Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duużo ludzi po prostu wchodzi.. -.-

Mi i moim kolegom wszystko działa, zmiencie swoje drewniane komputery i internet to tez wejdziecie gimbusy/hejterzy

Dota 2 > Lol

Opublikowano

mi to nawet pobrać nie idzie.. pobieram lunchera to nagle nie idzie odpalic go zeby pobieralo bo jakegos dll32 nie ma potem pobieram klienta zatrzymuje mi sie pobieranie przy 172 mb. stronka mi nie działa

Opublikowano

Potwierzednie na email nie przychodzi, clienta avast wywala bo 5 trojany jakieś znajduje. Są na tyle poważne że nie mogę ich wziąć do kwarantanny. I jak dla nie to logowanie to jak keylogger ;) Nnie podawajcie takich passów jakie macie na innych privach :>

Opublikowano

Ma ktos clienta na innym chostingu bo strona pada i nie idzie pobrac a luncher jest zrombany bo obraz mi staje i wywala prosze o podanie

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Na PPM zawsze było obracanie kamerą, teraz ani na LPM ani na PPM tego nie ma. Jakieś porady?

Opublikowano

poprosze o link do clienta i rejestracji z góry dziękuje.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Na PPM zawsze było obracanie kamerą, teraz ani na LPM ani na PPM tego nie ma. Jakieś porady?

Zmienic po prostu ? Przycisnac na tego klocka po prawej i wziasc kamere

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Boże dzieci... jakieś 50 postów już płaczu i lamentu naliczyłem.

O I JEST 10 NOWYCH ! OKIENKO U GÓRY POKAZAŁO "10 NOWYCH POSTÓW. POKAŻ WSZYSTKIE"

JEST PRZECIĄŻENIE BURAKI CIAPATE, I NIE PŁACZCIE JUŻ... ZA GODZINĘ WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY, A W NOCY JAK NIE BĘDZIE POBIERAĆ 3/4 DZIECI BO PÓJDĄ SPAĆ LULU W KIMONO TO BĘDZIE PEWNIE NAWET 1MB/S SIĘ ŚCIĄGAŁO.

A TERAZ MORDA W PIACH I CZEKAJCIE A NIE SIĘ PLUJECIE I POSTY NABIJACIE.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Zmienic po prostu ? Przycisnac na tego klocka po prawej i wziasc kamere

Idź do kibla zrób klocka, a tu nie wygaduj głupot napinaczu wyzywający od "gimbusów" :>

Opublikowano

O I JEST 10 NOWYCH ! OKIENKO U GÓRY POKAZAŁO "10 NOWYCH POSTÓW. POKAŻ WSZYSTKIE"

JEST PRZECIĄŻENIE BURAKI CIAPATE, I NIE PŁACZCIE JUŻ... ZA GODZINĘ WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY, A W NOCY JAK NIE BĘDZIE POBIERAĆ 3/4 DZIECI BO PÓJDĄ SPAĆ LULU W KIMONO TO BĘDZIE PEWNIE NAWET 1MB/S SIĘ ŚCIĄGAŁO.

Polać mu, dobrze mówi!

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

witam. Czy moze ktos uploadowac klinenta na jakims hostinu, gdyz strona nie dziala . Bardzo prosze o pomoc, pobieralem ze strony glownej ale neistety przerwalo i strona "padla" PROSZE O POMOC

Opublikowano

Człowieku mi już się 1.5 MB ściągało tylko że avast wykrył 5 trojanów. I nie wyzywaj od dzieci bo spórjz na swój wiek w profilu xD

Opublikowano

I już zaczynają się SPAM-y, marudzenie i pretensje, przecierz żadny Polskie serwery w 99,99% nie startuje bez żadnych problemów że strony Www jak i również Serwera.

Peace

tcul.jpg

Opublikowano

Człowieku mi już się 1.5 MB ściągało tylko że avast wykrył 5 trojanów. I nie wyzywaj od dzieci bo spórjz na swój wiek w profilu xD

Jakiegos innego avasta masz bo jakoś mi nic nie wykryło (a tez mam avasta)

Mi osobiscie klient sciagal sie 4mb/s

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...