Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha :D Dobre ;p

Tylko tak powiem coś od siebie ..:)

Nie chciałbym być na miejscu tego kolesia który odpierniczył to ze stroną ...:D sam serwer ok ...:) ale nigdy strony www się nie atakuję .

Namierzenie go to kwestia kilku minut ..;) Nawet przy zmiennym IP lub programie do tego przeznaczonego ( a zapewne takiego używa ) :D

Hard Core ...:)

Powodzenia i Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha :D Dobre ;p

Tylko tak powiem coś od siebie .. :)

Nie chciałbym być na miejscu tego kolesia który odpierniczył to ze stroną ... :D sam serwer ok ... :) ale nigdy strony www się nie atakuję .

Namierzenie go to kwestia kilku minut .. ;) Nawet przy zmiennym IP lub programie do tego przeznaczonego ( a zapewne takiego używa ) :D

Hard Core ... :)

Powodzenia i Pozdrawiam :D

-Panie wladzo, oni mi stone w internetah hakujo. Panie wladzo, zrub cos no oni mi psujo moje kradzione pliki serwerowe, no panie wladzo wez ih wsadz do wienzienia, co?

Rozumiem, że mniej-więcej tak by to wyglądało? Skoro admini byli na tyle nierozgarnięci, że mieli poważne luki w systemie to sami są sobie winni, że ktoś to wykorzystał. Zmarnowali bardzo duży potencjał, ponieważ teraz pewnie sporo graczy da sobie spokój z tym serwerem.

Opublikowano

-Panie wladzo, oni mi stone w internetah hakujo. Panie wladzo, zrub cos no oni mi psujo moje kradzione pliki serwerowe, no panie wladzo wez ih wsadz do wienzienia, co?

Rozumiem, że mniej-więcej tak by to wyglądało? Skoro admini byli na tyle nierozgarnięci, że mieli poważne luki w systemie to sami są sobie winni, że ktoś to wykorzystał. Zmarnowali bardzo duży potencjał, ponieważ teraz pewnie sporo graczy da sobie spokój z tym serwerem.

O Koleś rozjebałeś mnie .. :D

Uważasz że jeżeli jest jakaś luka na stronie/serwerze to już wolno się włamywać ?? :D

Dobra zresztą mi to wisi ..:D nie będę się tu wpierniczał Admini wiedzą co mają robić ..

Wiadomo że to konkurencja .. bo nikt by dla zabawy nie włamał się na takiego prywaciaka :D

Dobrze że oddałem wcześniej konto swoja drogą to było do przewidzenia

Opublikowano

O Koleś rozjebałeś mnie .. :D

Uważasz że jeżeli jest jakaś luka na stronie/serwerze to już wolno się włamywać ?? :D

Pliki serwerowe OK .. tak jak napisałem sam serwer pies ich miał :D

ale włamanie się na stronę , czy to właśnie serwera czy to jakieś innej , jest już w innej kwesti :D

Na psiarnie iść no może to nie jest rozwiązanie :D ale na pewno atak w odwrotną stronę byłby najrozsądniejszy :D

Rozumiem, że ktoś, kto nawet strony nie umie zabezpieczyć miałby umieć wykonać atak DDoS, bądź też włamać się im na serwer? No nie rozśmieszaj mnie. Sami są sobie winni i teraz muszą ponieść konsekwencje. Serwer był dobry, ale administracja nie wykazała się odpowiednim profesjonalizmem, który powinni prezentować. Niektórzy gracze wybaczą im ten błąd, ale spora część odejdzie. Serwer był wart uwagi, no ale zobaczymy jak to dalej się potoczy.

Opublikowano

Nie ma to jak wbić 250lv dorobić się eq i patrzeć jak 1 debil rozwala serwer :) Żyć nie umierać !!

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Ludzie, a czego się innego spodziewaliście? Administracja była kilkukrotnie informowana, że mają dziury dosłownie WSZĘDZIE, to była tylko kwestia czasu, aż komuś się zachce.

Opublikowano

Serwer startuje od nowa? Beda jakies zmiany np. Naprawione bugi?

