Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś doda do PolishStyle? Solo nie chce mi się grać. Pozatym wbić 100 nie moge, bym kupił buffy, ale kasy brakuje :P

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

A na jakim lvl-u dodawałes Sb staty ?

Staty najlepiej dodawać na początku (jeżeli mówimy o tych ze stronki). Max. jest 6k, a liczy się razem z tymi, które otrzymujemy za lvl'e. A jeśli wrzucimy sobie na początku to będziemy mieć więcej, bo te 'normalne' punkty i tak dostaniemy.

Wie ktoś o której można będzie n a serwer wejść?

Nie wiemy. Jest update (lvl cup 450, nowe bronie, sety itp.). Mówili coś o trwaniu przez 48h, więc jeszcze troszkę.

Opublikowano

Staty najlepiej dodawać na początku (jeżeli mówimy o tych ze stronki). Max. jest 6k, a liczy się razem z tymi, które otrzymujemy za lvl'e. A jeśli wrzucimy sobie na początku to będziemy mieć więcej, bo te 'normalne' punkty i tak dostaniemy.

Nie wiemy. Jest update (lvl cup 450, nowe bronie, sety itp.). Mówili coś o trwaniu przez 48h, więc jeszcze troszkę.

Dzięki za pomoc leci like.

1369214980-U360131.jpg Pomogłem to daj Lajka.

Opublikowano

Dali darmowy cash. Ludzie pewnie wydali ten cash na set z IS 350+30 a oni teraz zwiekszaja lvl cup i dodaja nowy set i bron .Banda niobow i cwaniakow. Tracicie tylko czas grajac tam.

Opublikowano

Żeby mieć ten set 450 to będzie trzeba wbić 450 ;x . Tak po za tym to co jak ci co majo postacie 350 dostali ostatnio po 30k cashu od postaci

Opublikowano

Co to jest wbicie lvla tutaj... Jak 350 szło w maksymalnie 3h wbić -.- Odpalasz pbi+bałwan+epic+eska i pewnie do samego 450lvla będzie po 12% leciało, jak do 350... Popieram NocnyLowca, szkoda czasu na ten serwer, bo jest to coś w stylu Devile.. GM-i robią to, o co rodacy ich proszą, odpowiadają na ich pytania a innych olewają. Wydaje mi się, że angielskiego zbytnio nie znają, bo jak coś pisałam, to olewali -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wie ktoś ile jeszcze czasu będą to wstawiać na serwer ? Założyłem sobie rycka to nawet nie wbilem 2 lvl i dc dostalem.

Wow teraz lvl startowy będzie 180 ;x

Opublikowano

Ktoś doda do PolishStyle? Solo nie chce mi się grać. Pozatym wbić 100 nie moge, bym kupił buffy, ale kasy brakuje :P

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii/

Piszemy w w/w temacie. Proszę o stosowanie się do tego, bo w końcu zacznę Wam dawać warny za niesubordynację. :P

Dali darmowy cash. Ludzie pewnie wydali ten cash na set z IS 350+30 a oni teraz zwiekszaja lvl cup i dodaja nowy set i bron .Banda niobow i cwaniakow. Tracicie tylko czas grajac tam.

Przecież nikt Ci nie kazał wydawać cashu. O update mówili głośno i wyraźnie. Poza tym tam się naprawdę łatwo dorobić. ;)

Wie ktoś ile jeszcze czasu będą to wstawiać na serwer ? Założyłem sobie rycka to nawet nie wbilem 2 lvl i dc dostalem.

Wow teraz lvl startowy będzie 180 ;x

Skąd mamy to wiedzieć? Zaczęli wczoraj koło 22. Tak, jak pisałam Ci wyżej mówili coś o 48h. Więc policz sobie ile mniej więcej musisz poczekać. ;)

Opublikowano

Po co tam gracie? Wiadomo, że serwer padnie i o ile wiem, to ktoś ma zamiary zrobić to w najbliższym czasie... Powinniście wiedzieć, jak Admin Koowlon sobie toole wyprosił od kogoś na pw, przywłaszczył i potem sprzedawał, że to niby jego. Sam serwer nie jest zbytnio solidny, ten lvl cap 450... Od razu mnie to odpycha :/ Niedługo nie będą w stanie zwiększyć cap'a, bo za duży będzie. xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja gram z powodu nudy , braku nowych mmorpg które by zachęciły a serwer mię zachęcił do gry i mam nadzieję ,że jeszcze trochę pociągnie bo na tych co stoją już sporo czasu to nie chce mi się już grać .Jak znasz jakiś inny fajny serwer bądź fajną mmorpg to napisz , z ogromną chęcią zajrzę.

Opublikowano

Ja gram z powodu nudy , braku nowych mmorpg które by zachęciły a serwer mię zachęcił do gry i mam nadzieję ,że jeszcze trochę pociągnie bo na tych co stoją już sporo czasu to nie chce mi się już grać .Jak znasz jakiś inny fajny serwer bądź fajną mmorpg to napisz , z ogromną chęcią zajrzę.

Mnie -.- Ogarnij słownik -.-

@Neoxyh to, że tu grają to ich sprawa -.- Tak jak wyżej, jest mało ciekawych serwerów a z tego co zauważyłam, wszyscy czekają na wasz. Gdzie mają grać? Na Destiny? Tam dopiero szkoda czasu;) Tutaj można grać w ramach czasu wolnego, gdyż nie trzeba ładować kasy. Sama nie polecam tego serwera, bo admin jak zwykle faworyzuje rodaków, ale znajdź mi teraz jakiś serwer gdzie tak nie jest. W sumie znam tylko może dwa albo trzy, gdzie Team jest bezstronny.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ogólnie to server jest już online. Parę spostrzeżeń:

• affinity x10 zrobili
  • nie działa dropienie z petem
  • tytuły po każdym relogu/tp znikają nam znad głowy (ale dalej je mamy założone :P)
  • nie ma gdzie expić
  • zmniejszyli wartość jeweli
  • w Juno nie ma już tych wszystkich NPC od klubów chaosu
  • usunęli wydrwigrosza
Opublikowano

Nie ma gdzie expić? A alvitar? Tam chyba moby 450lvl były.

:) na 237 0.00% po zabiciu 20 mobów dostałem Z limitem , bałwaten i lilka + eski :)

56685804704469024697.png

Opublikowano

:) na 237 0.00% po zabiciu 20 mobów dostałem Z limitem , bałwaten i lilka + eski :)

Przy DT i wszystko na expa

Expisz na mobach na tych pajakach 450 lvl do 250, wbicie tego 250 z tego 237 lvl'a to pare minut, a pozniej zapytaj sie na trade czacie, ktos Ci odpowi, bo juz nie pamietam

Opublikowano

Znaczy w ogóle expa nie dostałeś? W ogóle po tej aktualizacji wszystko jest zbugowane tam.

Opublikowano

Cześć mam 500% udźwigu usunąłem już szkatułkę to co się oddaje u Lorien czy jak jej tam i nadal mam 50% mam ponad 5k siły. Proszę o pomoc.

Ps. Pomoże mi ktoś w expie bo w tomb nie moge nawet moba ubić jak ktoś by był tak miły i mi jednego wyzerował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...