Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] Kowloon LastChaos

Redsnow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Questów nie ma,na początek dostajesz 10kk 50 esek expa i PBI :P,mam nadzieje ze cos zarobie,to pomoge Ci troszkę,bo na razie mam 2kkk (więcej na buffy wydasz).. :D

Buffy? A gdzie tu buffy się kupuje?

Opublikowano

Drogie są ? Za 4min będę xD Tzn mi się rozpakuje, jeszcze patche.. Jakie ch jesteś, i jaki nick, to dodam Cię jak wbiję;>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mógłby mnie ktoś ściągnąć na duchy, ewentualnie pozerować do 97? -,- Bo co nie wejdę do Ege to mam SE, a doprawdy szkoda mi 800k na ciągłe wchodzenie. ;c

Opublikowano

Ja jestem teraz w szkole,będe w domu ok 15-16 to pomoge Ci z goldem,pokupujesz buffki,zrobisz set +18 i wep,i lajtowo dasz rade na duchach z 50 lvlem,ja tak expilem szelma ^^ :p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Mógłby mnie ktoś ściągnąć na duchy, ewentualnie pozerować do 97? -,- Bo co nie wejdę do Ege to mam SE, a doprawdy szkoda mi 800k na ciągłe wchodzenie. ;c

Expić do 97 można w Juno na bestiach xDD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Expić do 97 można w Juno na bestiach xDD

Nie przesadzajmy,az tak to nie da sie :D,ale 97 w minute masz,ja nabilem na Ograch w egeha,zaczalem grać ryckiem przed chwilą Steve 201 lvl ^^:D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Btw zarobić można nieźle w procku na taurusach czy jak im tam;D

Na boosterku leci do 50kk z nich ;o I te drugie mobki obok z nich, playery czy coś, też sypią goldem ;> Zanim wbijam lvl to jestem bogata i kupuje mc xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Apropo wiem jak zrobić te acc 5x112- po 200 lvlu ktoś mi napisał że są Questy,(nie widać ich na mapie,ale tam gdzie dostajemy na pocz. 10kk pbi i 50 esek) ja mam 341 lvl i mase questów na te acc,lecz trudno jest je zrobić bo same bossy do ubicia - teraz szukaj ich po calej mapie ;D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

@up ta też mi nie działa i nie wiem czemu..

@ wbił już ktoś max?

@edit

Forum normalnie działa, a stronka nie chce <foch> xD

Opublikowano

Mi działa stronka, jakby kto pytał, normalnie :D

@Rafi mnie nie będzie ani dzisiaj, ani jutro :p Jak coś;D W poniedziałek dopiero prawdopodobnie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mi działa stronka, jakby kto pytał, normalnie :D

@Rafi mnie nie będzie ani dzisiaj, ani jutro :P Jak coś;D W poniedziałek dopiero prawdopodobnie xD

Ok,ok,ja też raczej nie wejde,dopiero w pon, :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Wbicie tu maxa nie jest tragiczne, farmienie golda to polecalbym na 250lvlu w tairan na smokach (lucky speel + boostery = 100kk-200kk za mooba).

Jakbyscie potrzebowali pomocy lub byscie czegos nie wiedzieli to mozna mnie spotkac na ch3 nick: SkyZe

Opublikowano

Wbicie tu maxa nie jest tragiczne, farmienie golda to polecalbym na 250lvlu w tairan na smokach (lucky speel + boostery = 100kk-200kk za mooba).

Jakbyscie potrzebowali pomocy lub byscie czegos nie wiedzieli to mozna mnie spotkac na ch3 nick: SkyZe

Oooo to Ten co mi tak groził na czacie ?

@Hmm,coś mi stronka nie działa,a wam ?;/

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...