Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2009 r gram wiec doswiadczenie raczej mam.......Zobacz exp bicie metkow wp a bm, bm gorszy do dropu i expa ale za to powinien miażdyć w pvp

Noi bd... ? Bd te 70 % abs magia to i tak jest miazga.. :) A jak wątpisz nadal wpisz sobie na yt " metin2.pl Arche" i looknij jego filmy. :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po to żeby boty sobie na noc stawiać i farmić spore sumki?

Dobrze jest jak jest, jak wciśniesz parę razy Z lub ~ to Ci się nic nie stanie.

Co do rosek, dobrze jest, że są, jakby nie było to BM i inne klasy magiczne miałyby przewagę abs nad innymi, a BM jest nadal bardzo dobry.

HiHi i tak nadal jest auto pick up ;P

Opublikowano

Kurde Guardian widzę, że znowu gramy na tym samym serwie ^^ A co do bm'a se pomyśl masz ochronkę + absy + roska walcząc z szamanem lub innym surą to masz więcej abs'u niż on tak czy siak więc i tak masz przewagę.

Opublikowano

okej, dzieki.

Jak o 17 to trzeba maszyne do ddosowania odpalic

Chciałeś chyba powiedzieć " toster " ^^

Opublikowano

kahan no dobra, a postaw się w sytuacji takie bodego lub wp, który dobrze zarabia, expi a pvp se nie porobi z tobą bo ma pewną przegraną, a tu chodzi o to by mógł się mierzyć każdy z każdym i mieć te same szansę.

HiHi i tak nadal jest auto pick up ;P

Masz do wyboru, postacie które mają większy dmg z łapy i są łatwe w ogarnięciu do zarobku albo postacie, które są łatwe w pvp i głównie do tego przeznaczone.

Prawda jest taka, że każda postać jest dobra jeżeli umie się nią grać.

Co do pick upa.

Zawsze to więcej pieprzenia się z ustawianiem tego + zawaleniem eq syfem, jeżeli ktoś chciałby zostawić na noc bota to dużo mu nie wyfarmi bo będzie miał zawalone eq od broni itd.

Zobaczymy czy wystartuje za 15 minut.

Opublikowano

Siemka pomoże ktoś z teamspeakiem. bo gdy wchodze w waszego tzn wziąłem ten numer, i wbilem w zakladne Ethana, to przy moim nicku pisze "niezarejestrowany" i nic nie slysze, gdzie sie mam zarejestrować czy co zebym mógł was slyszec a wy mnie?

jestem zielony w to :D

Opublikowano

Siemka pomoże ktoś z teamspeakiem. bo gdy wchodze w waszego tzn wziąłem ten numer, i wbilem w zakladne Ethana, to przy moim nicku pisze "niezarejestrowany" i nic nie slysze, gdzie sie mam zarejestrować czy co zebym mógł was slyszec a wy mnie?

Administrator ts'a musi to zrobić z tego co pamiętam.

Opublikowano

Musisz zostać '"Zarejestrowany" Przez jakiegoś administratora obsługującego TS'a. Napisz któremuś z nich na PW.

Opublikowano

Wbijam na serwer szykuje się dobra pompa tutaj ;]

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Napisz mu " siemka, czy mógłbyś mnie zarejestrować na waszym ts'ie bo mam taki i taki problem" i wszystko ;p Na większości ts'ów była zakładka gdzie wchodziłeś i czekałeś aż cię zarejestrują.

Opublikowano

Zaraz wbijam na serwerek,tylko czekam na STABILNY KUR** START !

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

żałosne, dzięki takim niedojebom jak ty Metin traci graczy.

ps.Start 17 czy 17.30 ?

17:00.

Btw. co z misjami fabularnymi?

Opublikowano

Przeczekam trochę zobaczymy jak się serwer rozwinie. Jeżeli nie będzie żadnych komplikacji to wejdę i pogram :).

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

3 minuty!!!! :D

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Strona OFF. Koniec z serwerem ? ;)

może resetują maszyne, żeby ją włączyć dla graczy?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...