5 mal)

Sim-Wasser (5 mal)

Mong-Wasser (5 mal)

To jest spis dodany na ich forum przez Admina.  

Zapraszam ;p

Opublikowano

Tłumaczenie wg kolejności:

Normalne piłki

Biała perła

Niebieska perła

Krwawa perła

Podręcznik kowala

Zwój wojny

Zwój Smoka

Dłoń krytyka(5 szt.)

Dłoń przebicia(5 szt.)

Kwiat brzoskwini(10 szt.)

Pokrzywa(10 szt.)

Kwiat kaki(10 szt)

Bez(10 szt.)

Grzyb tue(10 szt.)

Róża alpejska(10 szt.)

Morwa(10 szt.)

Odłamek smoczego kamienia(10 szt.)

Cęgi czasu

Orkowa maczuga

Kość palca

Kryształ energi

Złote piłki

Medal bohatera+(3h czasu trwania)

Mlecz

Odłamek energi(50 szt.)

Cor draconis(5 szt.)

Eliksir Czasu(Duży)

Szkatułka smoka

Piłka

Woda Dok(5 szt.)

Woda Sim(5 szt.)

Woda Mong(5 szt.)

Opublikowano

Ponieważ gildia się cały czas rozwija w całkiem szybkim tempie, zrobiliśmy z chłopakami fotke żeby przedstawić kilku z nas i żeby potwierdzić to co cały czas pisze ;p 

Nie ma tutaj z nami wszystkich, a w tym nie ma kolegi Zuke który razem ze mną tak naprawdę założył tą gildie i którego pozdrawiamy xD ( nioch nioch  xD )  

Na pewno jeszcze będzie okazja do następnych fotek ze wspólnej gry i mam nadzieję, że jeszcze w liczniejszym składzie niż teraz ;d  Także w dalszym ciągu ZAPRASZAMY ! ;d 

49936688055547693860.jpg

Opublikowano

Zapraszamy na server! Na prawdę warto! jedyną wadą jest to , że server jest zagraniczny i ciężko dogadać się z niemcami , nazw bonusów mozna sie szybko nauczyc i skojarzyc z eq (jesli ktos pamieta nazwy bonusow w itemach nie bedzie mial problemu z odgadnieciem jej niemieckiej nazwy np : zlodziej ma lud w sobie w niemieckim zlodziej ma Halbmenschen , czyli wychodzi na to ze Halbmenschen to znaczy silny na ludzi , tak nauczylem sie wiekszosci bonusów na pamiec :) )

Pozdrawiam AW3SOM3!

Opublikowano

wreszcie jakaś większa ekipa tu gra chętnie dojdę do gildii ale dopiero jutro bo miałem swoja gildie i trzeba czekać 24 h lecz można już dodać szamankę ona była bez gildii  jeśli osoba która będzie mogła zapraszać będzie onlain to proszę o kontakt do FrediKruger

Opublikowano

Ma ktoś może działającego BS-a ?? Od padmaka nie potrzeba pliku python 22 a w folderze jest python 27 ...

Opublikowano

od 1-5kkk do 2.2kkk, ale jak jest jakaś bardzo pro to nawet +3kkk, nie wystawiają jej w tobołku bo można max tylko 999kk na 1 item.

Ja wczoraj kupiłem +9 47sr za 1.5kkk

Opublikowano

Activated tutaj ciezko jest cisnac na hackach bardzo dobrze zabezpieczaja , a jezeli uda ci sie na hackach to cie zbanuja po dniiu max 2 :)

Próba odpalenia jakiegokolwiek cheatea konczy się tak :  9xjiu2.jpg

Więc życzę powodzenia :) (screen pokazuje , ze nie da się nawet BS-a od padmaka odpalić!!)

Opublikowano

Activated tutaj ciezko jest cisnac na hackach bardzo dobrze zabezpieczaja , a jezeli uda ci sie na hackach to cie zbanuja po dniiu max 2 :)

Próba odpalenia jakiegokolwiek cheatea konczy się tak :  9xjiu2.jpg

Więc życzę powodzenia :) (screen pokazuje , ze nie da się nawet BS-a od padmaka odpalić!!)

I mnie akurat to się podoba, bo widać że serva nie olewają.. nei to co u nas.. co 2 na bocie siedzi..  ;p 

Opublikowano

Mnie nie, kolegi raczej też nie i innych co mnie dłuższą przerwe a wrócili to chyba też nie, bo się nie skarżyli a eq mieli na sobie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...