Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jeden za 1kkk czy odrazu 6 ?

Tzn jak wystawiasz to wpisujesz cene "1.000.000.000" i wciskasz ok,wtedy na sklepie wystawi Ci ich 6,ale od sztuki nalicza 1kkk,czyli sprzedaż 2 dostaniesz 2kkk,sprzedaż 4 dostaniesz 4kkk ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Kim polecacie grać na tym serwerze tak aby na początku było prosto ? I jeszcze jedno pytanko odnośnie cashu , a mianowicie jak go zdobyć za darmo ?

1369214980-U360131.jpg Pomogłem to daj Lajka.

Opublikowano

Kim polecacie grać na tym serwerze tak aby na początku było prosto ? I jeszcze jedno pytanko odnośnie cashu , a mianowicie jak go zdobyć za darmo ?

Cash dają w każdy poniedziałek (5k). Tutaj wszystkim jest łatwo, co ma duży atak, żeby szybko expić (strzelec, paladyn, specjalista, zamachowiec, highlander, cień).

Opublikowano

Cash dają w każdy poniedziałek (5k). Tutaj wszystkim jest łatwo, co ma duży atak, żeby szybko expić (strzelec, paladyn, specjalista, zamachowiec, highlander, cień).

Ale najlepiej jest zacząć Asskiem/Royalem ;P

@Miyo. Na forum napisałaś że chcesz być Polskim GS - To już przegrane,tutaj chyba oni nie lubią Polaków ;x

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Ale najlepiej jest zacząć Asskiem/Royalem ;P

@Miyo. Na forum napisałaś że chcesz być Polskim GS - To już przegrane,tutaj chyba oni nie lubią Polaków ;x

Tak po grubszych obserwacjach ten serwer jest zgoła bez sensu dlatego, że każdy ładuje tu tony cashu, ma wszystko, leci non stop na blue cube i innych dopalaczach na arenie i mojego klera, który non stop się leczy bez problemu zabijają... gdzie na innych serwerach zabicie kleryka było prawie nie możliwie o ile nie rzuciło się kilka osób...

Opublikowano

Tak po grubszych obserwacjach ten serwer jest zgoła bez sensu dlatego, że każdy ładuje tu tony cashu, ma wszystko, leci non stop na blue cube i innych dopalaczach na arenie i mojego klera, który non stop się leczy bez problemu zabijają... gdzie na innych serwerach zabicie kleryka było prawie nie możliwie o ile nie rzuciło się kilka osób...

Wiem,lipa serv ;/,a Universe zniszczy ten serwer,to kwestia kilku dni,oni sobie nie radzą z nim,co 5 min dc,masakra ^.^ Ale ja się ciesze,boty które władowały kase w cash teraz mają za swoje,serw padnie i Admin bedzie miał gdzieś ^^ Czekam na Serv Day'a,i tam możemy zagrać,stworzyć jedną gildie czy coś. ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Kowloon jest do niczego, tylko dno, jak z resztą i jego admin. Widać, że sobie nie radzą. Zgadzam się z rafikol'em, padnie, jak nie wcześniej, to później. Ale i tak myślę, że to kwestia dni. Na sam serwer nie patrzyłem, ale jak zobaczyłem tą stronę skopiowaną z Universe... >,<

zSCFQrN.png

Opublikowano

Szkoda ;< Bo wpakowałam już kasę xD To nic... Albo powrót na fantasy albo muszę szukać coś nowego ;x

Nie szukaj nic,czekaj aż Invisible wystartuje i tam zrobimy nową gildie,ale rekru zrobimy z jakimś min.wymaganiami..,bo wczoraj dodalem do PS na Kowloon jakiegoś bota,który tak kaleczył Język Polski że Masakra,od razu go kicknąłem. ;P

@A Universe i tak nie odpusci,teraz Admini Kowloon ich wyzywają od noobków,botów itp - a sami stronę ukradli -.- boty.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Nie szukaj nic,czekaj aż Invisible wystartuje i tam zrobimy nową gildie,ale rekru zrobimy z jakimś min.wymaganiami..,bo wczoraj dodalem do PS na Kowloon jakiegoś bota,który tak kaleczył Język Polski że Masakra,od razu go kicknąłem. ;P

@A Universe i tak nie odpusci,teraz Admini Kowloon ich wyzywają od noobków,botów itp - a sami stronę ukradli -.- boty.

Cały czas dostaję ostrzeżenia -.- W sumie to normalne, hiszpański? serwer, a oni nie są normalni -.- Może uda mi się wymienić kontem za jakieś itemy na fantasy..

@Masz kordy na bossy? -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lol nie można nawet na serwer wejść ;x
Akurat kiedy zrobiłem sobie ns-a ;x

Wiecie czemu jak sb kupilem na szelme con. to miałem udzwig 10k%

Opublikowano

Lol nie można nawet na serwer wejść ;x

Akurat kiedy zrobiłem sobie ns-a ;x

Wiecie czemu jak sb kupilem na szelme con. to miałem udzwig 10k%

Bug? o.O Przecież to taki PRO serwer... A teraz na poważnie, obstawiam, że zbugowane mają coś. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

musisz miec ale nie zabiera ci tego pu xD

server wam działa ? ;3

Jak już kolejnej osobie z rzędu nie działa, to obstawiam, że mają problemy. Chyba ten, kto miał się nim zająć, zaczął pracować nad jego upadkiem. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Żeby wyzerować masz w Eq taką gwiazdkę,zakładka taka,gdzie jest taka skrzynia,gdzie się je wymienia na różnych lvlach u Lorein czy jak jej tam,usuń tą skrzynie przeciągając ją na śmietnik w eq ;P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Żeby wyzerować masz w Eq taką gwiazdkę,zakładka taka,gdzie jest taka skrzynia,gdzie się je wymienia na różnych lvlach u Lorein czy jak jej tam,usuń tą skrzynie przeciągając ją na śmietnik w eq ;P

Dzięnki

Leci +

Dzięnki

Leci +

Jednak nie działa ale laika zostawiam za wcześniejsze pomoce .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...