Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kowloon LastChaos

Prezentacja serwera

Serwer prowadza Hiszpanie z tego co wiem, na serwerze jak narazie jest mało Polaków ale z dnia na dzień ich przybywa. Na start sie dostaje 50 esek i platyne expa. U Cash NPC można zakupić wiele przydatnych itemów

Raty:

Experience x60

SPx0 ( All skills are free! )

Gold x30

Drop rate x30

Upgrade 100% HS & Runes

Max level 350

Pet Exp x30

Dodatkowe Informacje

- Nowe Dungeony

- Nowe Questy

- Cash NPC

- Co jakiś czas Admini daja darmowy cash

- Opcja wykupienie dodatkowych punktow statystyk (max 6k)

- Nowe bronie i zbroje

- Max upgrade +18 oczywiście możemy jeszcze połaczyc za pomoga coveru, w Item shopie znajdziemy EQ +25 które również mozemy zakupić od innych graczy.

- NPC buff

- Nowe bossy

- Jewele 7lvl mozna losowac w MoonStone

- Cash mozna kupić za pomoca SMS :)

Jest to moja pierwsza prezentacja serwera, wiec proszę o wyrozumiałość oraz zapraszam do wspólnej gry :D

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem, że za niecałe 5 zł jest 3k cashu, tak? I jaką postacią opłaca się tam grać? ;>

Ja pykam szelmą więc.. ale każdy ma swoją ulubioną postać

Opublikowano

Duzo ludzi tam gra? Ile serwer stoi? Duzo bugow? Duzo crashow?

No cóż jak dla mnie spoko serwer :) zagraj się przekonaj , Pozdrawiam

Opublikowano

"- Co jakiś czas Admini daja darmowy cash"

To mnie zaciekawiło. Dokładniej, co jaki czas dają i ile?

Trochę za duży max lvl, ale chyba spróbuję ;>

Pytanie 1: Jak się expi? Questy czy pbi+eski etc?

Pytanie 2: Ładowałeś już cash smsem? Bo widzę, że mojego Fortumo nie ma, a innych opcji nigdy nie próbowałam.

Pytanie 3: W ile czasu mniej więcej wbija się max?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm ciekawy serwer,teraz widzę że byłem wcześniej zarejestrowany...

up ja nie wiem ile cashu można dostać,ale hmm robiłem konto gdzieś miesiąc temu,i mam 20k cashu :P ale nie wiem na prawde czy dają po 5k czy od razu 20k :P

zasysam

@Jak z acckami ?:>

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Hmm ciekawy serwer,teraz widzę że byłem wcześniej zarejestrowany...

up ja nie wiem ile cashu można dostać,ale hmm robiłem konto gdzieś miesiąc temu,i mam 20k cashu :P ale nie wiem na prawde czy dają po 5k czy od razu 20k :P

zasysam

@Jak z acckami ?:>

Czyli trzeba założyć konto i czekać na cash? Kox xD

+jest taki, że jest cash za sms, bo na fantasy nie ma;<

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czyli trzeba założyć konto i czekać na cash? Kox xD

+jest taki, że jest cash za sms, bo na fantasy nie ma;<

Nuu,ale Ciekawe co ile dają darmowy cash :P może co tydzień lub jakieś święta,grasz tutaj wgl ?:D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Nuu,ale Ciekawe co ile dają darmowy cash :P może co tydzień lub jakieś święta,grasz tutaj wgl ? :D

Zobaczymy:D Założyłam konto i patrzę codziennie, póki co jeszcze nie ma:p

Jak będzie to napiszę:D

Jeszcze nie gram, ale może dzisiaj ściągnę po południu jak będę w domku:P Bo na fantasy wbiłam 135 i nie mam questów -,-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zobaczymy:D Założyłam konto i patrzę codziennie, póki co jeszcze nie ma:p

Jak będzie to napiszę :D

Jeszcze nie gram, ale może dzisiaj ściągnę po południu jak będę w domku:P Bo na fantasy wbiłam 135 i nie mam questów -,-

