Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj nazwę klejnotu to ci powiem :)

Jeżeli ktoś teraz gra to pisać na pw w grze do PuZi

gmhq5mn.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juwel der Treue

@edit

Dobra już wiem to z baronki leci ^^

Cena jednego to raptem 70 - 100kk.

Opublikowano

a strona wgl działa ?

Działa :)

Cena jednego to raptem 70 - 100kk.

Chyba cie się coś pomyliło cena jednego to od 100 do 200 kk ale to nic kamyki na biologa na 105 lvl kosztują nawet 600kk sztuka a nie jest potrzebny tylko jeden ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

ja po 70kk kupowałem.

Cena nie jednego kamyka. Na początku trzeba oddać 100 sztuk kryształów z katakumb, a potem 30 stuck kristall, a jeden stoi 500 - 600kk, a dropi jedna sztuka z azraela :D

Opublikowano

Szkoda waszego czasu na to coś.

30 metinów z m2 i ani jednego zwoju, powodzenia. :D

Szkoda?

Jeden z lepszych serwerów na świecie, dobrze że nie polski bo by to już zostało spierdolone.

Ja tu osiągnąłem perfekt eq i dwa razy 105 lvle, nie szkoda było.

Opublikowano

Na stronie pisze że 2000+ :) a tu masz ss

hqPyuxk.jpg

Szukam kogoś na smoka :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Jest tu jakaś w końcu gildiia w shinsoo? Bo tyle razy co chce wejść i piszę wasze nicki w grze to dupa was nie ma.

Napiszcie jakie macie nicki też tutaj.

Ja mam TAKIbajer i Fannthom.

Opublikowano

No wiesz za dużo osób nie będzie w nocy :) Jeżeli ktoś ma sprawę pisać do PuZi lub PuZix3

gmhq5mn.png

Opublikowano

No ja z kolegą gramy w chunjo ale myśle że to nie będzie jakiś wielki problem przepisania się do Shinsoo ;) A wgl mam takie pytanie do was. Bo co 24h można te vote4coins wykonywać i sie tego 1000 dostaję, ale ja mam taki problem. Jak biore to Vote, potem przepisuje ten kod i klikam continue with vote to przekierowywuje i takie napis wyskakuje na górze. Your IP address has been detected as a proxy. If this is not the case, simply contact us. Contact Us / Kontaktieren Sie uns.. Nie wiem o co chodzi. Niezbyt się na tym znam więc... prosiłbym o pomoc ;3

Opublikowano

@up

Pierwszy raz słyszę o taki błędzie ale to chyba wina strony.

Jeżeli potrzebujesz pomocy lub jakieś info pisz na pw w grze do PuZi lub SklepPucZi

gmhq5mn.png

Opublikowano

No nie wiem na laptopie też próbowałem i znowu taki sam błąd ... Nie wiem czy ja mam przeglądarkę zmienić czy coś.. Ale jak do ciebie na pisze to sie nie dogadamy bo ty w shinsoo ja mam dropka w chunjo i nie bede rozumiał co piszesz ;/ gram moze od wczoraj wieczorem proboje cos w m2 zrobic ale cienko idzie ;x nwm ile kosztuje przepsianie do innego krolestwa to by już było ok :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś spolszczenie jest??? )

@ Jak jest jakaś gildia POLSKA z TSem to piszcie PW :) bo jak narazie nikogo z Polaków tutaj nie widze.

Gif off.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...