Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zarabia się najlepiej na mapce 100 z eq na yangi, surką WP

w 1h. ok 700 - 900kk

da się wybić, max lvl od zera można wbić w ok. 3 tygodnie, ja z gotowym eq z drugiego chara w kilka dni wbiłem

Opublikowano

piszćie memu koledze pw SEVenusv48 pomaga innym i mi Martyssa na pw , mam zbędne eq typu bojowe itp stalki jak cos

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Widzę że polacy porwacaja na serwer chyba też tam wrócę bo lepszego serwera nie znalazłem ;p

Można te votecoinsy z jakiegoś proxy/ipchangera robić czy coś podobnego? 1000vote coins na 24h to trochę lipa...

Trzeba maila akceptować na kontach?

Kiedyś można było tak robić.

Nie trzeba akceptować.

Jak masz jakieś pytania pisz w grze do PuZi/Nagasuka

gmhq5mn.png

Opublikowano

Można te votecoinsy z jakiegoś proxy/ipchangera robić czy coś podobnego? 1000vote coins na 24h to trochę lipa...

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

nie da rady zabezpiczone

Opublikowano

Te pety dają jakieś bony ? gdzie gracie bo w red nie spotkałem jeszcze żadnego Polaka  i ma ktos moze eq + 0/2/3 na 54 lv na zbyciu jak by  co pisać w grze FrediKruger

Opublikowano

Te pety dają jakieś bony ? gdzie gracie bo w red nie spotkałem jeszcze żadnego Polaka  i ma ktos moze eq + 0/2/3 na 54 lv na zbyciu jak by  co pisać w grze FrediKruger

tak daja rozne bony leonidasek 100 ataku Khan 20% albo 30% expa wiecej  zwykly azrael 20 albo 35 na potwory zloty azrael 35 albo 50 na potwory

Opublikowano

Chyba zacznę od nowa , mam tam jakąś trutke +9 , boja +9 i stalke +9 , dobije jakiś konkret to potem może zamienię za inny server jak się uda :)

WQyaZF.png

Opublikowano

Ile polaków wg. was tam jest? :)

Mam straszną chęć wbić i się pobawić troszke. przy okazji spolszczyłbym clienta :P

Wbijaj i spolszczaj.

Opublikowano

podajcie jakieś działające wh tutaj

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Szkoda, że nie ma takiego Polskiego serwera z taką samą ilością graczy, bo naprawdę serwer bomba. Grałem długo i mogę wszystkim polecić. 

xD 

Opublikowano

Szkoda, że nie ma takiego Polskiego serwera z taką samą ilością graczy, bo naprawdę serwer bomba. Grałem długo i mogę wszystkim polecić. 

Polecam dziś startuje AstiliaMt2 , start 18 , bardzo podobny serwerek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...