Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pyli się tutaj grać?; / Bo słaby exp, dopiero na nowych mapkach dowala ostro ;d

Proszę odpowiedzi od graczy, nie od administracji serwera. ; >

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Banowanie na serwerze Ethana.eu. :

fcdfc1eb7bc2a.jpg

Widać jak mało wiesz o tej grze... Administracja zbanowała te konto , a gracz był w grze to do momentu wylogowania mógł jeszcze grać na koncie i mógł nawet eq przełożyć .
Opublikowano

Tak przez 1h po tym banie grał pajacu jebany

Pajacem jebanym możesz być ty. Od momentu zbanowania do przeniesienia się np na Inną mapkę bądź do miasta, a spowoduje to wylogowaniem. Czyli do tego momentu mógł eq przełożyć imbecylu. I nie wyzywaj kogoś kogo kurwa mać nie znasz. Bo na prawdę tym sposobem okazujesz jaki to jesteś płytki i jak szybko zniżasz się do poziomu gimbusa ...

Wyjdź na dwór przewietrz się, idź do lasu na grzybki. Tylko ich nie jedz bo bardziej Ci odpierdoli ....

Chłopaku, weź ogarnij swoje porty i nie ciśnij się do każdego.

Bo kozak w necie jesteś a zapewnie ciota w świecie...

To na tyle . Pzdr.

99523830871009328537.png

Opublikowano

A jo ON jest ale zakapior ze mnie zobaczyłem tylko że ch OFF a nie próbowałem się zalogować :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

38656773512402294831.jpg

CO TO KURWA MA SIĘ ZNACZYĆ... wiedziałem że tak będzie jebane gimbusy GM którzy za 30zł zrobią wszystko... nq

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Wole serwer PolishWorld :)

Nic ciekawego w tym serwerze nie ma, wszystko praktycznie to samo jak na innych serwerach

sygn2.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem , po co gadacie "No to czemu na Polishword" pewnie tak jak ten syf nie ruszy lub będzie miał podobne problemy. Jeżeli chcecie wybierać stabilne serwery i mieć pewność że nie padną musicie wybierać serwery typu Diamond. Sam to niedawno zrozumiałem , ponieważ tylko marnowałem czas na te nowe serwery , albo same bugi, albo nie ogarnięta albo coś innego. Dlaczego to piszę , ponieważ robicie błąd idąc na nowe serwery , sami widzicie co się dzieje , wszystko jest tak nieogarnięte że szok.

xD 

Opublikowano

To chuj macie pozamiatane :) powodzenia z prowadzeniem serwera :P Po takiej akcji możecie zamknąć serwer.

Piona !

Opublikowano

Cała sprawa była wyjaśniona wczoraj, ale dalej dzieci drążą temat jaki to dupny serwer i że czekają na Polishworld. Który i tak okaże się pewnie syfem jak większość.

Macie lepsze serwery.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...