Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 22:30, dziś nie... Staramy się dopiąć wszystkie ważne sprawy na ostatni guzik, do tego Day popsuł pety u.u...

Mówi, że ciągle afczy bo ogląda My Little Ponies, Szpital, Pokemony lub jednorożce. Choć chodzi pogłoska, że jest to nieprawda. Podobno zatrudnił się w firmie budowlanej i buduje specjalne muszle klozetowe w kształcie przebiśniegów... Kiedyś wstawiał SS tego szczególnego, dorodnego przebiśniegu. Miejmy nadzieję, że produkcja ulegnie zakończeniu, choć może być to trudne. Na razie dostał zamówienie na 100k takich muszel dla nerdów... Nerdy mają problemy, bo kochanek powrócił i ich wszystkie domy, brązową mazią zabrudził. Co to jest, nie mam pojęcia... No cóż... Miejmy nadzieję, że Day nie będzie musiał pracować po godzinach, żeby się wyrobić z zamówieniem, bo 100k to jednak duża ilość...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jest 22:30, dziś nie... Staramy się dopiąć wszystkie ważne sprawy na ostatni guzik, do tego Day popsuł pety u.u...

Mówi, że ciągle afczy bo ogląda My Little Ponies, Szpital, Pokemony lub jednorożce. Choć chodzi pogłoska, że jest to nieprawda. Podobno zatrudnił się w firmie budowlanej i buduje specjalne muszle klozetowe w kształcie przebiśniegów... Kiedyś wstawiał SS tego szczególnego, dorodnego przebiśniegu. Miejmy nadzieję, że produkcja ulegnie zakończeniu, choć może być to trudne. Na razie dostał zamówienie na 100k takich muszel dla nerdów... Nerdy mają problemy, bo kochanek powrócił i ich wszystkie domy, brązową mazią zabrudził. Co to jest, nie mam pojęcia... No cóż... Miejmy nadzieję, że Day nie będzie musiał pracować po godzinach, żeby się wyrobić z zamówieniem, bo 100k to jednak duża ilość...

Ok to rozumiem ;D

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Wybitnie śmieszne. Możecie skończyć spamować (tak, to jest pytanie retoryczne)? Bo już lekko przeginacie.

Opublikowano

A może zmienicie motyw na swoim forum? Bo ten jest taki sam jak na generic :c

Możecie skończyć spamować (tak, to jest pytanie retoryczne)? Bo już lekko przeginacie.

Nie.
Opublikowano

Wybitnie śmieszne. Możecie skończyć spamować (tak, to jest pytanie retoryczne)? Bo już lekko przeginacie.

My chcemy poprostu być na bieżąco z informacjami dotyczących serwera :P

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

My chcemy poprostu być na bieżąco z informacjami dotyczących serwera :P

A widzisz żeby tu jakiś admin się wypowiadał w sprawie serwera ? jeśli nie,to nie pisz,proste,tylko niepotrzebnie spam robisz.

@Co do tematu,serwer będzie w tym tygodniu ? bo ja już tracę nadzieje na ten serwer, miał być w tamtym Tyg,nie było,1 czerwca też nie wypalił -> wtf ??....

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A widzisz żeby tu jakiś admin się wypowiadał w sprawie serwera ? jeśli nie,to nie pisz,proste,tylko niepotrzebnie spam robisz.

@Co do tematu,serwer będzie w tym tygodniu ? bo ja już tracę nadzieje na ten serwer, miał być w tamtym Tyg,nie było,1 czerwca też nie wypalił -> wtf ??....

Kolego sam spamujesz o to samo co inni..:) Więc po co pouczasz innych skoro robisz to samo..? <3

A co do "spamerów". Wyjdźcie na pole pokopać piłeczkę , a nie sapcie "kiedy On".. <_<

Opublikowano

Kolego sam spamujesz o to samo co inni.. :) Więc po co pouczasz innych skoro robisz to samo..? <3

A co do "spamerów". Wyjdźcie na pole pokopać piłeczkę , a nie sapcie "kiedy On".. <_<

Aż za Twoją głupotę dam Ci like'a,odpowiadasz mi w temacie że ja spamuje Tworząc kolejny spam,gratulacje inteligencie..

@Czemu Forum gry nie działa mi ? wczoraj robiłem konto i dalej potwierdzenia na mailu nie mam .. -.-

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

@Czemu Forum gry nie działa mi ? wczoraj robiłem konto i dalej potwierdzenia na mailu nie mam .. -.-

Działa -.-

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Działa -.-

ale żeby móc pisać trzeba potwierdzić chyba e-mail mózgu xD

Opublikowano

Spokojnie Miyo, napisałem to, aby troszkę rozkręcić tę ponurą gadkę 'kiedy będzie serwer'?

Są dobre informacje dla Was. Admini pracują nad GameServer'em. Posiadają z cap'em 200 i chcą zrobić 185. Jak zrobią, serwer zostanie otwarty! :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Czyli nie dziś ?

Jak server wystartuje to podaj swój nick i bądź często na arenie..

ubh6c.png
Opublikowano

Czyli nie dziś ?

We finished system file protection, but we're not done in 100% protection against dupe bug, but this is also a solution, we have a script that does copies of the database every 30 minutes !.

I think that in a few days we will start the beta test.

- Invisible Staff

Jakbyś miał problemy z tłumaczeniem to pisz.. xD

ubh6c.png
Opublikowano

To było do skyperka mózgu -.-

Ja wiem, ale odpisałem w Jego imieniu mózgu :P

@topic

JAJAJAJAJAJAJAAJAJAJJAA

@topic2

Miło, że robi się coś ważniejszego niż dodawanie 20 nowych petów - zabezpieczenia. Oby tak dalej!

Opublikowano

Ja wiem, ale odpisałem w Jego imieniu mózgu :P

Dzięki :)

A tak wgl jak wam idzie :) ? z tym serwerem

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

hmm a mozecie podac date otwarcia ktora nie bd sie juz przeciagala bo narazie takiej jeszcze nie uslyszelismy .. a wydaje mi sie ze ludzie sie ogarna i przestana urzadzac spam na mpc ;0

Opublikowano

hmm a mozecie podac date otwarcia ktora nie bd sie juz przeciagala bo narazie takiej jeszcze nie uslyszelismy .. a wydaje mi sie ze ludzie sie ogarna i przestana urzadzac spam na mpc ;0

dajcie im czas -.- do końca czerwca powinni wystartować i noob'ki będą miały w co lamić w wakacje .... -.- Czytajcie forum, a jeżeli angielskiego nie rozumiecie to zacznijcie się uczyć lub google translate do stron

@Down to kup lepszego kompa =)

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...