Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po za tym, jest wiele sposobów na zdobycie SM, choćby wymiana yang za doładowanie. Hohohoh .

Jak chcesz to tak rób, potem płacz na forum , że Cie okradają <33

Nie mam zamiaru płakać na żadnym forum, ponieważ jestem pewny, że nikt mnie nie okradnie, jeśli Ty dajesz się okradać w taki sposób to gratuluję.

I następnym razem przed napisaniem bezsensownego postu, przeczytaj chociaż poprzednią stronę. :-)

Czekamy do 17.00 :rolleyes:

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Te ceny zmianek to żenada ... Żeby wbić ten PRO item potrzeba kilkanaście kkk z względu takiego ,że są 6/12/14 % bony ... bez sensu. Jak chcecie aby było więcej graczy zmiencie tą cene zmian na 2kk

sygna1.gif

Opublikowano

Dobrze jest, to jest medium a nie easy, zresztą nie wiesz jak kasa dropi, a bony można ustawić tak, że częściej max będą wchodzić.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Pytanie, dlaczego nie dodacie pakietów VIP z pd, 2x drop, monetka, tylko na jakieś 24h, za które płace wysokie pieniądze, bez przesady trochę, tyle ładować.

Lubię ładować na pdka, monetke, drop ale nie będę płacił 5x drożej za jakieś marne 24h...

Opublikowano

Nie mam zamiaru płakać na żadnym forum, ponieważ jestem pewny, że nikt mnie nie okradnie, jeśli Ty dajesz się okradać w taki sposób to gratuluję.

I następnym razem przed napisaniem bezsensownego postu, przeczytaj chociaż poprzednią stronę. :-)

Czekamy do 17.00 :rolleyes:

No niestety Toje posty czyta, przykre są.

Ja sie nie daje okradać, nie robie takich wymian jakie Ty zasugerowałeś [;

Więc nie wciskaj kitu, bardzo Cie proszę. Skończyłem w Tb ^^

Oczywiście co do servera, wejde.

Rozejrze się, ukradne mamie portfel zadałuje sB.

Kupie PD i inne takie.

A za 2 tygodnie skończe gre bo za szybko z IS osiągne to co osiągnąć miałem .

Tak na poważnie, to bez IS-a się gra przyjemniej i dłużej (:

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

zróbcie ankiete kto zamierza grac na serwie to sie przekonamy ile ludu bd :)

Spokojnie na start bd 600 +. :)

Opublikowano

Tak jak ktoś napisał. Mimo, że drop sztabek i yang jest dobry, to, z taką ceną zmianek i wartościami bonów na jeden itemek dobry trzeba będzie wydać kilka kkk+.

Proponuję zrobić ankietę na ten temat.

Zmiana ceny zmianek to 2 minuty roboty, więc myślę, że z tym nie będzie problemu, a jest to jedna z bardziej istotnych rzeczy na serwie.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Pytanie, dlaczego nie dodacie pakietów VIP z pd, 2x drop, monetka, tylko na jakieś 24h, za które płace wysokie pieniądze, bez przesady trochę, tyle ładować.

Lubię ładować na pdka, monetke, drop ale nie będę płacił 5x drożej za jakieś marne 24h...

Dokładnie, cena jest wysoka a to dopiero PD na 24h. Zamieńcie przynajmniej na 74h (x3).

Opublikowano

Co znowu zmiana bonów??

Ehh.. no ale jak już mają być te 6-12-15 to zmniejsz % na wejście bonów typu PE(wszystkich) albo całkiem je wywal bo są zbędne.

Zazwyczaj jak się wbija abs to włazi 3x15+hp a 4-y bon to PE-.- ... tylko się ludzie wk**wiają i tracą nerwy jak tak wejdzie z 5-6 razy, chociaż mógł wejść abs na dzwony/strzały/wachlarze..

Przemyślcie to zmniejszenie % na wejście PE lub całkowite wywalenie tego bonu..

Pozdrawiam :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Albo zmiana ceny , albo usunięcie 6% na abs, lub zwiekszyc szanse na wejscie 12/15%

Albo wyjdź i nie wracaj, 400k chłopie masz za pierwszego spota psów + szansa na sztabkę 2kk, to jest mało dla Ciebie?

W red lesie za spot pewnie będziesz miał z 5kk + sztabki.

A absy można ustawić nawet po 2%, a i tak maksymalne mogą wchodzić najczęściej.

Opublikowano

@UP

Żeby je czytać musisz je najpierw dropnąć :)

@Topic

Chętnie wbije i pogram. Byle do 17.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...