Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiegos innego avasta masz bo jakoś mi nic nie wykryło (a tez mam avasta)

Mi osobiscie klient sciagal sie 4mb/s

Widocznie masz lepszy internet (ale mi się teen priv 7.5 minuty ściągał to lepszego nie potrzebuje) Zaraz się postaram wysłać skan .

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może którys z adminów aktywować konta ponieważ sie nie da bo strona nie działa :D

Jak próbuje wejsc do gry pisze, że konto zablokowane ponieważ nie jest aktywowane na meilu

EthanaEU2.png

Opublikowano

@Ataiws

Mam ten sam problem i wgl po co jest ta aktywacja na email? Gdzy aktywowalem o 14 email'a to wyskoczyło mi "Aktywacja nie powiodła się" email mam na wp. Administracja może coś na ten temat pomoc?

Opublikowano

Człowieku mi już się 1.5 MB ściągało tylko że avast wykrył 5 trojanów. I nie wyzywaj od dzieci bo spórjz na swój wiek w profilu xD

Co ma mój wiek do zachowania 11 latków na forum ? Wiesz, ja też mogę sobie ustawić 19 lat i pisać "ei czemu to njie dziaua plox pomurzcie bo musze pograc w metka plox plox pees da ktos konto i chosting inny"

Bo już takie teksty tu widziałem.

A więc jak już mówiłem morda w piach i czekajcie.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Nie narzekam, że nie działa serw xD ale kiedy stronka on ?

Jutro po godzinie 12.

Co ma mój wiek do zachowania 11 latków na forum ? Wiesz, ja też mogę sobie ustawić 19 lat i pisać "ei czemu to njie dziaua plox pomurzcie bo musze pograc w metka plox plox pees da ktos konto i chosting inny"

Bardziej się ośmieszasz niż myślisz chyba :D

Opublikowano

Ceny itemów u NPC- masakra. Sztabki lecą jak krew z nosa.

Zmieńcie ceny zmianek na 2kk(200sztuk), dodawań 5kk(50 sztuk) i będzie git. Jeszcze pozmieniajcie ceny rosek do 10kk, bo z kasą jest krucho.

Napisałbym o tym na forum, ale padło.

Opublikowano

Wiedziałem że tak będzie zawsze planowany start jest nie spóźnimy się nawet1 min a tak naprawde startuja na nast dzień albo kilka godzin niż napisali

Opublikowano

I gdzie te 400-600k + kilka sztabek za spota, które admin mówił? Przy takim dropie taka cena zmianek to kpina.

I do tego channelle padają.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

przejrzałem all i jakoś nie widziałem takich komentarzy jak ty ;) ale ok więc nie zmyślaj :)

wisa2.jpg
Opublikowano

Przecież serwer działał normalnie przez 30 minut to i tak dobrze :)

Ale mogliby ceny pomniejszyć, bo wcale tak dużo kasy nie lota jak admin mówił.

Opublikowano

Bony się bugują , np mam 4 bony , zmienie i mam 2 lub 3 , masakra. Jeżeli zrobili to specjalnie by zabezpieczyć przez BS, podziękuje serwerowi ;)

xD 

Opublikowano

Haha przez pierwsze 20 spotów uzbierałem 20k yang i 0 sztab (cena 200 zmianek to 20kk) :)

To musisz miec niezłego pecha, ja do 15lvl nazbierałem 3kk yang i 2 sztabki

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Haha przez pierwsze 20 spotów uzbierałem 20k yang i 0 sztab (cena 200 zmianek to 20kk) :)

Albo ściemniasz, albo masz coś z głową. 20k yang? Jak do 20 normalnie zbierzesz z 3kk -.-

Ja proponuje wam przystopować i przestać płakać i poczekać do 20-21. Wtedy nie będzie wszystkich debii. I będzie można spokojnie sobie pograć i wszystko będzie okej. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

To tak:

Serwer fajny, exp jest medium, yangi łatwo, ale ludzie bugują kamienie duchowe - przez to wywala chanele.

No i też zmieńcie to, że zżera bonusy po zmianie.

Opublikowano

All CH padły.

Albo zwiększcie drop, albo zmniejszcie ceny. Nawet glupiego eq do expa nie da się zrobić, bo za co...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...