Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy chcecie ankietę?

1. Reset? Tak, Nie.

2. Nowy start z zabezpieczeniami? Tak, Nie

Jeżeli będzie bynajmniej 20 like'ów tego posta lub 30 Wiadomości na PW z tematem "TAK" to takie coś przeprowadzimy.

Popytamy ludzi w grze, na ts i na fanpagu o swoje poglądy i opinie.

Hahaha,wiedziałem.

Tak cisneliście Polish*** że nie wystartuje itp.A teraz co sami wielką lipe odwaliliście.

Włamy na serwer,do tego navi itp.Widać jak się znacie na serwerze.Tak zapewnialiście a jednak wszystku rozdupcyło wam się.

Może i Polish** nie wystartował ale bynajmniej chcą dopiąć wszystko na ostatni guzik,żeby nie było później takich cyrków jak u was.

No nic dla mnie ten serwer już nie istnieje.

Ps.Dobrze że tylko zajrzałem na 10min na serwer i nie zmarnowałem swojego cennego czasu.

Opublikowano

Co do resetu jestem na nie, to nie nasza wina (graczy), że wdarli się wam do bazy.
Usuńcie cały navicat, który jest na serwerze i zbanujcie graczy którzy uzyskali dostęp do bazy danych.

Opublikowano

NIe zadne restarty dobrze jest niech juz tak bd bo jak bd restart restart ro pozniej sie juz wgl wszystkom posypie

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

Nie potraficie nawet "naprawić" tych znikających bonusów, a mówicie coś o zabezpieczaniu.

Za pierwszym razem wam się nie udało zabezpieczyć, za drugim będzie to samo.

Btw. jeżeli wasze passy do bazy to "q1w2e3r4" to naprawdę gratuluję, później dziwić się, że na serwerze navi się rozchodzi -_-.

Ja rezygnuje z tego serwera, przyznam, że główny admin ma jakieś tam pojęcie o tym co robi (zważając na jego wiek), ale jednak nie za duże bo nie sprostał wymaganiom postawienia dobrego serwera.

Cya

Opublikowano

Co z tego, że reset zrobicie jak i tak znów novicat na serwerze będzie.

ps. Gratuluję doboru teamu, bardzo rozsądni gm' owie.

Opublikowano

Nie potraficie nawet "naprawić" tych znikających bonusów, a mówicie coś o zabezpieczaniu.

Za pierwszym razem wam się nie udało zabezpieczyć, za drugim będzie to samo.

Btw. jeżeli wasze passy do bazy to "q1w2e3r4" to naprawdę gratuluję, później dziwić się, że na serwerze navi się rozchodzi -_-.

Ja rezygnuje z tego serwera, przyznam, że główny admin ma jakieś tam pojęcie o tym co robi (zważając na jego wiek), ale jednak nie za duże bo nie sprostał wymaganiom postawienia dobrego serwera.

Cya

Za 1 razem nie był zabezpieczany wgl.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Za 1 razem nie był zabezpieczany wgl.

To czemu pisaliście w postach jak jeszcze zapowiedź była, że technik zabezpieczy serwer dobrze ?

Opublikowano

Serwer Ethana posiada bardzo dopracowane oraz stabilne pliki serwerowe. Są to najnowsze dostępne
pliki odbugowane przez nas oraz testowane przez wiele godzin. Staraliśmy się wyeliminować nawet najmniejsze błędy.

Każdy błąd którego nie zauważyliśmy a zostanie wykryty w późniejszym czasie, zostanie od razu naprawiony.

Naszym priorytetem jest osiągniecie jak największej wydajności oraz funkcjonalności. Działanie serwera jest ciągle

przez nas monitorowane.

Bardzo stabilne i dopracowane :) Hahah

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Dzieciaki się biorą za serwer... GMi nieogarnięci, włamy łatwe, dodajmy że bydło z gimbazy przekrzykuje się na ogólnym (po co ta opcja?). DNO i 3m mułu, a fajnie się zapowiadało. Żegnam

aaaaab.jpg

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."

"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".

Sun zi

Opublikowano

Strona nie działa, server nie działa czekać na servera aż odpala i grać dalej też nie wiadomo bo może reset będzie. Wszystko do dupy ! :)

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Myślę, że lepiej wylapać te lewe eq niż resetować.

Wtedy więcej graczy odejdzie jak zresetujecie.

Nie da się sprawdzić jakie eq i co zostało gdzie rozdane i poprostu tego skasować?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...