Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A takie pytanie bo na metkach w m2 lecą po 1 rada albo 1 egzo czy na metkach z większym lv lecą np po 2 szt? I jest jakiś sposób na zarobek na małym lv?

Nie dropią tylko po 1 :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Zauwazylem, ze nie oplaca sie grac postaciami pod hity jesli liczymy na pvp, na tym serwerze jest jakies 50% na blok.

Tak wgl jak odejsc od gildii? U straznika ale ktory napis niechcialbym rozwodu wziac przypadkiem., a widze tylko punkty i rank gildii oraz rozwody.

zhda.png

Opublikowano

Strasznie monotonnie się te skille robi ;f dopiero aura m4 a już kilka godz gry

Pamiętam jak jakieś 2 miesiące temu grałem na tym serwerze, w ok. 4h to już miałem aure p więc widocznie z niechęcią bijesz te metki :]

Opublikowano

Włącz wh i świat będzie lepszy :) Buff i grasz :P Ja w 2 godz mam czarowane na m10.

@Edit: Zapraszam do Shinsoo DarkMonkey lub PomogeCi. Chętnie pomogę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wlasnie serw chyba padł.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Serwer działa i ma się dobrze :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

TO jest Easy i tak ciezko ze skillami ? :P

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

To nie jest easy :) Bardziej medium

gmhq5mn.png

Opublikowano

Jest jakieś spolszczenie? Jak dropią zmianki 1-5. Zapomniałem już wszystko a miałem heallera 80lv yhh szkoda że passów nie pamiętam ;cc

Opublikowano

Spolszczenia nie ma takiego dobrego. Zmianki u npc są 50 szt za 2kk.

Serwer elegancki, mam tam 105 mental full EQ 105 itp perfekt wojenne i WP do zarobku 105, serwer polecam.

Opublikowano

Długo Ci zajęło wbicie tego 105 i wgl full eq? W jakim grasz królestwie, gdzie najwiecej polaczków? Żebym sie czuł wśród swoich <3

Opublikowano

Serwer widzę że fajny, zaraz pobiorę i pogram.

Jest jakaś polska gildia ?;D

Dlaczego te wh co jest podane w prezentacji nieie działa?:P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Długo Ci zajęło wbicie tego 105 i wgl full eq? W jakim grasz królestwie, gdzie najwiecej polaczków? Żebym sie czuł wśród swoich <3

Zajęło mi to ok. 15 tyś minut gry, a na surce mam bez robienia EQ i skilli tylko czarowane i strach i oczywiście z eq z woja więc sam exp na czysto 4k minut. No ale wy tak kolorowo nie będziecie mieli, patrz na 1 liczbę.

Policz np. to że na broń na +9 na 105 jest 8% a zrobiłem ją za chyba ok. 20 razem to policz ile hajsu oczywiście metalami.

Gram w shinsoo, oczywiście nie tak często jak wcześniej, ale jakby wracała albo tworzyła się zgrana GRAJĄCA EKIPA to mogę wrócić :)

Opublikowano

To żeś mnie zachęcił do tej gry jak nie wiem xdd Zobaczę jak tam się gra, nie muszę mieć wszystkiego na 105 +9 gram dla przyjemności czasem pvp/wojny nie dla full eq ;d

Opublikowano

Jeśli chodzi o robienie EQ na +9 to polecam kupowanie, mniej nerwów. Niebian +9 oscyluje do 7kkk, a sam metal 500 kk, a wydamy tyle hajsu bo to jeszcze kolorowe perły, tak samo na trytona czy coś.

Opublikowano

Gdzie wypakować tego wh żeby działał? ;/

Wlasnie ja tez nie wiem;/ do pack wypakowalem i nic, dodalem do index'a i nic ;/

Teraz ogarniam moda to moze zadziala :P

@Edit

Server info+icons:

http://speedy.sh/jnBUE/Serverinfo-shiro-31.12.13.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/aa1b688f9abc12609aacc74234d7dbccb7be17db1c9ede4c5bd46065963356a4/analysis/1388488108/

A teraz ma ktos wh pod moda?;D

@Edit2

Dobra wh tymka dziala ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...