Cholera wie... Trzeba czekać na jakieś info, a tego raczej szybko sie nie spodziewajmy...

Opublikowano

mam pytanie , jak wejdzie sie na strone to jest keylogger ?

Chyba ten cały GuMiŚ aż na tyle głupi nie jest żeby podsyłać wszystkim keyloggera. Zawsze i tak lepiej antywirem przelecieć blaszaka.

Tak btw. może to jest jakaś moja chora teoria. Ale wcale bym się nie zdziwił jeżeli cała akcja była udawana i był to tylko sposób na zamknięcie serwera :)

Fw15x0y.png

Opublikowano

Gdyby podesłał keyloggera, był by za to karany, według jakiegoś kodeksu, za takie wykroczenie grozi do 10-15 lat więzienia jak się nie mylę.

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

Gdyby podesłał keyloggera, był by za to karany, według jakiegoś kodeksu, za takie wykroczenie grozi do 10-15 lat więzienia jak się nie mylę.

Gdybyś miał key... to dawno byś na tym koncie nic nie pisał. Tak jak Terenzo kilka min po wejściu na stronke z keyem mu się wbili...

Opublikowano

Gdybyś miał key... to dawno byś na tym koncie nic nie pisał. Tak jak Terenzo kilka min po wejściu na stronke z keyem mu się wbili...

jaka strone?

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

Gorszej głupoty nie mogłeś napisać

Chyba ten cały GuMiŚ aż na tyle głupi nie jest żeby podsyłać wszystkim keyloggera. Zawsze i tak lepiej antywirem przelecieć blaszaka.

Tak btw. może to jest jakaś moja chora teoria. Ale wcale bym się nie zdziwił jeżeli cała akcja była udawana i był to tylko sposób na zamknięcie serwera :)

Według mnie możliwe, że twoja "chora teoria" jest prawdziwa : ), chyba, że zostaną zwrócone

sygna.png

Opublikowano

Ludzie , co Wy gadacie? 1300 Ludzi Online , GA nie ma dlatego bez info , a ten Pro Gamer Gumi$ nie umie zrobić nic lepszego dlatego niszczy nie wiem jak inni lecz ja gram ponad 5 Lat w Metina i lepszego servera nie widziałem i się lepszy nie zapowiada więc pozostaje nam czekać na info od Administracji i Czekam na server ON ;)

Było 1300 + to graliście a gdy coś się stało to odchodzicie to po co graliście , dzieci które szukają servera na 2 DNI i płaczą że ich na PVP kładą i nie potrafią wbić LVL ;)

Lepiej smucić się i kochać,
niż żyć bez miłości w szczęściu.

Opublikowano

Drodzy Gracze... Serwer nie zostanie już włączony z tego serwera pozostała sprawna tylko maszyna wszystkie piliki zostały doszczętnie usunięte i skradzione.. Nie wykluczone , że przy dobrej chęci GM'a powstanie kolejny serwer. . Pozdrawiam KIBOL :)

Opublikowano

W sumie to nie ma sie czego już spodziewać... Skoro GA nie dał jeszcze żadnego info i nic nie zostało zrobione, bo nie ma go tyle czasu... To przecież wszystko jest już zapewne usunięte i jeśli będzie mu sie chciało to zrobi nowy, bo na tym serwerze już nie zagramy...

Gdyby był jakiś restart z chęcia wróciłbym, bo serwer naprawde jest bardzo dobry, tylko jak nie potrafili go zabezpieczyć, no to mają...

Opublikowano

To nie członek Teamu zrobił tylko ktoś z zewnątrz. Widziałem już chyba na 3 serverach takie kończenie servera. Najpierw spamuje na Czacie "HACKED" następnie daje bossy, metiny wszystko co się da by zlagować pół servera, póżniej OFF i po serverze nie ma co zbierać.

Opublikowano

No niestety, sam tu grałem i podobało mi się nie powiem :) (woj 158lv by wbity i eq na maks :) )

Ale zapraszam na nowy serwer który startuje już w ten weekend, a teraz jest w fazie beta testów!!

Experionmt2.com :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...