Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na elite niemoge napisac ponieważ zaraz sie przyje***a za duble posta xD

@informuje

Chat z głównej strony zostanie usunięty z powodu, nie podporządkowania się graczy do języka angielskiego, co zraża zagranicznych graczy.

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie ten chat to bezsens. Co do servera to. Zmien moby te 1lvle do tego qesta bo, swordem, i nie tylko, nie da sie zabic tych mobkow, hp im sie odnawia. Przydalo by sie tez zamiast 500golda na start dac przynajmniej 1m. Za te 500k da sie kupic tylko set i 1x 250potem mp i hp, nic wiecej. Pojdzie ktos pozabijac mobki, golda pozbiera, to mu na potki nie starczy, a co dopiero mowic o secie npc. Jeszcze jedno to ten 8dg z dropa zmienic cos z tym bo sprzedawac za bezcen to masakra. Zrobic nowe npc dac tam 8dg za 1golda i git.

farah.png

Opublikowano

Niestety musiałem wyjść załatwić pewną sprawe, ale już wróciłem, i obecnie aktualizuje zabezpieczenia serwera. Mysle że do 14 zdążymy uruchomić wszystko.

Jak tam idzie? 14:01 :P

Opublikowano

Supporci są ale jak narazie ich niema na skype, a tam sie komunikujemy. Aktualnie jeszcze serwer nie jest gotowy, będę informować.

Aktualizacje sie ciągną i ciągną... o 18:30 będzie unique event, w zamian za wyłączenie serwera.

Opublikowano

działa serwer? Ktos mial problem z error Code 193? bo przechodze z serwera na serwer bo ciagle przy update mi sie pokazuje ten dziwny blad wie moze ktos o co chodzi z nim :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...