Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak w ogóle to był jakieś aktualizacje poza ostatnią 2.0? Pytam ponieważ chciałbym uzupełnić prezentacje, jednak niestety nie gram już na serwerze :)

Opublikowano

grałem tutaj kiedyś i mam zamiar wrócić bo baaaaardzo brakuje mi tego servera =) jest jakaś polska gildia ?

Opublikowano

szukam jakiejś polskiej gildi pisać w grze do : OramPole

Tak w ogóle to był jakieś aktualizacje poza ostatnią 2.0? Pytam ponieważ chciałbym uzupełnić prezentacje, jednak niestety nie gram już na serwerze

Tak , został dodany drop Odłamków energii . Dropią po 3szt. z Metina

Opublikowano

Serwer polecam, jest 8 channeli oraz resp metinow jest 4 razy zwiekszony!

Mam gildie Chosen w shinsso, chetnych zapraszam na pw tutaj lub pisac w grze do Mirashi/Sproum

je0o.png

Opublikowano

wiesz ile już gildii było robione i dalej pewnie są? Jak już to jest jakaś gildia z polakami i do niej sie dołącza a nie Ty wbijasz na serwer i swoją robisz...

Opublikowano

W ktorym krolestwie najwiecej polakow?? Moze wszyscy do shinsoo dawajcie :) Jak cos to ja dopiero bd zaczynal

Cos sie rejestrnac nie moge

Opublikowano

W ktorym krolestwie najwiecej polakow?? Moze wszyscy do shinsoo dawajcie :) Jak cos to ja dopiero bd zaczynal

Cos sie rejestrnac nie moge

Już sporo czasu nie grałem ale z tego co pamiętam to zawsze najwięcej Polaków było w Jinno.

Opublikowano

Już sporo czasu nie grałem ale z tego co pamiętam to zawsze najwięcej Polaków było w Jinno.

Masz słabe informacje w najwięcej polaków grało w shinsoo. Gra ktoś tam jeszcze bo mam zamiar wrócić na serwer?

Jak ktoś może to niech podeśle najnowsze root'y i locale.

Ściągam klijęta za chwile na pw ci prześle :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Witam potrafi ktos moze votowac na stalym ip? Bo potrzeba tej kaski.. A i powiedzcie co najlepiej kupywać za te sm'y i za ile sprzedawac. dopeiro zaczynam gre na serwie

Opublikowano

Puzi, ja bede niedlugo grac na serwie ( w shinsoo ). Ogolnie to wszyscy dawajcie do red jakis zgrany team sie zrobi i gildie :D

A i nie robcie nickow z koncowka PL bo jak sie admy wkurza to nas pobanuja xD

Opublikowano

Puzi, ja bede niedlugo grac na serwie ( w shinsoo ). Ogolnie to wszyscy dawajcie do red jakis zgrany team sie zrobi i gildie :D

A i nie robcie nickow z koncowka PL bo jak sie admy wkurza to nas pobanuja xD

Co do nicków to nie prawda można mieć prędzej bana dostaniesz za wh/mh albo na chat za pisanie po polsku (raz już miałem <3)

Jakby co pisać w grze PuZi Puzonek PuZix3

Jeżeli ktoś ma itemki do biolog do pamiątek chętnie kupie.

Mogę też komuś spota odbić :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Gdzie dropi kość palca?? potrzebne do ulepszenia hełmu na +7, bo kupować się zbytnio nie opłaca jak 80kk za sztukę chcą.

Jeszcze tylko ten hełm i nieszczęsny naszyj z łez, który non stop mi pali mi zostało do ulepszenia i by było all eq +9 :D

Opublikowano

Gdzie dropi kość palca?? potrzebne do ulepszenia hełmu na +7, bo kupować się zbytnio nie opłaca jak 80kk za sztukę chcą.

Jeszcze tylko ten hełm i nieszczęsny naszyj z łez, który non stop mi pali mi zostało do ulepszenia i by było all eq +9 :D

Kość dropi z wiedźmy :)

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...