Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiadomo czy płakać, czy się śmiać z tych ludzi tu piszących. Jak Wam się nie podoba to idźcie na inny serwer. Jak Wam się nie podobają ceny zmianek, czy ich możliwości wbicia to przeczytajcie jaki to jest typ serwera! Nawet Wam przeliteruję: M.E.D.I.U.M. a Wy chcecie zrobić z tego nędzny E.A.S.Y, żałosne.

Ode mnie, co do serwera to tyle: nie będzie DDOS'ów - gram na pewno, na taki serwer długo się czekało, nie zepsujcie tego.

"Know Your Place"

Opublikowano

pety tylko w is ? jak tak to 30zł za peta ;o:P

Podobno są one jeszcze do zdobycia ze skrzyń dropiących z metinów - ile w tym prawdy, szczerze nie wiem.

Ponawiam pytanie, skąd będzie można dropnąć przepustki na ww itp?

Opublikowano

Nie wiadomo czy płakać, czy się śmiać z tych ludzi tu piszących. Jak Wam się nie podoba to idźcie na inny serwer. Jak Wam się nie podobają ceny zmianek, czy ich możliwości wbicia to przeczytajcie jaki to jest typ serwera! Nawet Wam przeliteruję: M.E.D.I.U.M. a Wy chcecie zrobić z tego nędzny E.A.S.Y, żałosne.

Ode mnie, co do serwera to tyle: nie będzie DDOS'ów - gram na pewno, na taki serwer długo się czekało, nie zepsujcie tego.

To, że serwer jest medium nie znaczy, że cena zmianek musi być tak wygórowana. Medium oznacza bardzo ogólnie typ serwera, więc nie odnoś wszystkiego, że "to nie, tamto też, nie, bo to przecież serwer medium". Takie gadanie jest bezsensowne.

Proszę administratora o wypowiedzenie się w sprawie ceny zmianek. Jest temat + ankieta na forum w propozycjach.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Podobno są one jeszcze do zdobycia ze skrzyń dropiących z metinów - ile w tym prawdy, szczerze nie wiem.

Ponawiam pytanie, skąd będzie można dropnąć przepustki na ww itp?

Wszystkie przepustki dropią z szkat oraz bosów.

u6pv.jpg

Opublikowano

Dajcie jakiegoś ts, jak jest oficjalny to dajcie oficjalny, jak nieoficjalny to dajcie nieoficjalny żeby sobie z kimś poprostu pogadać jinno

Opublikowano

To, że serwer jest medium nie znaczy, że cena zmianek musi być tak wygórowana. Medium oznacza bardzo ogólnie typ serwera, więc nie odnoś wszystkiego, że "to nie, tamto też, nie, bo to przecież serwer medium". Takie gadanie jest bezsensowne.

Proszę administratora o wypowiedzenie się w sprawie ceny zmianek. Jest temat + ankieta na forum w propozycjach.

Zmianki - 200sztk 20kk.

Przy takim dropie yang jaki jest na serwerze to idealna cena.

Zobaczycie, bardzo przyjemnie się będzie grało.

I mam nadzieję, że waluta to będą yangi dzięki temu ;)

Dajcie

jakiegoś ts, jak jest oficjalny to dajcie oficjalny, jak nieoficjalny

to dajcie nieoficjalny żeby sobie z kimś poprostu pogadać jinno

Mamy strefę na ts:

ts-tgaming.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dajcie jakiegoś ts, jak jest oficjalny to dajcie oficjalny, jak nieoficjalny to dajcie nieoficjalny żeby sobie z kimś poprostu pogadać jinno

Masz w prezentacji adres IP TS'a ...

nie polecam!

kompletnie nie ogarnięta administracja...

Powód : ?

u6pv.jpg

Opublikowano

Medium jest pojęciem względnym, lecz pojęcie te uważane jest jako między Hardem, a Easy - takie połącznie dwóch typów, co daje Ci odpowiedź, odnośnie tego co napisałeś. Samo to, że zmianki są w sklepie można uznać za Medium. Wiele argumentów wskazuje na to, że wygórowane ceny zmianek są w porządku, wystarczy jedynie pomyśleć.

"Know Your Place"

Opublikowano

3 raz przerwalo mi pobieranie klienta.

To pobierz za pomocą jakiegoś programu np Free Download Manager

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zmianki - 200sztk 20kk.

Przy takim dropie yang jaki jest na serwerze to idealna cena.

Zobaczycie, bardzo przyjemnie się będzie grało.

I mam nadzieję, że waluta to będą yangi dzięki temu ;)

Mamy strefę na ts:

ts-tgaming.pl

No nie wiem. Zobaczymy jak będzie, ale to już bez grania na serwie widać, jak dużo kasy trzeba będzie wydać na 1 dobry item.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

zobaczyłem w isie kupony sm, beda one w grze dostepne czy to jakis ulepszacz?

Kupony będziesz mógł sprzedać w grze i kto inny doładuje sobie SM.

no ok serwer off;/

O 17 start ...

u6pv.jpg

Opublikowano

no ok serwer off;/

A czytałeś prezentacje?

Start o 17...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

nie polecam!

kompletnie nie ogarnięta administracja...

A jakieś uzasadnienie dlaczego? Jak dla mnie to ty jesteś nie ogarnięty bo piszesz bez podstawnie.

Opublikowano

Jeszcze nie wiecie jak dropi kasa a już płaczecie o ceny? Co jest z wami nie tak? Starzy was cierpliwości nie nauczyli? Czekajcie do 17:00 i potem płaczki na forum a dorośli będą topke uzupełniać.

Opublikowano

Kupony będziesz mógł sprzedać w grze i kto inny doładuje sobie SM.

O 17 start ...

lool dopiero start?;9 jak tak to sory nie wiedziałem myślałem że już jest serwer:<

@EdIt:prezentacje dopiero zaczne czytać;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...