Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslalem, że usuneli wczorajsze navi ale jak widać nie..Screen zrobiony 5 min temu w m1 jinno: http://zapodaj.net/0d419a0ca49b8.jpg.html

~~Pozdro

NexxuS (top2)

(top2) Podnietka?; ) No co racja, to racja. Navi wciąż jest, polecam zrobić restart, a zarazem zmniejszyć zdobywane doświadczenie na wyższych lvl'ach, a powiększyć na małych. : )

77771909559090086048.gif

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(top2) Podnietka?; ) No co racja, to racja. Navi wciąż jest, polecam zrobić restart, a zarazem zmniejszyć zdobywane doświadczenie na wyższych lvl'ach, a powiększyć na małych. : )

Nie podnieta, tylko napiałem żeby potwierdzić tożsamość i udowodnić, że nie jestem jakimś fagasem z 15 lvl z cheatengine.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam pisze z tablwta jbc proponuje zrobic restart bez navi polepszyc exp i zmniejszyc

sygna1.png

Opublikowano

I nagle przez to, że administracja nie potrafi ogarnąć kto ma eq z navi wiele osób ma stracić swój dorobek na serwerze? Zapomnij...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jpd dlaczego wy ciagle placzecie ....nawet jak zostalo kilka rzeczy (w co watpie) to jakiego chuja sie cepiacie ,Avanger zrobil blad biorac takich falszywych skurwysynow do ekipy no ale coz ,czlowiek uczy sie na bledach,teraz probuje wszystko zrobic zeby bylo ok ,nie dajecie mu mozliwosci tym pierdolonym waszym belkotem ....Jak myslicie gosc maja 20 lv i majac 1 item z navi to osiagnie cos ??? znudzi mu sie to a gm dojdzie do niego i go zbanuje,takze skonczcie pierdolic tylko grajcie bbo nei ma lepszego serwera niz ten ,ten wasz polishworld gorsze gowno niz Xenox dla mnei i nie zgodzcie sie ze mna ze serwer jest wyjatkowy...ale no coz wyszlo jak wyszlo,kilka dni i wszystko sie ureguluje i bd wysmienita gra takze wybierajacie .,kazdy ma swoj wybor i robi co chce ,takze prosze was o mobiilizacje i zachecam do grania na serwerze

Pozdrawiam

Opublikowano

Dalej na serwerze navi .... Dalej serwer nie ogarnięty polecam adminsitracji ogranąc chociaz wąpie ze będziecie miec duzą ilosc graczy na serwerze po ty co zrobiliscie:)

Opublikowano

I nagle przez to, że administracja nie potrafi ogarnąć kto ma eq z navi wiele osób ma stracić swój dorobek na serwerze? Zapomnij...

No ja jestem za ..Nie po to siedze jak je**** no-life , żeby teraz był restart.

Jpd dlaczego wy ciagle placzecie ....nawet jak zostalo kilka rzeczy (w co watpie) to jakiego chuja sie cepiacie ,Avanger zrobil blad biorac takich falszywych skurwysynow do ekipy no ale coz ,czlowiek uczy sie na bledach,teraz probuje wszystko zrobic zeby bylo ok ,nie dajecie mu mozliwosci tym pierdolonym waszym belkotem ....Jak myslicie gosc maja 20 lv i majac 1 item z navi to osiagnie cos ??? znudzi mu sie to a gm dojdzie do niego i go zbanuje,takze skonczcie pierdolic tylko grajcie bbo nei ma lepszego serwera niz ten ,ten wasz polishworld gorsze gowno niz Xenox dla mnei i nie zgodzcie sie ze mna ze serwer jest wyjatkowy...ale no coz wyszlo jak wyszlo,kilka dni i wszystko sie ureguluje i bd wysmienita gra takze wybierajacie .,kazdy ma swoj wybor i robi co chce ,takze prosze was o mobiilizacje i zachecam do grania na serwerze

Pozdrawiam

To nikt z administracji..Po prostu wyeba** sie poprzez strone do ItemSHopu znowu zapewne i dodali sobie eq z navi - tak jak wczoraj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja jestem za ..Nie po to siedze jak je**** no-life , żeby teraz był restart.

To nikt z administracji..Po prostu wyeba** sie poprzez strone do ItemSHopu znowu zapewne i dodali sobie eq z navi - tak jak wczoraj.

No to zapraszam do padania w 1/4 PvP z 50 lvl'ami, skoro Ci się nic nie podoba! :D

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Serwer jest teraz online? Czy offline?

Ja teraz nie mogę wbić, a wydaję mi się że bana otrzymałem za uświadomienie graczy, o bugu na szkle.

Z administratorem nie można się skontaktować, ponieważ teamspeak nie działa forum także, nawet strona nie chcę się odpalić, a tutaj po prostu olewka.

Pozdrawiam Fajusek.

Czy mogę się ubiegać o unbana dla postaci: Fajusek?!

Opublikowano

To jest jakaś pierdolona kpina z ludzi ... Po Chuj wgl takie coś jest robiony.. Na server czekało tylu ludzi potem jacyś jebani 15-latki .. nic nie mam do wieku ale jak Gm sie chwali, ze ma 15lat i rozdaje eq navi to cos jest nie tak .. Zenada pierdolona ... Powinna wam tam maszyne tak rozdupic ze nigdy wiecej by wam sie nie chcialo grac w metka... Z ludzi sobie zarty robic to my was wczesniej broniliśmy ,ze server spoko i wgl a wy takie cos odjebaliście jebac was do dupy wy kurwy pierdolone banujecie dla jaj eq z navi bugów nie umiecie naprawic kazdy lata na wh a wy na to macie wyjebane team metina niezastapiony ... -.-''' Pozdrawiam Kumatych !!

Opublikowano

Dzisiaj server online bedzie? :)

Jest online (pisze tylko ze chanele off).

Ale nie polecam już wchodzić.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jest online (pisze tylko ze chanele off).

Ale nie polecam już wchodzić.

To navi to druga stroną. Ale jak działa jak mam "bład połączenia się z serverem"

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Czy chcecie ankietę?

1. Reset? Tak, Nie.

2. Nowy start z zabezpieczeniami? Tak, Nie

Jeżeli będzie bynajmniej 20 like'ów tego posta lub 30 Wiadomości na PW z tematem "TAK" to takie coś przeprowadzimy.

Popytamy ludzi w grze, na ts i na fanpagu o swoje poglądy i opinie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czy chcecie ankietę?

1. Reset? Tak, Nie.

2. Nowy start z zabezpieczeniami? Tak, Nie

Jeżeli będzie bynajmniej 20 like'ów tego posta lub 30 Wiadomości na PW z tematem "TAK" to takie coś przeprowadzimy.

Popytamy ludzi w grze, na ts i na fanpagu o swoje poglądy i opinie.

hAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER hAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVERhAHAHHA JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER JEBAĆ TAKI SERVER NIC SIĘ NIE STAŁO GM-Y NIC SIĘ NEI STAŁO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...