Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biżuterię, w której bonach są opcje np. 2k inteligencji dropi się w Tombie, tak? Ale z jakich mobków? Bo na pewno nie ze sfinksów, gdyż one dropią ringi, które dodają 1k ataku. ;c I jeszcze jedno: do czego jest ten itemek, który daje się adminowi (kosztuje 600 cashu)?

Opublikowano

Biżuterię, w której bonach są opcje np. 2k inteligencji dropi się w Tombie, tak? Ale z jakich mobków? Bo na pewno nie ze sfinksów, gdyż one dropią ringi, które dodają 1k ataku. ;c I jeszcze jedno: do czego jest ten itemek, który daje się adminowi (kosztuje 600 cashu)?

To item,który wymieniasz na 1kkk,a co do biżu to bij skrzeki,z nich lecą ringi :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Takie acc dropi z sfk hegemonow. Przynajmniej ja tak dropilem. Mozesz tez przerabiac acc zwykle za pomoca skrzynki kombinaci. Mozesz je kupic w dratan. Jak masz szczescie to moze wyjdzie takie jakie chcesz. W tombie bij z petem to bedzie leciec drop. Jak dasz gold boster mozesz nawet dropnac sporo zlota do 100kk za hegemona.

Opublikowano

Ja potrzebuję o takie: http://screenshooter.net/6126792/okgpjqf , a nie ringi. ;x

Ja w Ringach ze skrzeków mam 2k Inta x2 i 2k int + 2k con x1 ... :P Musisz się pomęczyć żeby wypadły,jesteś w grze może ?

@A nie jednak mam biżu ze sfina Ocultista ;D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Będziesz tu grać bocie? :D

Szłyszałam, że się mnie wstydzisz -,-

@Rafi znalazłam fajny sposób na zarobek xD

Wszystkie jewele, które wylosujesz w moonstone (oczywiście te nie

potrzebne) sprzedawaj u npc :D Ja tak w kilka sekund nazbierałam 25kkk,

bo sprzedałam wszystkie, które miałam w magazynie xD

Zbieram na secik 350+30 <3 Albo poczekam aż kilka razy doładują cash:p

Mam sprawe do załatwienia z tym adminem <3

@blablabla gdzie expic od 175-350?.

buu

Opublikowano

jak tu z expem ? i mam nadzieje ze jest polska gildia bez frytka :O

@ edit : czemu chanele off?

@ edit2 : juz wiem czemu atak universe lc na ten serw i rozrzucanie golda :O

sygnamoja1.png

Opublikowano

Zrobili rollback do 16 maja. Także pozdro. Obstawiam, że to będzie częste zjawisko na serwerze, także nie polecam.

Jeśli będą robić taką dzieciniadę z zazdrości to tak będzie niestety ;/

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@up tak to prawda rozmawialem z adminem wczoraj miejmy nadzieje ze dotrzyma slowa :>

@ od jakiego lvl bierzecie do gildi ?

@@ gdzie expic na 93 ?

sygnamoja1.png

Opublikowano

Bloody,bierzemy od każdego lvla,jeśli polak zapraszamy ;P nie ma ograniczeń,mogę wejśc to przyjmę do gildii,ch1 SirTive środek będe czekał.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Bloody exp w tobie ja od 130 expiłem w procku ;p. To czas zrobic MULTIKONTA ! na cash xD

Wydaje mi się, że cash dostaną konta zarejestrowane przed rollbackiem, a nie po. Bo takim tokiem myślenia każdy zrobiłby multi i doładowywanie cashu stałoby się bez sensu, a oni jednak z czegoś muszą utrzymać serwer. ;)

Opublikowano

Nie wiecie może czumu nie moge pobrać clienta ?? Zacina się przy 50% pobierania :<

Wygląda to tak i zatrzymuje się na 50-51 procent 1368972082-U480427.jpg

56685804704469024697.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że cash dostaną konta zarejestrowane przed rollbackiem, a nie po. Bo takim tokiem myślenia każdy zrobiłby multi i doładowywanie cashu stałoby się bez sensu, a oni jednak z czegoś muszą utrzymać serwer. ;)

Napisali że KAŻDY,więc chyba nie będą sprawdzali kiedy jakie konto zostało zarejestrowane,a jeśli i tak nie to wcześniej pomyślałem i 14 maja miałem już 10 kont ;3

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Napisali że KAŻDY,więc chyba nie będą sprawdzali kiedy jakie konto zostało zarejestrowane,a jeśli i tak nie to wcześniej pomyślałem i 14 maja miałem już 10 kont ;3

Każdy, ale na pewno uwzględnią datę rejestracji. Jeżeli mieliby zamiar dać każdemu, kto założył nawet konto po RB, to przecież staliby się bankrutami z miejsca. ;)

Opublikowano

Każdy, ale na pewno uwzględnią datę rejestracji. Jeżeli mieliby zamiar dać każdemu, kto założył nawet konto po RB, to przecież staliby się bankrutami z miejsca. ;)

Tego nie wiemy,zobaczymy jutro czy dostaniemy cash na konta które dzisiaj stworzyliśmy.; )

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...