Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może utrzymują serwer z własnej kieszeni, a nie z zarobku? Cash może być tylko dodatkiem do opłat, nie całością :) To jest chyba hiszpański serwer, a wiem, że oni kasę mają, więc co to dla nich;) Większość krajów europy jest bogata niewliczając Polski xD

@Piotruś jednak idziesz do naszej guild ? ;x

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy, ale na pewno uwzględnią datę rejestracji. Jeżeli mieliby zamiar dać każdemu, kto założył nawet konto po RB, to przecież staliby się bankrutami z miejsca. ;)

Nie powiedzial bym gdyz taki wep na 350+30 z is za 30k cash ...

sygnamoja1.png

Opublikowano

Albo takie cube, które jest potrzebne, wcale nie takie tanie :P A marnują się jak dedniesz i teleportujesz się. Z IS dużo się korzysta ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak mi sie pobierze i będzie działać to można wiedzieć na jakim chanelu będzie ktoś by do polskiej gildi przyjąć ? :)

Jak zadziała to poleci plusik za pomoc :>

56685804704469024697.png

Opublikowano

Jak mi sie pobierze i będzie działać to można wiedzieć na jakim chanelu będzie ktoś by do polskiej gildi przyjąć ? :)

Mogę Cię dodać,tylko napisz mi na PW tutaj bo nie ma mnie w grze :P

Ja sciągam zobacze czy sie zatnie ;p

zacieło sie na 81%

czyli link nie działa :D

To Tobie coś nie działa,ja pobieram drugi raz i mam clienta...

@Lipa,posprawdzali po IP i tylko na jednym koncie dostałem 60k cashu :x szkoda że te itemy takie drogie w IS bo na kamyki nie starczyło :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Mogę Cię dodać,tylko napisz mi na PW tutaj bo nie ma mnie w grze :P

To Tobie coś nie działa,ja pobieram drugi raz i mam clienta...

@Lipa,posprawdzali po IP i tylko na jednym koncie dostałem 60k cashu :x szkoda że te itemy takie drogie w IS bo na kamyki nie starczyło :D

Niee, to nie jest tak. 30k dostawało się na konto, na którym były postacie 300+. Ja na koncie z postacią 231 dostałam 10k, a na drugim 30k. Pewnie poniżej 200 nie dawali w ogóle. ;o

Opublikowano

Ja dostałam 50k ..

Wie ktoś gdzie te bossy są do questów? -.-

Znalazłam aż 2 ... W Juno i Merac -.- Obleciałam Dratan i Egeha i nie znalazłam więcej..

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Niee, to nie jest tak. 30k dostawało się na konto, na którym były postacie 300+. Ja na koncie z postacią 231 dostałam 10k, a na drugim 30k. Pewnie poniżej 200 nie dawali w ogóle. ;o

Tak już wiem,miałem na jednym koncie 201 lvl ryca,350 szelme i 236 zaklina,dostałem 60k cashu :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Tak już wiem,miałem na jednym koncie 201 lvl ryca,350 szelme i 236 zaklina,dostałem 60k cashu :P

Ale noob ;x

Miałeś mi pisać gdzie bossy są:P

Potrzeba mi te do questów ;x

Wiesz gdzie są?

Zdjąłeś mi oficera ;(

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gra ktoś teraz ? Bo chciałem dojść do gildii, samemu tak nudno. :)

W razie czego mój nick w grze to VanCanto

@Edit

Już nie ważne, jestem w PolishStyle :D

Opublikowano

Siemka miałem 5k cashu i kupiłem jakiś itemek x6 co niby na 1kkk można wymienić.

Możecie mi powiedzieć jak to zrobić ?

Gdy jest GS czy GM,wystaw koło niego sklep za 1kkk te "naszyjniki" i nazwę sklepu daj "Adm". ;p kupią.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Gdy jest GS czy GM,wystaw koło niego sklep za 1kkk te "naszyjniki" i nazwę sklepu daj "Adm". ;p kupią.

Ale jeden za 1kkk czy odrazu 6 ?

1369214980-U360131.jpg Pomogłem to daj Lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...