Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście na serwerze zawitam.

Mam nadzieję że jest pierścień antyexpa. Jeśli nie, to proszę administrację , aby go dodała :)

Dodaliśmy pierścień anty-expa , dostaje się go od razu na starcie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja pierdole chyba jedyny na 20 serwerów pomyślał by zrobić anty-expa na start polać mu!!! ( Ma ktoś Jack'a Daniels'a )?

Opublikowano

Ja pierdole chyba jedyny na 20 serwerów pomyślał by zrobić anty-expa na start polać mu!!! ( Ma ktoś Jack'a Daniels'a )?

Dziękujemy.

moglibyście dodać zmianę płci do npc też .. albo chociaż do dropu z metków/bossów, ponieważ nie każdy ma zamiar wydawać na is

Przemyślimy tą propozycję.

u6pv.jpg

Opublikowano

moglibyście dodać zmianę płci do npc też .. albo chociaż do dropu z metków/bossów, ponieważ nie każdy ma zamiar wydawać na is

W takim razie zdecyduj się jakiej jesteś płci. ;)

Opublikowano

nie , abs nie mialy byc 10-15:) nie spamuj nikt tu serwera nie psuje

Przez takich zjebów jak ty mam już 70%. To nie był spam jebany idioto.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością. Pamiętajcie, że jednak los serwera leży też w waszych rękach i musicie coś przedsięwziąć, aby sprowadzić tu z 1 k graczy chociaż :D

Opublikowano

Przez takich zjebów jak ty mam już 70%. To nie był spam jebany idioto.

Proszę bez kłótni , to nasz serwer więc grajmy razem , bez konfliktów.

Jeszcze 30min i start :) zapraszam ale będzie Pompa !!

Oj będzie 28min.

Szkoda ze jest roska na magie tzn bedzie duzo na magie takze bm ma lipe

To nic zbytnio nie daje bo BM zawsze był i jest mocny na wszystkich serwerach.

A takie pytanko do teamu nie dało by rady zrobić by sztabencje wskakiwały do plecaczka? ;x

Teraz już nie ma na to czasu , może przy następnej aktualizacji , niedługo start , chyba nie chcecie go opóźnić.

u6pv.jpg

Opublikowano

Szkoda ze jest roska na magie tzn bedzie duzo na magie takze bm ma lipe

BM jest idealnie proporcjonalny wraz ze smokiem w pvp z innymi klasami. Jest po równo dzięki rosom.

A takie pytanko do teamu nie dało by rady zrobić by sztabencje wskakiwały do plecaczka? ;x

Przed startem nie będziemy już kombinować.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po to żeby boty sobie na noc stawiać i farmić spore sumki?

Dobrze jest jak jest, jak wciśniesz parę razy Z lub ~ to Ci się nic nie stanie.

Co do rosek, dobrze jest, że są, jakby nie było to BM i inne klasy magiczne miałyby przewagę abs nad innymi, a BM jest nadal bardzo dobry.

Opublikowano

O kurfa zapomniałem, że dużo luda lubi taką zabawę z botami dobra to ja o nic nie pytałem. :)

Opublikowano

kahan to zależy od umiejętności ja na jednym serwerze wbijałem szybciej lvl bm'em niż inny ziomek grający wp bo nie umiał eq zrobić i padał co sekundkę. Więc wystarczy tylko trochę doświadczenia :)

Opublikowano

kahan no dobra, a postaw się w sytuacji takie bodego lub wp, który dobrze zarabia, expi a pvp se nie porobi z tobą bo ma pewną przegraną, a tu chodzi o to by mógł się mierzyć każdy z każdym i mieć te same szansę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...