Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niechce was straszyc ale serwer chyba nie podziala za dlugo. Dzisiaj widzialem jak jedna uzdro wystawila na sprzedaz 3 acc 5x550 celka .Miala stoisko i cene max 100kkkk. Ktos w niewidzce kupil je czyli ktos zna buga na gold.

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niechce was straszyc ale serwer chyba nie podziala za dlugo. Dzisiaj widzialem jak jedna uzdro wystawila na sprzedaz 3 acc 5x550 celka .Miala stoisko i cene max 100kkkk. Ktos w niewidzce kupil je czyli ktos zna buga na gold.

Zauważ, że tutaj gold schodzi w miarę, bo są cash npc, z których wszyscy korzystają <_< A zarobić to nic, chwila moment, nie trzeba gold bugów tylko chwilę czasu na grę <_<

k1hvCVp.gif

Opublikowano

PSYCHA :*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3<3<3:*:*:*************

Dzieki Monika ^^, i tak wgl to sprawdz pw(pewnie znowu dostane ostrzezenie za spam) ^^

Jestes jakas polska gildia co mnie przyjmie ? ;p

Opublikowano

PSYCHA :*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3<3<3:*:*:*************

Dzieki Monika ^^, i tak wgl to sprawdz pw(pewnie znowu dostane ostrzezenie za spam) ^^

Gildia jest, pewnie cie przyjmiemy.

Ja wiem.W Dratan jest boss,później podam koordynaty czy coś.

Okej, dzięki <3

A gdzie mogę teraz gold dropić, wiesz może ? :x Bo w alvi nie leci zbyt dużo ;<

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gildia jest, pewnie cie przyjmiemy.

Okej, dzięki <3

A gdzie mogę teraz gold dropić, wiesz może ? :x Bo w alvi nie leci zbyt dużo ;<

Tzn ja dropie części Eq 300 i sprzedaje po 1-2kkk :P Wiem,też dużo golda nie leci ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii/

Naprawdę tak ciężko zajrzeć do spisu najważniejszych tematów? :) Po prostu chciałabym, żebyście stosowali się do panujących tu zasad. ;-)

@Od 190 do 235 expi się w Belfist, ok. A jest może po drodze jakieś miejsce, gdzie mogę wydropić jakąś broń, bo z tą na 121 to bardzo wolno idzie. ;/

Opublikowano

Naprawdę tak ciężko zajrzeć do spisu najważniejszych tematów? :) Po prostu chciałabym, żebyście stosowali się do panujących tu zasad. ;-)

@Od 190 do 235 expi się w Belfist, ok. A jest może po drodze jakieś miejsce, gdzie mogę wydropić jakąś broń, bo z tą na 121 to bardzo wolno idzie. ;/

Jest chyba w shopie wep na 107 czy jakoś tak. Ja leciałam na tym do 171. Grasz szelmą?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Miyo Nieogarku !! :D W shopie masz set 172 i wep 173 ;3 hehe :D

@A miejsc jest pełno,później jak wrócę do domu załatwie Ci set 180 z lepszymi statami :P więc teraz bym nie inwestował ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Miyo Nieogarku !! :D W shopie masz set 172 i wep 173 ;3 hehe :D

@A miejsc jest pełno,później jak wrócę do domu załatwie Ci set 180 z lepszymi statami :P więc teraz bym nie inwestował ^^

A mam takie pytania dwa. :) Da się tutaj zrobić 100% oszczędzania many? Albo chociaż jakiś większy procent? I czy jeżeli nie mam kasy/cashu na jewele 8 lvl to opłaca się zainwestować w te z shopu (7 lvl po 500kk)? Duża jest między nimi różnica? :) Rozważam zrobienie uzdrowicielki, która byłaby klerykiem do leczenia. :F

Opublikowano

Co do kamyków to póki co wsadzaj 7lvl albo wgl (ja wkładałam topazy, garnet, bp i wb, wtedy expiło się lepiej). A dopiero na ostatni set na 300lvl opłaca się je kupić;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A mam takie pytania dwa. :) Da się tutaj zrobić 100% oszczędzania many? Albo chociaż jakiś większy procent? I czy jeżeli nie mam kasy/cashu na jewele 8 lvl to opłaca się zainwestować w te z shopu (7 lvl po 500kk)? Duża jest między nimi różnica? :) Rozważam zrobienie uzdrowicielki, która byłaby klerykiem do leczenia. :F

Tzn mp cons, nie jest potrzebny,na szelmie mam 34k many bez jeweli i nigdy mi nie spada,cały czas stealer utrzymuje przy 32k,niżej nie zejdzie.

@Jeśli chodzi o kamienie - na sam początek tak,ale gdy się wbije ten 350 należy żeby dobrze kosić zainwestować w eq +30 na 350 lvl'u oraz jewele lvl 8, teraz zrób eq 180 z jewelami lvl 7 ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Tzn mp cons, nie jest potrzebny,na szelmie mam 34k many bez jeweli i nigdy mi nie spada,cały czas stealer utrzymuje przy 32k,niżej nie zejdzie.

@Jeśli chodzi o kamienie - na sam początek tak,ale gdy się wbije ten 350 należy żeby dobrze kosić zainwestować w eq +30 na 350 lvl'u oraz jewele lvl 8, teraz zrób eq 180 z jewelami lvl 7 ;)

Dlaczego nie mogę kupić aktywatora u jubilera? :f

Opublikowano

Dlaczego nie mogę kupić aktywatora u jubilera? :f

Kupujesz w shopie - taka kostka niebieska,jest tam na środku , shop npc I lub shop npc ll nie wiem teraz... :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Eq 180+18,Stealery,buffy,kamienie lvl 7 w full eq..

No mam tak. Znaczy... kamienie miałam 6 lvl, bo nawet mnie nie stać, żeby kupić w shopie... ;/

Opublikowano

Masz eq 170-172 czy 180 full ? :) Jeśli 180 mogę Ci dać trochę kasy,to kupisz sobie lvl 7 jewele ;P

Nie trzeba, jakoś sobie poradzę (chyba). Miałam kaskę, a teraz jest laska klera 350+30 za 25kkk, a ja wszystko rozwaliłam na buffy i inne głupoty. Btw. jakiego peta opłaca się tutaj expić?

Opublikowano

Ja nie wiem jak zarabiać,na starcie miałem 40 kkk :P więc na jewele mi stykało :D.ale na twoim miejscu to hmm,poszedłbym dropić golda na jakimś noob charze :D,Albo bossy które szybko padają i sypią jewele lvl 6/7 to sellniesz do sklepu i masz jakieś grosze (lvl 7 lepiej zostawić... nie wiem;P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...