Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

64237975458622605969.jpg20345115593018920244.jpg

Haha. Jak te ss'y są prawdziwe to mam pompe z tego serwa ;D.

Myślałem, że jednak ten serwer to będzie coś lepszego, ale się myliłem.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się tylko czemu zakryłeś serwer , obok mapki w prawym górnym rogu:) ?

widac po teksturach ze to ten serwer ale on to zrobil w cheat engine... zobacz strone wczesniej mojego screena.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

widac po teksturach ze to ten serwer ale on to zrobil w cheat engine... zobacz strone wczesniej mojego screena.

Próbujesz być fajny?

Cheat Engine nie działa, mam tego więcej :)

Opublikowano

ta a od kiedy mieczem +9 na 11 lvl u bije sie po prawie 4k ?

Proponuje spojrzeć na bony tego miecza :D

Spójrz na ss i na dole :)) na wołaj "Witamy Quen ...jako nowego szaman na serwerze Ethana"

Zastanawiam się tylko czemu zakryłeś serwer , obok mapki w prawym górnym rogu:) ?

Opublikowano

Próbujesz być fajny?

Cheat Engine nie działa, mam tego więcej :)

cheat engine dzialal dzaiala i bedzie dzialac.

Opublikowano

mam pytanie.oddal ktos z was pamiatki po demonie? stoje dokladnie 39 minut na parterze na dwoch ch i nie pojawia sie metek.wiele osob nie moze dropnac kamienia po pamiatkach.zbugowane dt jest?

Opublikowano

TheLasVegas, skoro piszesz, że to CE to wytłumacz nam teraz jakim cudem po 4 k w metka sypie? ;) Pewnie paint?

@Od początku było wiadome, że serwer pod kase :)

sygnatura.png

Opublikowano

Dlaczego wszystkie serwery po prezentacji wyglądają megaa, a jak przychodzi na nich grać to jest masakra.

Chciałbym cofnąć czas i zagrać jeszcze raz na takich serwerach jak Xlast czy początki diamonda lub Avalona.

Co do SS'ów i odbanowywania za kase napisze tyle: zawiedliście dużo osób, najlepiej się schowajcie i zamknijcie ten serwer. Ja podziękuję za grę(piszecie, że to CheatEngine, ale na Rolnika już nie ma usprawiedliwienia). Bugi rozumiem, ale nie zapewnijcie, że serwer 100% odbugowany przed startem, bo później leci megaa hejt.

Opublikowano

LOGOWANIE PADŁO

co do metina to załapałem się na zdjeciu w czacie groźba realna ;O

fcdfc1eb7bc2a.jpg

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dlaczego wszystkie serwery po prezentacji wyglądają megaa, a jak przychodzi na nich grać to jest masakra.

Chciałbym cofnąć czas i zagrać jeszcze raz na takich serwerach jak Xlast czy początki diamonda lub Avalona.

Co do SS'ów i odbanowywania za kase napisze tyle: zawiedliście dużo osób, najlepiej się schowajcie i zamknijcie ten serwer. Ja podziękuję za grę(piszecie, że to CheatEngine, ale na Rolnika już nie ma usprawiedliwienia). Bugi rozumiem, ale nie zapewnijcie, że serwer 100% odbugowany przed startem, bo później leci megaa hejt.

cofnąć czas do takiego syfu? chyba nie grałeś w metina: 23hx u1u1.

Opublikowano

mOŻECIE NAPRAWIC LOGOWANIE ? PISZE TUTAJ IZ FORUM NIE DZIALA A NA TSIE NIE WIDZE ADMINISTRACJI ;o

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Server był spoko ale ta administracja dała dupy i nie gram już. Każdy lata w eq z navii ...

Masakra i Elo!

Opublikowano

cofnąć czas do takiego syfu? chyba nie grałeś w metina: 23hx u1u1.

Nie chce się kłócić, ale tam grało się nie dla serwera, ale atmosfery. Teraz brak tego czegoś na nowo powstałych.

Opublikowano

A co za różnica ? przecież na czacie dokładnie pisze "Witaj na serwerze Ethana itd"

Jakby był to cheat to chyba nie bił by w metka 1 lv ninja po 2.3k ;)

Nie polecam.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...