Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeciążone :(

Masz rację , serwer będzie online w ciągu kilkunastu najbliższych minut.

Przypominam , nie ma żadnych ataków DDoS ! , trwają pracę nad kamykami oraz bonami.

Więc

Przepis na naleśniki (około 10 sztuk dużych ale cienkich):

150 g mąki

2 jajka

250 ml mleka

szczypta soli

woda mineralna lub zwykła woda

masło lub olej roślinny do smażenia

Wykonanie:

Mąkę

przesiać, dodać jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i

odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta wodę w

takiej ilości aby uzyskać odpowiednią konsystencję ciasta (około 1/2 -

3/4 szklanki). Naleśniki smażyć z dwóch stron na średnio rozgrzanej

patelni teflonowej z cienkim dnem, na małej ilości masła lub oleju

roślinnego.

Smacznego ;x

Opublikowano

Komentujecie ceny u NPC a nikomu nie przyszło do głowy że zagrał dopiero parę minut.

Expiąc na dalszych mapkach wleci wam więcej kasy (więcej moobów) oraz dużo więcej sztabek podczas tego expienia.

Na początek gry roski wam się nie przydadzą, kd nie są konieczne, bony wystarczą hp i fms śr 30+.

Grając na pewno uzbieracie yang na to co potrzeba...

Opublikowano

A ty ciągle płaczesz,płaczesz,płaczesz. Wziąłbyś się w garść i po prostu grał ( Teraz czekał aż otworzą serwer ) i nie narzekał, może chodziaż czas najwyższy w końcu się nad czymś pomęczyć? :)

Masz racje :) Wciąż tylko marudzą ,to kasy malo to exp zly i tak non stop ;)

Opublikowano

Joseito informuje was w temacie na biezaco jak moze a wy co chwile glupie pytania zadajecie jak dzieci w przedszkolu.. okreslenie odioci idealnie do was pasuje xF

sygna1.png

Opublikowano

Więc

150 g mąki

2 jajka

250 ml mleka

szczypta soli

Wykonanie:

Mąkę

roślinnego.

Smacznego ;x

Okey ide jesc;d

Opublikowano

Przeciążone :(

Masz rację , serwer będzie online w ciągu kilkunastu najbliższych minut.

Przypominam , nie ma żadnych ataków DDoS ! , trwają pracę nad kamykami oraz bonami.

to co wy tyle czasu robicie bony i kamyki gz haha

Więc

150 g mąki

2 jajka

250 ml mleka

szczypta soli

Wykonanie:

Mąkę

roślinnego.

Smacznego ;x

NALEŚNIKI????!!!!!!!!!!

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Pisałem, żeby dodać kamyki do NPC to się uparli, że do dropu.

Wiesz mixowanie bonów to męczarnia, a jeszcze nie będzie mnie na nie stać. Co innego gdyby wbijały maxy, ale tego to nie chcę. Przemyślcie ceny.

Wiem, będziecie pisać, że narzekam itd., ale ręce opadają po prostu.

Opublikowano

Mi osobiście serwer i sam początek przypadł do gustu, wiadomo na samym poczatku zdarzają sie bugi, błędy różnego typu. Dobrze, bo naprawa tych bugów potrwa kilka minutek, a Ci co się niecierpliwią i płaczą, że mało kasy leci, spróbują iść na fun czy easy, przypominam, że to jest MEDIUM i nie mieszajcie za bardzo gry z życiem realnym. ;D
Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Dobra kurwa... Osoby które czekają niech zostaną a osoby które Są tu tylko po to aby nabijać Posty i Wkurwiać reszte Niech Wypierdalają bo az rece opadaja jak mozna komentować prace innych nie robiąc samemu nic...

Opublikowano

Chcecie powiedzieć, że nie sprawdziliście kamieni duchowych czy też bonów? co wy bety nie mieliście?

sygnatura.png

Opublikowano

Nikt za Tobą nie będzie płakać, kasy jest od groma, a to, że Ty jej nie masz na 5 lvlu to nie jest dziwne.

Na 25 miałem łącznie jakieś 30kk i całe eq wybonowane (prócz naszyjnika) i wbity skill, także jest dużo siana, wystarczająco dużo.

Na orkach będzie lecieć po ~50k+ za moba, z BO pewnie ze 100k.

No co ty nie powiesz. Myślałem, że cały serwer będzie wysyłać do mnie listy, żebym wrócił na serwer. Daruj sobie te idiotyczne teksty i przestań snuć różne idiotyzmu typu "a ty jej nie masz na 5 lvlu". Skąd ty możesz wiedzieć, który lvl mam. No właśnie. Więc morda w kubeł ;].

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Jak nie ma ddosow jak my tam z ekipa sie staramy. Sam pisal, ze przeciazony jest server.

Wez mnei nie rozpierdalaj :D hahah

twoja ekipa sie sklada z 2 osob ty i twoj kumpel + mieszkacie na zadupiu i macie neta 256mb/s i ddosujesz?!! :D spoko ziomek jestes

Opublikowano

No co ty nie powiesz. Myślałem, że cały serwer będzie wysyłać do mnie listy, żebym wrócił na serwer. Daruj sobie te idiotyczne teksty i przestań snuć różne idiotyzmu typu "a ty jej nie masz na 5 lvlu". Skąd ty możesz wiedzieć, który lvl mam. No właśnie. Więc morda w kubeł ;].

Po Twoich postach tyle idzie wywnioskować bo tylko na 5 lvlu nie było mnie stać na wybonowanie chociaż jednego itemka, jesteś jednym z tych, którzy tylko potrafią hejtować i zawsze im coś nie pasuje.

BTW.Mordę może mieć pies, no ewentualnie Ty, co kto lubi.

@top

420 osób czeka, nie spieprzcie tego.

Opublikowano

20kk za 200 zmianek. Już widzę ile kasy muszę wywalić na trute sr50. Pozdrawiam i na razie podziękuję.

A miało być tak pięknie.

@edit jeśli już naprawiacie bugi to zmieńcie ceny zmianek 2kk(200szt) dodawań 5kk(50szt) oraz 5bonu 500k, bo ceny są nienormalne. To medium, a nie jakiś hard. Na innych mediumach nie robią problemu z bonami .

Dla twojej wiadomości na innych serwerach typu Pando*aMT2 i El*teMT2 są zmianki pojedyńcze po 100k /*200 = 20kk za 200 zmianek, na innych mediumach tez tak jest wiec przestań płakać

Opublikowano

Płaczecie jak debile serwer ogólnie dobry i go polecam. Za kilkanaście min będzie on a wy już płaczecie no ludzie ogarnijcie się bo zachowujecie się jak jebane gimbusy.
Iż nawet powiem słowa, które padają w każdej prezentacji ,,Każdy serwer miał problemy na początku '' !

Opublikowano

Trochę chu***izna... serwer niby wystartował, ani pobrać, ani konta założyć trochę lipa, że trzeba czekać, a przy okazji czytać ten spam gimbazjalny. Myślę, że niebawem wszystko ruszy chciałem pograć, zobaczyć jak to wygląda, ale prędko chyba się to nie stanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...