Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w stacji nie ma dysku
wloz dysk do stacji /device/harddisk1/dr1 jak sobie z tym poradzic? nie mam napedu cd/dvd

przestaniesz spamować do cholery tym zjebanym pytaniem? idz do działu pomocy a nie zasmiecasz temat

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnych DDoS'ów ! , forum i strona padły z powodu przeciążenia a na serwer aktualnie nie da

się wejść , ponieważ trwają pracę nad kamieniami duchowymi oraz znikaniem bonów..

u6pv.jpg

Opublikowano

To nie wywala serwera przez bugi kamyków duchowych tylo przez ddosy takiego Isamu czy FuBu (bo u nich nikt nie gra)

Myślisz, że na Ra**a.eu nikt nie gra? Jak nie wiesz ile tam osób gra to wejdz i zobacz.

Opublikowano

Tak zrobię jeśli nie zmienią tego co napisałem :).

Nikt za Tobą nie będzie płakać, kasy jest od groma, a to, że Ty jej nie masz na 5 lvlu to nie jest dziwne.

Na 25 miałem łącznie jakieś 30kk i całe eq wybonowane (prócz naszyjnika) i wbity skill, także jest dużo siana, wystarczająco dużo.

Na orkach będzie lecieć po ~50k+ za moba, z BO pewnie ze 100k.

Opublikowano

Nie ma żadnych DDoS'ów ! , forum i strona padły z powodu przeciążenia a na serwer aktualnie nie da

się wejść , ponieważ trwają pracę nad kamieniami duchowymi oraz znikaniem bonów..

Długo te prace potrwają?

Opublikowano

Jak Moderator wróci i będę go widzieć w temacie, ostro się nasypią %. :D

No to czekamy. Pograliśmy z 30 minut, spodobał mi się osobiście serwer. Czekam! ;)

+1 Dla Ciebie.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Prace nad bugami trwaja, idzcie sobie w tym czasie poogladać TV, na Polsacie idzie teraz "Dlaczego Ja?" a zaraz na TVN będzie "Ukryta Prawda" : )

Dota 2 > Lol

Opublikowano

To nie wywala serwera przez bugi kamyków duchowych tylo przez ddosy takiego Isamu czy FuBu (bo u nich nikt nie gra)

u nich nikt nie gra ? balmora +1k osób ravia to samo :)

wisa2.jpg
Opublikowano

Tzn Ile to potrwa?

Opublikowano

20kk za 200 zmianek. Już widzę ile kasy muszę wywalić na trute sr50. Pozdrawiam i na razie podziękuję.

A miało być tak pięknie.

@edit jeśli już naprawiacie bugi to zmieńcie ceny zmianek 2kk(200szt) dodawań 5kk(50szt) oraz 5bonu 500k, bo ceny są nienormalne. To medium, a nie jakiś hard. Na innych mediumach nie robią problemu z bonami .

Opublikowano

A i jeszcze, czemu strna nie działa?

Przeciążone :(

Prace nad bugami trwaja, idzcie sobie w tym czasie poogladać TV, na Polsacie idzie teraz "Dlaczego Ja?" a zaraz na TVN będzie "Ukryta Prawda" : )

Masz rację , serwer będzie online w ciągu kilkunastu najbliższych minut.

Przypominam , nie ma żadnych ataków DDoS ! , trwają pracę nad kamykami oraz bonami.

u6pv.jpg

Opublikowano

20kk za 200 zmianek. Już widzę ile kasy muszę wywalić na trute sr50. Pozdrawiam i na razie podziękuję.

A miało być tak pięknie.

A ty ciągle płaczesz,płaczesz,płaczesz. Wziąłbyś się w garść i po prostu grał ( Teraz czekał aż otworzą serwer ) i nie narzekał, może chodziaż czas najwyższy w końcu się nad czymś pomęczyć? :)

PS. Szukam ludzi do pogadania na TeamSpeak i również do Gry. Pisać PW. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Przeciążone :(

Masz rację , serwer będzie online w ciągu kilkunastu najbliższych minut.

Przypominam , nie ma żadnych ataków DDoS ! , trwają pracę nad kamykami oraz bonami.

Zmieńcie też przy okazji te ceny u handlarzy, albo zwiekszcie drop yang :)

A miało być tak pięknie.

Nie pitol, graj ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...