Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dziś startuje AstiliaMt2 , start 18 , bardzo podobny serwerek ;)

Ale to i tak nie to samo. Ktoś musiałby pograć jakiś czas tutaj albo znaleźć kogoś takiego i wtedy powstałby podobny serwer ;)

nlcEZxg.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Polecam dziś startuje AstiliaMt2 , start 18 , bardzo podobny serwerek ;)

tak i x10 trudniejszy i nwm w czym podobny ...

Opublikowano

serwer fajny tylko że szybko się nudzi nie ma z kim grać , pomogłam paru polakom to pózniej mnie zwyzywali ;)) , dlatego nie lubię gdy dzieci wbijają na innego priva , chętnie dam eq tu za eq na innym

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

serwer fajny tylko że szybko się nudzi nie ma z kim grać , pomogłam paru polakom to pózniej mnie zwyzywali ;)) , dlatego nie lubię gdy dzieci wbijają na innego priva , chętnie dam eq tu za eq na innym

Nie wiem czego ty się spodziewałaś po Polakach ;) ale cóż takie życie.

Z czasem się przyzwyczaisz :3 co do wymiany to myślę że nie jest ona konieczna gdyż łatwo jest tam eq ogarnąć :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Z tego co wiem to Puzi ma polską gildie i znajduje się w Shinsoo ;)

Nie mam :D A po drugie mało co tam gram ;D

Ma ktoś może na tym serwerze jakiś 80lvl  +?

gmhq5mn.png

Opublikowano

Mam takie pytanie czy te ulepki jak np Piasek kwarcowy Kosc palca czy maczuga to dropi z tego samego co na globalnych serverach czy jest jakies wiki tego servera albo poradnik gdzie co dropi

Opublikowano

Nie mam :D A po drugie mało co tam gram ;D

Ma ktoś może na tym serwerze jakiś 80lvl  +?

Ja mam 77 ale wkurwia mnie robienie eq. a co czeba? :D

nlcEZxg.png

Opublikowano

Chcialbym dolaczyc do jakieś gildi moj nick to: BeQueit przed chwila zacząłem gre i chcialbym pograc z jakaś Polską gildia i pomocy na servie z tymi nazwami itp... wiec pisać do BeQueit lub na PW na forum do kogo mam napisać bo chetnie pograc z jakąś Polską gildią.

Opublikowano

Polskich gildij Chyba nie ma ja mam swoją RuchOporu jak chcesz mogę dać ci zapa . Mam Takie pytanie czy ktoś wbijał 90 lv bez bufa

W grocie ciezko bez buffa jesli nie jestes WP.

Ja moim wojem body, full roski, aura P, max na strzały, 40/45% na miecze,  90% na diably, fms sr 50 10 diably full kd ledwo utrzymuje spota z buffem G1^^

Ale bez quilinow +9, a quliny robia roznice, z nimi raczej buff niepotrzebny.

Opublikowano

Witam jest może jakieś spolszczenie ? chociaż na bony bo z translatora trochę niewygodnie korzystać ;)

lewbvb2.png

Opublikowano

Dawno tu nie grałem, mam 86lvl wejdę, zobaczę czy warto znów grać, jeżeli tak zrobie spolszczenie item_proto.

nawet dobrze sie gra a spolszczanie nie jest łatwe chh spakowane w bince no chyba ze ktoś rozpakuje i uda mu się spolszczyć będzie fajnie 

Opublikowano

Pobieram serwer.

Przydało by się spolszczenie bo nie znam Niemieckiego ale dam jakoś rade.

PS. To wh działa ? Jak tak to można jakąś instrukcję jak używać ?

Opublikowano

Pierwszą postacią co robicie to WP wbijacie mu 105 lvl i zarabiacie na mapie 100 przez 1h macie 700 - 1kkk, więc zarobek jest pro.

Dopiero potem robicie sobie główną postać, buff aby stał na 90 dobrze bybyło jakby miał 100 to i wszystkie mapy open są.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...