Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 500% udźwigu usunąłem już szkatułkę to co się oddaje u Lorien czy jak jej tam i nadal mam 50% mam ponad 5k siły. Proszę o pomoc.

Ps. Pomoże mi ktoś w expie bo w tomb nie moge nawet moba ubić jak ktoś by był tak miły i mi jednego wyzerował.

Nie lepiej Ci pozyczyc set ? Chyba ze jestes w takiej gildi gdzie sa zydy :D

btw zerowanie nic ci nie da, lepiej jak ktos bedzie ci stunowal.

A najlepiej to idz z kims np szelma na mape, gdzie na poczatku jest taki tunel i sa tak jakby drzewa zielone moby wielkie.

Tam wbijesz 115 w chwile przy DT

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A najlepiej to idz z kims np szelma na pame <--- xD na mape, gdzie na poczatku jest taki tunel i sa tak jakby drzewa zielone moby wielkie.

Nie mam żadnej gildii ,nie mogę nikogo z Polski znaleźć , Polskiej gildii też nie mogę znaleźć.

1369214980-U360131.jpg Pomogłem to daj Lajka.

Opublikowano

A najlepiej to idz z kims np szelma na pame <--- xD na mape, gdzie na poczatku jest taki tunel i sa tak jakby drzewa zielone moby wielkie.

Dobrze idzie zrozumieć Twój przekaz,a po drugie wszystko jest zbugowane i exp wgl nie leci. ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Dobrze idzie zrozumieć Twój przekaz,a po drugie wszystko jest zbugowane i exp wgl nie leci. ;)

Przeciez nie bede specjalnie wchodzil w LC by wam powiedziec jaka to mapa ... Ten kto gra dlugo w LC bedzie wiedzial o co mi chodzi, a ze ty nie to Twoj problem :)

No to jak pobugowane to trudno, czekac na poprawki.

Ja chwilowo nie gram, bo czekam az mi sie uzbiera na koncie z 50k cashu :D

Nie mam żadnej gildii ,nie mogę nikogo z Polski znaleźć , Polskiej gildii też nie mogę znaleźć.

Znajdz czlowieka o nicku SkyZe ( chyba tak sie pisze ) gra szelma i dojdz do gildi. Tam Ci duzoo pomoga :)
Opublikowano

Przeciez nie bede specjalnie wchodzil w LC by wam powiedziec jaka to mapa ... Ten kto gra dlugo w LC bedzie wiedzial o co mi chodzi, a ze ty nie to Twoj problem :)

Ja gram długo w LC i nie wiem za bardzo o co Ci chodzi :]

@Coś nowego dodali poza bugami i lvl capem ? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No to jak pobugowane to trudno, czekac na poprawki.

Ja chwilowo nie gram, bo czekam az mi sie uzbiera na koncie z 50k cashu :D

Znajdz czlowieka o nicku SkyZe ( chyba tak sie pisze ) gra szelma i dojdz do gildi. Tam Ci duzoo pomoga :)

To skończ przynajmniej gimnazjum,żeby jakoś poukładać zdanie,może jesteś dyslektykiem,nie wiem - nowy na pewno Cię nie zrozumie.

@Wie ktoś czemu jak chcę kase z depo wyjąć drugą postacią,to pisze że jestem przeciążony ?^.^

@Edit już wiem - trzeba mieć przynajmniej 1 golda w ekwipunku :) (Musiałem coś napisać bo nie chce warna;x) :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Rafikol ty długo grasz już na tym serwerze ( tak mi się wydaje ^^ ), to czy wiesz ile jest warta jedna miksturka na 100% odnowy hp ?
Ps. Sorry za powyższy post zapomniałem , że można edytować.

Opublikowano

Jemu chyba chodzi o Oko Chaosu... dobrze mówię? W Strayanie. Devil weź mi wytłumacz na czym polega konkretnie Twój problem z expieniem to Ci powiem, co powinieneś zrobić.

100% odnowy HP? Rozumiem, że mówisz o dużej medycynce? Prawdę mówiąc nie mam pojęcia po ile stoi, ale średnie są za 20kk w shopie, dużą widziałam za 500kk na stoisku (drogo).

Opublikowano

Nie. Jemu chodzi o Leśna Jaskinię :D.

A to też może być. Ale tam nie polecam expić, bo o wiele wygodniej jest w Oku Chaosu na zaklinaczach. Mają niedużo HP, nie są jakoś szczególnie mocne i szybciutko się wbija 140 na nich. Do Leśnej idź wtedy, kiedy wiesz, że nie stać Cię na skillbooka. ;p

Opublikowano

Nie rozumiem,napisałem TuT gdzie expić,jak zarobić,a widać że nie korzystacie ... :/

@A medycynki też widziałem po 400-500kk w sklepikach jak chodziłem na ch3 przed upd... :P

http://www.mpcforum.pl/topic/942554-tutlast-chaos-kowloon-gdzie-expic/

http://www.mpcforum.pl/topic/942706-tutlast-chaos-kowloon-gold/

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Server od wczoraj jest off czy na taki moment tylko trafiłam ? xD

Od wczoraj jest off, bo admin naprawia bugi, które porobiły się po wgraniu update.

Opublikowano

Wow nikogo nie ma w rankingu czyżby zresetowali cały serwer ?

Piszcie jeżeli wiecie co się dzieje z serwerem :angry:

Nikt nic nie wie, bo administrator nie informuje o niczym. Także pozostaje czekać. Jednak myślę, że jeżeli coś poszło nie tak i wszystko zostało usunięte to i tak dostaniemy jakąś rekompensatę, a prawda jest taka, że to, co ja miałam na postaci można zdobyć w chwilkę. Oczywiście, jeśli daliby cash. :P

Opublikowano

Nikt nic nie wie, bo administrator nie informuje o niczym. Także pozostaje czekać. Jednak myślę, że jeżeli coś poszło nie tak i wszystko zostało usunięte to i tak dostaniemy jakąś rekompensatę, a prawda jest taka, że to, co ja miałam na postaci można zdobyć w chwilkę. Oczywiście, jeśli daliby cash. :P

Widzisz ja nie ogarniam doskonale gry ale miałem 80k cashu bo założyłem swoje konto w pierwszy dzień serwera ale gram od środy i zarobilem 1,1kkkk mając 112 lvl a teraz jak mi wszystko usunęli to nie dadzą mi na pewno 100k cashu żebym miał swoje eq. Miałem około 26k potek do dają od razu 100% Hp i Mp więc nie wiem czy mi to zrekompensują . Moja postać to 112 lvl to nie jest trudne ale miałem fajne itemki na niej np te potki i cash oraz gold.

Opublikowano

Widzisz ja nie ogarniam doskonale gry ale miałem 80k cashu bo założyłem swoje konto w pierwszy dzień serwera ale gram od środy i zarobilem 1,1kkkk mając 112 lvl a teraz jak mi wszystko usunęli to nie dadzą mi na pewno 100k cashu żebym miał swoje eq. Miałem około 26k potek do dają od razu 100% Hp i Mp więc nie wiem czy mi to zrekompensują . Moja postać to 112 lvl to nie jest trudne ale miałem fajne itemki na niej np te potki i cash oraz gold.

E tam przeżyjesz to będzie dla ciebie jak by taka PRÓBA :P

Opublikowano

Co oni robią z tym serwerem ;x

Obyście mieli racje że to zrekompensują, niech dadzą przynajmniej po 60-100k cashu bo tyle można było uzbierać od początku serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...