Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co admin robi to porażka. Forum zamknięte żeby nie pisali na shoutbox'ie, pod pretekstem konserwacji.

Chyba czas poszukać innego serwera.

592041432922042226939.jpeg

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom niezły serwer, ale adm olewa all. Zamiast naprawić serwer on bawi się w konserwację forum.

Opublikowano

Podobno kupili nowego klienta, dlatego niby off ale coś mi się wieżyc nie chce w to za bardzo.

Trochę za długo już off moim zdaniem.

Ma ktoś może jakoś informację na terem serwera.

1369214980-U360131.jpg Pomogłem to daj Lajka.

Opublikowano

Podobno kupili nowego klienta, dlatego niby off ale coś mi się wieżyc nie chce w to za bardzo.

Trochę za długo już off moim zdaniem.

Ma ktoś może jakoś informację na terem serwera.

wierzyć - bo wiara -.-

terem? co to znaczy? masz na myśli teren serwera? -.-

Jak macie tak pisać, to zajmijcie się słownikami, nie grą -.- To naprawdę razi w moje piękne oczka -.-

@Serwer padł, bo musiał paść. Takie serwery zwykle padają:) Może jednak myliłam się co do darmowego keszu tutaj, chyba faktycznie ich nie było stać na sponsoring, a koszty przerosły zarobek :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Skoro tak nienawidzisz ten serwer to zmień sygnę, bo "razi to w moje piękne oczka".

Serwer chyba padł i nic nie poradzimy, szukajmy lepszego, albo poczekajmy na Invisible.

Opublikowano

Skoro tak nienawidzisz ten serwer to zmień sygnę, bo "razi to w moje piękne oczka".

Serwer chyba padł i nic nie poradzimy, szukajmy lepszego, albo poczekajmy na Invisible.

Nie chce mi się zmieniać -.- Lecz jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, zmienię mój panie -.-

@Może ruszy ale wątpię -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na fan page piszą ,że tylko poprawiają błędy (bugi), wiedz jest możliwość ,że jeszcze tam pogramy :)

Ps. Boomwuayash fajna sygna. :)

Opublikowano

Na fan page piszą ,że tylko poprawiają błędy (bugi), wiedz jest możliwość ,że jeszcze tam pogramy :)

Ps. Boomwuayash fajna sygna. :)

Dziękuję ;)

A postacie wrócą? jak tak to mogę komuś konto oddać xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dziękuję ;)

A postacie wrócą? jak tak to mogę komuś konto oddać xD

Wątpię czy wrócą ale konto mogę przyjąć :) Bo jest na IP twojego komputera :D. Będzie 2x cash-u.

Ps. Przed wyłączeniem forum czytałem coś tam że mają wynagrodzić te wszystkie off-y serwera .Może przybędzie większa sumka cash-u :).

Opublikowano

Wątpię czy wrócą ale konto mogę przyjąć :) Bo jest na IP twojego komputera :D. Będzie 2x cash-u.

Ps. Przed wyłączeniem forum czytałem coś tam że mają wynagrodzić te wszystkie off-y serwera .Może przybędzie większa sumka cash-u :).

Niestety już oddane, są osoby uprzywilejowane xD Tzn takie co piszą na GyGy nie na forum ;x

@Pewnie sypną znowu po 50k cash i weź sobie exp od nowa -.- porażka serw

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Niestety już oddane, są osoby uprzywilejowane xD Tzn takie co piszą na GyGy nie na forum ;x

@Pewnie sypną znowu po 50k cash i weź sobie exp od nowa -.- porażka serw

Oj tam ja miałem zamacha 106lvl i paladyna 113lvl więc exp to nie jest wyzwanie do tego poziomu , ale jak wspomniałem wcześniejszym poście miałem 85k cash-u oraz 1,1kkkk ze sprzedaży 30% hp i mp na 7dni 13k tego miałem :D

Opublikowano

Oj tam ja miałem zamacha 106lvl i paladyna 113lvl więc exp to nie jest wyzwanie do tego poziomu , ale jak wspomniałem wcześniejszym poście miałem 85k cash-u oraz 1,1kkkk ze sprzedaży 30% hp i mp na 7dni 13k tego miałem :D

Jeśli będą dawać cash tak jak wcześniej, nie każdemu tyle samo tylko od tego, jaki miało się lvl i czy ładowało się cash, to myślę, że zwrócą chociaż część tego.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeśli będą dawać cash tak jak wcześniej, nie każdemu tyle samo tylko od tego, jaki miało się lvl i czy ładowało się cash, to myślę, że zwrócą chociaż część tego.

Ja nie kupowałem anie nie miałem wysokiego lvl , po prostu założyłem konto w 1-10 kwietnia ,a zacząłem w środę grać.Max pewnie mi dadzą z 5-10k cash-u.

Ps. Tak w ogóle administracja każe być cierpliwym i czekać ;/ Moja cierpliwość powoli się kończy.

1-Dzień mojej gry wtorek gram co chwile Dc potem off przez ok.30+ godz.

2-Dzień czwartek gram 2godz. i off

3-Dzień nastąpi gdy w końcu włączą ten serwer ;x , po co dawali to aktualizacje ;x.

Opublikowano

Ten serwer bardzo mi się podoba, Invisible nie wiadomo kiedy będzie startował . Po za tym nie umiem grać bdb w lc ,zawszę jak znajdę jakiś serwer i zacznę grać to on zaraz pada takie już moje fatum ;( , ale ten kowloon bardzo mi do gustu przypadł i chcę w niego pograć chociaż trochę .

Opublikowano

Polecam Ci zagrać na serwerze, który stoi już jakiś czas i nie daje za free takiej ilości keszu:p

Np. ? Jaki bo nie znalazłem innego w tym stylu.

Ps. Chodzi mi o to żeby ktoś tam był i ewentualnie mógł pomóc.

Sorry że taka czarna obróbka oczu ale nie mogłem znaleźć pewnej ulubionej opcji , to zamalowałem twarz :D

Opublikowano

Logowanie ruszyło (tylko na chanel wbić nie można), więc admin coś robi.

Opublikowano

Spostrzegawczość masz jak moja babcia bez urazy , logować można się było wczoraj jak i dziś tylko ciągle jest nieprawidłowa wersja przy wyborze chanelu , zanim palniesz tako głupotę spójrz choć by na kilka wcześniejszych postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...