Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmieniło się coś, dodali jakieś systemy ulepszeń czy nadal tylko po jednej broni i jednej zbroi? :)

Niech odpisze ktoś, kto gra :D

Opublikowano

Gra ktoś tam jeszcze ?

Jeżeli tak to pisać w grze :

PuZi , PuZix3 , PuziNaM2

Jeżeli ktoś chce zacząc grać moge pomóc na starcie ;)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Nie zagram tylko i wyłącznie dlatego, że jest to pieprzone vote4coins, pobierasz byle jaką przeglądarkę zmieniającą IP, votujesz bez przerwy 2 dni i stać Cię na eq na 60+ (+9) skile P i jeszcze zostanie mnóstwo kasy. Dla mnie to jest największy problem tych serwerów, te votowania.

Opublikowano

Nie zagram tylko i wyłącznie dlatego, że jest to pieprzone vote4coins, pobierasz byle jaką przeglądarkę zmieniającą IP, votujesz bez przerwy 2 dni i stać Cię na eq na 60+ (+9) skile P i jeszcze zostanie mnóstwo kasy. Dla mnie to jest największy problem tych serwerów, te votowania.

Probowalem z zmiennym IP, z zmiana Ip na zagraniczne i nie dziala :) Gdzies tak od konca pazdziernika lub polowy.

zhda.png

Opublikowano

@Up jeszcze kilka dni temu jak tam grałem mi działało.

Pobierz Tor Browser i tam dajesz zmień tożsamość i śmiga normalnie. Są 2 typowe bugi.

1. Na jednym koncie da się tylko 1 zavotować, czyli zrobisz 10 kont z każdego zmieniasz przeglądarką Tor tożsamość(IP) i votujesz egzo przekładasz na główną.

2. Jak ktoś jes sprytny to może votować 2x na tym samym koncie ale odstęp pomiędzy votowaniami nie może być dłuższe niż 2 minuty.

ps. (jeden poniedziałek w miesiącu, zwykle pierwszy dają 2x *vote coins)

Opublikowano

Wie ktoś czy serwer on czy off? Bo już od 2 dni nie moge wbić ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

Serwer był off bo mieli problem z lagami teraz już chyba wszystko działa :) Jakby co zapraszam chętnych do gry w Chunjo moj nick

PuZi PuZix3 PuziNaM2

gmhq5mn.png

Opublikowano

Gówno prawda, to z Vote4Coins już od bardzo dawna nie działa. Niestety zabezpieczyli to przez tym, tak więc możecie spokojnie grać bez obaw o to, ze ktoś inny zvotuje i będzie miał więcej.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Zapraszam na serwer ;D

vH7r9AV.jpg

Jeszcze trochę i może będzie 105 lvl ;)

JonnyCash dobrze mówi.

Jeżeli ktoś chce zacząć grać i będzie potrzebował pomocy chętnie pomogę :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer ;D

vH7r9AV.jpg

Jeszcze trochę i może będzie 105 lvl ;)

JonnyCash dobrze mówi.

Jeżeli ktoś chce zacząć grać i będzie potrzebował pomocy chętnie pomogę :)

ja bym potrzebował troszke pomocy. jakie krolestwo? :D

nlcEZxg.png

Opublikowano

@Up jeszcze kilka dni temu jak tam grałem mi działało.

Pobierz Tor Browser i tam dajesz zmień tożsamość i śmiga normalnie. Są 2 typowe bugi.

1. Na jednym koncie da się tylko 1 zavotować, czyli zrobisz 10 kont z każdego zmieniasz przeglądarką Tor tożsamość(IP) i votujesz egzo przekładasz na główną.

2. Jak ktoś jes sprytny to może votować 2x na tym samym koncie ale odstęp pomiędzy votowaniami nie może być dłuższe niż 2 minuty.

ps. (jeden poniedziałek w miesiącu, zwykle pierwszy dają 2x *vote coins)

Oj cos ci sie myli chlopaczku. Pierw piszesz, ze nie zagrasz(czyli nie grales wczesnie skoro dopiero pisales o zamiarze grania.

Nie pisz bzdur..

Serwer jest dobry, idealna mieszanka easy-hard, do tego nonstop w cholere graczy i jest co robic, z kim sie bic. Wzor dla serwerow mt2.

zhda.png

Opublikowano

Zapraszam Polaków do gry w Shinsoo pisać PuZi

Lvl max wbity teraz tylko biolog do konica i eq pvp :)

1ZfIfgs.jpg

gmhq5mn.png

Opublikowano

W którym królestwie najwięcej polaków :D?

Shinsoo :)

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...