Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak tu z is ? free cash?

Dużo itemków z IS masz u NPC (np eski, pbi, runki, hsy etc). Prawdopodobnie czasem admin wysyła cash:) Poza tym, wbij i sprawdź:)

Gdzie najlepiej expić na 98 ?

Zrób set jakiś do +18 i leć do ege albo tower spróbuj.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dużo itemków z IS masz u NPC (np eski, pbi, runki, hsy etc). Prawdopodobnie czasem admin wysyła cash:) Poza tym, wbij i sprawdź :)

Zrób set jakiś do +18 i leć do ege albo tower spróbuj.

Ale ja mu powiedziałem gdzie expić :D,muszę zrobić rozpiske chyba :D

@

1-50 - W juno na rogatych bestiach mozemy wbić.

50-98 - Egeha na ograch/duchach

98-140 - Trivia Valley zaklinacze,

140-190 - Procyon

190-230-235 - Belfist

230/235 - Temple Of Forgotluness lub Tarian,ale w tarian chyba są moby do 270 lvla.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Mocny jest ten bosik bejbe?;D

Duzo HP ma bejbe,ale tylko ten jaszczur bije nas,i wrzuca debuffa czy jakos tak,ktory usuwa nam buffki ;x tak to 2 pozostale stoja w miejscu :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

W jakie ACC opłaca się inwestować? Te z MC chyba raczej nie są zbyt opłacalne? A np. te z IS (93x3 + abs), które chodzą po 2k cashu?

Miyo szczerze-to te ACC 93x3 dropią jednio dniowe w juno z bossa,lecz się nie opłaca - najlepiej te w Tomb,lecą tam takie acc jak : 2k dex,2k str,2k con,2k int,hr,eva,p.atk,m.atk ;) A te z MC to szczerze nie opłaca się inwestować - syf :P później są questy na ACC 5x112 np ;p ale to bossy do ubicia są ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Miyo szczerze-to te ACC 93x3 dropią jednio dniowe w juno z bossa,lecz się nie opłaca - najlepiej te w Tomb,lecą tam takie acc jak : 2k dex,2k str,2k con,2k int,hr,eva,p.atk,m.atk ;) A te z MC to szczerze nie opłaca się inwestować - syf :P później są questy na ACC 5x112 np ;p ale to bossy do ubicia są ^^

No dobrze, a jak w ogóle szybko się wyexpić? Bo nawet u wydrwi nie ma żadnej borni na 97/109, a z eventem cholernie ciężko ubić cokolwiek. ;/

Opublikowano

No dobrze, a jak w ogóle szybko się wyexpić? Bo nawet u wydrwi nie ma żadnej borni na 97/109, a z eventem cholernie ciężko ubić cokolwiek. ;/

Oh Miyo,Miyo :D Są sklepy,broń 97 + set jest w shopie Rogue coś tam,jak masz trenera zwierząt,i idziesz wzdłuż areny,jesteś w grze teraz ? to wbije,dam trochę kasy i wytłumacze ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Duzo HP ma bejbe,ale tylko ten jaszczur bije nas,i wrzuca debuffa czy jakos tak,ktory usuwa nam buffki ;x tak to 2 pozostale stoja w miejscu :D

E tam. We 2 osoby da radę:p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

E tam. We 2 osoby da radę :P

Damy rade damy,ale po co Ci eq 180.. no w sumie lepsze niz to co ja Ci dalem bejbe <3 haha ^^ :P,wbij i exp bo ludzie z MPC Cię z lvlem gonią :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Zobaczymy:D Założyłam konto i patrzę codziennie, póki co jeszcze nie ma:p

Jak będzie to napiszę :D

Jeszcze nie gram, ale może dzisiaj ściągnę po południu jak będę w domku:P Bo na fantasy wbiłam 135 i nie mam questów -,-

Hmm, 135 lvl i nie masz questów? Ciekawe gdzie wbiłeś ten 135.. Ja chyba na Q w dratan i w strayanie do 115 wbiłem, potem Q w nariat do 132 teraz w moorasce. Zobacz czy u kapitana w juno nie masz Q do odebrania, może po prostu nie masz na mapce, bo bug wbił.

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...