Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem słowa trwaja prace ? albo kupujecie protecta ddosa za 2k pln , albo lejecie wode , restart serwera to chwilowe rozwiąznie , aż do ponownego ataku

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nosz kurwa , zapraszam do mnie na TeamSpeaka 178.217.184.77 Kanal Silkroad Fornax u samej góry.

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Strona i serv nie działa

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

no i po co ?? mamy tam wchodzić??

Wiesz ,Ty to mozesz Wypier.... :*

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

RetoX ty kurwo jebana rozjebales Galaxy malo ci zpierdolencu maly poalczu? idz sie pobaw z malym do kibla a nie niszczysz czyjas prace skurwielu

Opublikowano

@offtopic

Piszę tutaj, bo się w ogóle nie mogę doczekać żadnej odpowiedzi na prawidłowym dziale:

Mianowicie chodzi o to, że jak mam już nacisnąć przycisk OK, żeby wybrać sobie ścieżkę do silka, to mbot dostaje tak jakby crasha i pojawia się to takie okienko systemowe "Mbot przestał działać". Tak mam win7 64-bit, framenetworka 4.0 (nawet ver.4.5) mam visuala c++ 2012. ze dwa miesiace sie glowie co sie moglo stac, bo tak nagle mi się to zepsuło. Nie pomaga usunięcie folderu, ściągnięcie na nowo i wypakowanie, uruchamianie ze zgodnością też nie, jako administrator też nie. Na visualu c++2010 i na networku 4.0 też nie działa. Nic nie działa, nawet odinstalowanie antywira i totalne wyłączenie jakiejkolwiek zapory systemowej. Pomóżcie mi proszę. Na pewno znajdzie się ktoś, kto jest w stanie coś wskurać. Z góry wielkie dzięki!

Opublikowano

@offtopic

Piszę tutaj, bo się w ogóle nie mogę doczekać żadnej odpowiedzi na prawidłowym dziale:

Mianowicie chodzi o to, że jak mam już nacisnąć przycisk OK, żeby wybrać sobie ścieżkę do silka, to mbot dostaje tak jakby crasha i pojawia się to takie okienko systemowe "Mbot przestał działać". Tak mam win7 64-bit, framenetworka 4.0 (nawet ver.4.5) mam visuala c++ 2012. ze dwa miesiace sie glowie co sie moglo stac, bo tak nagle mi się to zepsuło. Nie pomaga usunięcie folderu, ściągnięcie na nowo i wypakowanie, uruchamianie ze zgodnością też nie, jako administrator też nie. Na visualu c++2010 i na networku 4.0 też nie działa. Nic nie działa, nawet odinstalowanie antywira i totalne wyłączenie jakiejkolwiek zapory systemowej. Pomóżcie mi proszę. Na pewno znajdzie się ktoś, kto jest w stanie coś wskurać. Z góry wielkie dzięki!

Sciągnąłeś unbug sro_clienta, launchera itp?

Sory za post pod postem...

Opublikowano

Mija bez mała 12h od niby startu servera a server działał w tym czasie może max jakies kilka godzin ( 3 ? ) Czy naprawdę myślicie jak otwieracie konkurencję dla istniejących serverów to wam odpuszcza i nie zrobią ddosa ? Jak to wygląda ? Kilka serwerów z tego co widzę tej samej ekipy i zawsze to samo wielki szum przed otwarciem a ddos protectora jak nie było tak dalej nie ma. Niestety ale to jest wlśnie polska rzeczywistość i polskie servery silk road ( nawet nie wystartują a już nie działają ) . Życzę powodzenia w działaniu servera bez odpowiedniego zabezpieczenia i pożądnego hosta.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Jak już mówiłem kolejny fail po Moon Online , Dragon Online.. Nowa otoczka - nazwa servera wzięta z pomysłu jako pierwszy "projekt" bo WoD miał być już zamiast DRO ale nazwa padła jaka padła. Czego się spodziewać po tym teamie ? niczego.. Jeśli ktoś dobrze kombinuje i puści ataki z 2 dedyków to ten ich cały WoD nie wstanie przez cały miesiąc :) jakby nie Daix który odpuścił sobie ataki po 5 dniach na DRO to Aqua dalej szukałby kontaktu do Obamy :) z takim teamem "koderów" zabezpieczycie tak server ,że aż boje się ddosa zrobić:P A tak serio? myślałem ,że skoro robicie kolejny 3 czy tam 4 projekt nawet , nauczycie się jak robić zabezpieczenia.Póki co są te same luki co były kiedyś.

Opublikowano

bylo fajniem dobrze sie zapowiadalo gdyby nie ... no coz pozostaje czekac na jakies info od Desixa co zrobi w tej sprawie mysle ze nie podda sie .. skaladal ten server 3 miechy ... trzeba czekac

Opublikowano

wy myślicie że to takie proste i że kasa to rośnie na drzewa? :]
Chłopaki za dedyka zapłacili to i tak już koszt jest , w ciemno wywalili kilkaset złotych , i jeszcze mieli by wywalić 2k złotych??
Ten ktoś musiał by być naprawdę chory wydając tyle kasy w ciemno... Prawda jest taka że jęczycie i jęczycie , a może w końcu wy też byście coś pomogli.
Fakt Projekt nie wypalił tak jak byśmy tego chcieli , ale zapowiadało się naprawdę dobrze. Niestety jakieś kurwa Neo Kidy musiały się mścić i pingować server.
Takie czasy , i nie ma co się tym przejmować bo każdy server jest Pingowany na starcie jak i potem. Czy doczekamy się w końcu normalnego Polskiego projektu ??
Być może , ale nie można odrazu skreślać projektu , a tym bardziej projektów które jeszcze nie powstały :)

Opublikowano

To po hooy sie biora za cos jak na wstepie bylo wiadome ze wszystko sie spie$%^li po paru godzinach. Skąpe polaczki by chcialy wydac 2zl i zarobic 2 miliony, a tu zonk serw rozjeb$%y i nawet 2zl sie poszlo je$%ć hehe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...