Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO wypier***** na inny koles
Inspekcja chwilowa wprowadza zmiany to co bugowało << Bardzo dobrze ze wprowadzaja zmiany :)
Przynajmniej dobrze nie bedzei takich dzieci na serwie jak ty

Aktualnie 500 graczy online na serwerze :) Mnóstwo Polaków :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś jeszcze wolnego slota w gildi? Mój nick jak coś - Aisha

Brak ustawien w launchere troche zniechęca.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jest od tego odpowiedni dział Panie moderatorze===> Szukam / Oferuję GILDIE xD

Opublikowano

Fakt, mój błąd.

Z czego co widzę to trochę ludu gra :D

76561198001815076.png
Opublikowano

No nie wiem po co tam zasmiecac a tu kto gra to patrzy i odrazu go ktos przyjmie a tam to nikt nie wchodzi ....

ta serwer online mocna nawalaka :)

SERWER ONLINE 590 PEOPLE

Polecam serwer :)

Opublikowano

Fakt, mój błąd.

Z czego co widzę to trochę ludu gra :D

Czy mozna to nazwac sporo, hmm kazdy smiga na 4-8 charow to liczba jest ladna :O
Opublikowano

panie moderatorze jak tak można nie przestrzegać regulaminu normlany użytkownik pewnie dostal by warna lub ostrzeżenie.

Opublikowano

jezu ludzie chill out xD to ze Miyoshi wlepia warny na lewo i prawo nie znaczy, że wszędzie tak jest:p Z resztą on nie wlepia za takie coś, tylko za spam.

Opublikowano

jezu ludzie chill out xD to ze Miyoshi wlepia warny na lewo i prawo nie znaczy, że wszędzie tak jest:p Z resztą on nie wlepia za takie coś, tylko za spam.

Fakt, jedynie spam nagradzałem ale niech będzie. Sam sobie też dałem warna. Zadowoleni? :)

Zapowiada się że jutro już pierwszy max lvl będzie.

76561198001815076.png
Opublikowano

I jak serwer ? Wybaczcie ale nie dość, że nie chce mi się czytać wcześniejszego spamu to za bardzo nie mam czasu. Jak się uda to pogram z wami może od jutra. Jak start był to koło 300+ ludzi było, a tu widzę 590 no całkiem całkiem (ciekawe ile gfów już biega) :) Jakieś małe info o co kaman ?

PS: a niestety nie gram bo spawy prywatne wycieły mi te 2 dni, no tak też bywa :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

I jak serwer ? Wybaczcie ale nie dość, że nie chce mi się czytać wcześniejszego spamu to za bardzo nie mam czasu. Jak się uda to pogram z wami może od jutra. Jak start był to koło 300+ ludzi było, a tu widzę 590 no całkiem całkiem (ciekawe ile gfów już biega) :) Jakieś małe info o co kaman ?

PS: a niestety nie gram bo spawy prywatne wycieły mi te 2 dni, no tak też bywa :)

Z tego co widziałem to koło DH/portu koło DH biega już trochę tych gfów. Z 500 zalogowanych 1/3 to gfy

76561198001815076.png
Opublikowano

myślę, że lada moment ip limit zostanie wprowadzony. Jakaś polska mocna unia została utworzona, bo ktoś pisał, że masa polaków, myślę że nie było by z tym problemu skoro unia liczy 4 guild.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Czy mozna to nazwac sporo, hmm kazdy smiga na 4-8 charow to liczba jest ladna :O

to wy nie wiecie ze limit ip jest na 4 konta a mozliwe ze zmiejsza do 2 i bardzo dobrze ....

Serwer gicior >> Polecam ;)

Opublikowano

to wy nie wiecie ze limit ip jest na 4 konta a mozliwe ze zmiejsza do 2 i bardzo dobrze ....

Serwer gicior >> Polecam ;)

Powiedz to mi i mojemu pt :O Na wszystko znajdzie sie sposob.
Opublikowano

Powiedz to mi i mojemu pt :O Na wszystko znajdzie sie sposob.

Tu nie trzeba nic mówić każdy chyba wie że istnieje prosta metoda na ominięcie tych limitów ip.

Opublikowano

pytanie za 100pkt. Jezeli Prawie wszystko z IM dropia w Unique. Lecz Avatary tylko za Kase Real to z czego ten serv sie bd utrzymywa/L>?.

Opublikowano

pytanie za 100pkt. Jezeli Prawie wszystko z IM dropia w Unique. Lecz Avatary tylko za Kase Real to z czego ten serv sie bd utrzymywa/L>?.

Nie bój się. Już biegają na premkach i innych shitach. Trans pety i globale idą w ruch co chwile.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...