Aha,tu jest lajtowo,na drzewkach 15 lvl,wbijasz nawet 50 :D,później robisz secik +18 idziesz do egeha wbijasz 97 na 97 lvlu idziesz do Trivia Valley i na Zakliny,wbijasz tam 140 :D robisz skille i idziesz do procka wbijasz w chwile 190,i teraz już do belfist z eq zrobionym,i leci Ci z eską + lilią bez CP po 2% ;x Heh :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Aha,tu jest lajtowo,na drzewkach 15 lvl,wbijasz nawet 50 :D,później robisz secik +18 idziesz do egeha wbijasz 97 na 97 lvlu idziesz do Trivia Valley i na Zakliny,wbijasz tam 140 :D robisz skille i idziesz do procka wbijasz w chwile 190,i teraz już do belfist z eq zrobionym,i leci Ci z eską + lilią bez CP po 2% ;x Heh :D

E to lajcik. Ja właśnie zaczynam ściągać:P Jak coś mój nick będzie zapewne Immoral, to się może jakoś spikniemy:D A itemki w cash shopie jakieś ciekawe są? Hsy? Coś na expa?:D A z goldem jak?:P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm,to odpowiadam.

1.Itemki w IS - no są ciekawe w sumie,eq +25/30 250-350,title i inne duperele

2.Hsy,Runy po 1k gold w sklepie

3.PBI expb,snowman w sklepie,ale limit musisz w IS kupić lub z moonstatue wyciągnąć ;p jak kto woli.

4.Gold - No tu troszkę trudniej jest,ale jak kupisz 5k cashu,w is kupisz Black Pearl lvl 8 x4 i wystawisz za 10kkk jeden to zejdzie Ci szybko,chociaz nie wiem ile warte one,chyba ok 10-15kkk ;P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Hmm,to odpowiadam.

1.Itemki w IS - no są ciekawe w sumie,eq +25/30 250-350,title i inne duperele

2.Hsy,Runy po 1k gold w sklepie

3.PBI expb,snowman w sklepie,ale limit musisz w IS kupić lub z moonstatue wyciągnąć ;p jak kto woli.

4.Gold - No tu troszkę trudniej jest,ale jak kupisz 5k cashu,w is kupisz Black Pearl lvl 8 x4 i wystawisz za 10kkk jeden to zejdzie Ci szybko,chociaz nie wiem ile warte one,chyba ok 10-15kkk ;P

Hmm... Nieźle. Czyli serwer mojego typu i godny poświęcenia czasu :D Szybko, łatwo i wgl:p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Heh,wystarczy CP i wbijasz szybko lvle :D snowman expb pbi i lecisz ^^ w 10 minut 193-260 :P teraz dropnąć eq z bossów muszę :/

A nie mam wgl kasy żeby przywołania kupić ;D hah ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Heh,wystarczy CP i wbijasz szybko lvle :D snowman expb pbi i lecisz ^^ w 10 minut 193-260 :P teraz dropnąć eq z bossów muszę :/

A nie mam wgl kasy żeby przywołania kupić ;D hah ^^

Trzeba wykminić, gdzie dropi się gold. Nie wierzę, że nie ma takiego miejsca ;o

@A sp na gildie jakoś da rady wbić?:D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak tu najefektowniej expić? Gdzie na około 70 lvl'u i gdzie dalej? :f

Hmm duchy,do 97 lvla nawet dasz rade,pozniej eq kupic w sklepie 97 - zrob do +18 i idź do Trivia valley na zaklinacze - do 140 lvla,wykup skille zrób broń 121 i idź do procka ;p tam wbijesz lajtowo 185-190 lvl,pozniej do belfist z CP pbi + snowman +expb i w 10 min ze 190 wbijesz 235,no i nastepnie ja expilem w Temple Of Forgotluness <- czy jakoś tak się zwie ^^ :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Questów nie ma,na początek dostajesz 10kk 50 esek expa i PBI :P,mam nadzieje ze cos zarobie,to pomoge Ci troszkę,bo na razie mam 2kkk (więcej na buffy wydasz).. :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...