Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxx

ahahahahhha no to ładnie ładnie :> :> ładnie na boku dorabiają <3<3

po tym co widze to nie wróże dużej przyszłości <3

Polecam xxx <3

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

xxxx

Moje podejrzenia się sprawdziły ;) Teraz wiadomo skąd ludzie mają pety itd, ale za połowę ceny kupili lub za Free dostali.

Nie polecam ;]

xD 

Opublikowano

Nie tlumaczcie sie już że każdy by za 120zl dał unbana. Najbardziej admini osmieszyli sie tym, że uwierzyli, że ktoś im zapłaci 120zl za unban konta 70lvl :) typowe dzieci, serwer skreślony dla mnie.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

A ja mam do was pytanie gimbuski... Skąd macie dowód, że administracja się zgodziła? ;) Nie ma dowodów na to... Jeżeli dla was dowodem jest durna rozmowa, którą można przeprowadzić z każdym GA większości serwerów to pozdrawiam. A przy okazji życzę wam powodzenia w szukaniu serwerów, jeżeli nie potraficie docenić ciężkiej pracy.

Opublikowano

Dalej śluby pobugowane, dt, bony też. Czy was trzeba się kurwa prosić, po to byście zrobili porządek na własnym serwerze?

g0Tef.jpg

Opublikowano

A ja mam do was pytanie gimbuski... Skąd macie dowód, że administracja się zgodziła? ;) Nie ma dowodów na to... Jeżeli dla was dowodem jest durna rozmowa, którą można przeprowadzić z każdym GA większości serwerów to pozdrawiam. A przy okazji życzę wam powodzenia w szukaniu serwerów, jeżeli nie potraficie docenić ciężkiej pracy.

Nie potrzeba dowodu że administracja się zgodziła. Taka rozmowa w ogóle nie powinna mieć miejsca.

GM który już w grze podał kontakt do Itsuko powinien odmówić prowadzenia takiej dyskusji i nie udzielać żadnej informacji odnośnie czegoś takiego.

Ciężka praca? Proszę cię, takie pliki i takie bugi ma ponad połowa privów. To co obiecują nijak ma się do tego co spotkamy na Ethanie.

Nie polecam tutaj w ogóle wchodzić, najpierw nie idzie sie wbić na serwer bo logowanie nie działa, potem jakieś dziwne błędy w kliencie.

To nie jest sprawiedliwe że inni expią i grają a inni nie mogą bo coś się popsuło a administracja ma to gdzieś.

Faktem jest że teraz nie ma ANI JEDNEGO nowego serwera, który by wyszedł i funkcjonował normalnie.

Zazwyczaj tak to działa: start serwera>masa bugów>masa zgłoszeń>cisza od administracji>znów zgłoszenia>admini obiecują że coś naprawią>połowa graczy dostaje wścieklizny>administracja robi reset>znów coś się pierdzieli>robią reset>zostaje garstka graczy>wciąż pełno bugów>admini twierdzą że wszystko jest ok>serwer pada po jakimś czasie.

58815786.jpg

Opublikowano

Nie potrzeba dowodu że administracja się zgodziła. Taka rozmowa w ogóle nie powinna mieć miejsca.

GM który już w grze podał kontakt do Itsuko powinien odmówić prowadzenia takiej dyskusji i nie udzielać żadnej informacji odnośnie czegoś takiego.

Ciężka praca? Proszę cię, takie pliki i takie bugi ma ponad połowa privów. To co obiecują nijak ma się do tego co spotkamy na Ethanie.

Nie polecam tutaj w ogóle wchodzić, najpierw nie idzie sie wbić na serwer bo logowanie nie działa, potem jakieś dziwne błędy w kliencie.

To nie jest sprawiedliwe że inni expią i grają a inni nie mogą bo coś się popsuło a administracja ma to gdzieś.

Faktem jest że teraz nie ma ANI JEDNEGO nowego serwera, który by wyszedł i funkcjonował normalnie.

Zazwyczaj tak to działa: start serwera>masa bugów>masa zgłoszeń>cisza od administracji>znów zgłoszenia>admini obiecują że coś naprawią>połowa graczy dostaje wścieklizny>administracja robi reset>znów coś się pierdzieli>robią reset>zostaje garstka graczy>wciąż pełno bugów>admini twierdzą że wszystko jest ok>serwer pada po jakimś czasie.

Ja nie znalazłem żadnych bugów, oprócz bonów i ślubu.

Logowanie już normalnie działa.

Btw. wystartował Nervil do tej pory stoi i ddos im nie straszny, ani razu nie był off na ponad więcej niż 30 min. :x

btw. ceny w itemshopie ulegną zmianie czy nie?

Opublikowano

Przerwa, poprawienie bugów przez administrację. Zobaczymy co im z tego wyjdzie. Jak na razie to ten serwer uważam za kopalnie beki, mi się ciężej expi na 70 poziomie od typa, który ma 160 poziom. Bez jaj... czwarty raz biorę ślub i nadal jednorazowy teleport.

g0Tef.jpg

Opublikowano

chętnie bym zagrał na twoim serwerze :)

h

Opublikowano

do 70 exp ciezko leci ale potem już z górki :D sam zobaczysz

Ja mam 100lvl i nie narzekam na serwer, mi tam sie podoba, wy to wszędzie znajdziecie jakieś problemy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...