Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak coś gramy też w chunjo ;p  gildia MPCforum  ;p 

BigMen czy Twoja ekipa z która grasz wie jak wejść na nowe mapy ? albo czy Ty wiesz?  który trzeba mieć lvl i gdzie jest tp? 

Opublikowano

Jak coś gramy też w chunjo ;p  gildia MPCforum  ;p 

BigMen czy Twoja ekipa z która grasz wie jak wejść na nowe mapy ? albo czy Ty wiesz?  który trzeba mieć lvl i gdzie jest tp?

1 Osoba ma 105 :) reszta dopiero zaczyna, ale ni wiem jak wejść na nowe mapy :)

Opublikowano

Ok ok ;p jakbyś się dowiedział od tej sury? 105 ( jeśli dobrze pamietam z filmu ;p ) jak On i kiedy wchodził na nowe mapy to fajnie by było jakbyś tu napisał ;p to by wszyscy wiedzieli na przyszłość xD 

Opublikowano

Jeśli chodzi o IS to normalnie idzie zmieniać  IP ( ten kto może ) także rady / egzo  i ulepki i jako takie eq  + pierścienie można sobie na spokojnie samemu votując zdobywać. W każdy poniedzialek  jest zamiast 1k coins za vote, 2k coins przez caly dzien, więc najlepiej sie oplaca glosowac w poniedzialki. Chyba że komuś zmiana IP trwa pare sekund no to taki moze sobie votać kiedy chce ;p 

Jeśli chodzi o liczbe graczy, spokojnie do 2k dobija, a wieczorem wstawie Wam ss z każdego królestwa, żeby można było sobie zobaczyć jak to wyglada w praktyce.  

Polaków raczej jest mało, co troche dziwi, bo jeśli już gdzieś grać na zagranicznym servie to czemu nie na takim gdzie jest mega dużo ludzi ;p Sam szukałem serverów bardziej pvp jak Tyro**, ale nie ma żadnego takiego co by było dużo osób + darmowy IS, a ten serv ma właściwie w sobie wszystko co trzeba tylko trzeba poświęcić na niego troche czasu. Ale można przecież zdobywać wszytko powolutku, aż do skutku ;p 

Dla tych, których zniechęca język.. No o spolszczenie dobija się kolega z którym gram już dość długo i raczej nie zapowiada się by coś w tej kwesti ruszyło, jednak spokojnie można grać bez Polskiego.. Na początku trzeba tylko sobie  zapisać / zapamiętać czego nei warto podnosić i to w sumie tyle.. Biologa raczej każdy umie robić, więc do tego Polski jest zbędny.  Z resztą zawsze można się wspomagać tak jak ja to robie gdy już naprawde potrzebuje coś przetłumaczyć - google translate ^^ 

A jeśli ktoś zna lepszy server zagraniczny to moze mi wysłać nazwe / linka na pw  ;p <- tylko zagraniczne z tego względu, że na Polskich serverach :
a) zawsze gra mało graczy ( mało graczy to dla mnie poniżej 1.5k ludzi, gdy jest mniej  niż 1,5k ludzi nie widzę sensu gry bo istnieje zwykle królestwo jinno i po zrobieniu eq i tak nie ma z kim się bić ) 
B) zwykle ten kto zainwestuje w IS ma przewage nad innymi czyli zwykłe pay2win 
c) nie są stabilne i szybko padają co w przeciwieństwie do zagranicznych serverów jest kolosalną różnicą.  

Wieczorem jak już mówiłem aktualne ss z miast  ;p  post-617601-0-41874000-1403027662_thumb.jpgpost-617601-0-93166200-1403027677_thumb.jpgpost-617601-0-03884800-1403027684_thumb.jpg

Opublikowano

Ja bym bardzo chętnie wrócił tam do gry, ale z kimś ponieważ na późniejszych etapach potrzeba pomocy do ubicia bossa czy czegoś innego.

Opublikowano

Jak wszyscy są online to można zawsze coś porobić razem ;p  Bo są też tacy Polacy na serwie co wolą grać w '' ukryciu '' sami, a po co skoro może być Polska vs Niemcy :P 

Opublikowano

Tutaj jeszcze ss'y  dla tych którzy myślą, że robienie skili i te bicie metków to coś a'la  PL lub reszta serverów. 

40356274644903771150.jpg

To jest tylko red las.  Osobiście bije metki w piekle.  Ale są tez ludzie co robią dropa np. 10-15 lvl i w m1 klepią metki, bo jest ich tak dużo.  Inną zaletą jest to, że te wszystkie metki respią się dość szybko. Także w dalszym ciągu zapraszam ^^ 

Opublikowano

Może nadal bym grał jakby ktoś zrobił wh :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Na  wh raczej bym nie liczył ;p My o spolszczenie staramy się już ho ho i jedno wielkie G.... z tego jest ;p   I tak btw. wh że na bosy czy na co? ;p 

Opublikowano

Na  wh raczej bym nie liczył ;p My o spolszczenie staramy się już ho ho i jedno wielkie G.... z tego jest ;p   I tak btw. wh że na bosy czy na co? ;p 

Ogolnie do wszystkiego exp/dropu.Exp sobie w av2 na big spocie bez tego ...

gmhq5mn.png

Opublikowano

Expie sura wp lvl 93 na lajcie na zinach bez ani jednego deda całe big spoty ;p  A archerką 90 lvl wbijany na zinach choć było wiele dedów ;p tak czy siak idzie tylko zależy od profesji  ;p 

Mnie bardziej interesuje i fajnie by było jakby ktoś tu napisał, gdzie jest wejście na mape od 90 lvl, potem gdzie jest wejście na mape od 100 lvl tą na której dropi się kase ;p 

Opublikowano

PUZI GRUBASIE HAHAHAHAAH XDDDDDD BOŻE BEZE MNIE GRASZ? NIE WYBACZE CI TEGO

Opublikowano

Expie sura wp lvl 93 na lajcie na zinach bez ani jednego deda całe big spoty ;p  A archerką 90 lvl wbijany na zinach choć było wiele dedów ;p tak czy siak idzie tylko zależy od profesji  ;p 

Mnie bardziej interesuje i fajnie by było jakby ktoś tu napisał, gdzie jest wejście na mape od 90 lvl, potem gdzie jest wejście na mape od 100 lvl tą na której dropi się kase ;p 

Wejście na mapę 90 - u teleportera w każdym M1, tak jak na PL

Wejście na mapę 100 - na samym końcu v2 [ loch pająków ] 

Opublikowano

O dzięki wielkie ;d  patrz wszytkich npc sprawdziłem w mieście prócz zwykłego teleportera xD  Fajnie dzieki ;d 

Opublikowano

Póki co nie ma ;p  Ja gram od poczatku bez spolszczenia i jak dla mnie spolszczenie jest zbędne.. Chyba, że ktoś dopiero zaczyna z metinem, ale to wtedy głupi wybór by zaczynać na zagranicznym ;p  

Opublikowano

Ja mam na to jeden sposób - ignorować ;p  i wiem dobrze o czym mówisz ;p Póki co gram z fajną ekipą i w tym w czym moge to ja pomoge, lub ktoś inny lub pomagamy sobie nawzajem ;p 

Opublikowano

Da się grać bez spolszczenia ;) Jak ktoś chętny do gry ja gram codziennie :) Chętnie pomogę osobom które będą grać :) GG: 4944481 

Mamy gildię PolishElite

PS ewentualnie mogę dołączyć do kogoś jak ktoś ma już dużą ekipkę stałą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...