Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pi**ole serwer jak najbardziej zajebisty tylko ku**a to logowanie je**ne i ten po**bus itsuke.

Opublikowano

" IT SUKE" sama nazwa mowi, :D

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

spokojnie, tak będzie przez kilka pierwszych dni, nie tak łatwo stworzyć dobry serwer , założę się ze po niedzieli już nie będzie takich cyrków ;p

Opublikowano

Ja Pie...ole co znowu ? pewnie się zaraz okaże że jakieś ddosy są ..

Wcale bym się nie zdziwił bo super serwer...

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił bo super serwer...

Dzieci nie mają co robić w długi weekend więc muszą trochę pozazdrościć bo mama na is nie dała ..

51386897.jpg

Opublikowano

Mavq na ninja hacku cisnie, ozgi na wh, bunio wh, a gm-y maja to w dupie :D

Podobno wczoraj banowali jakiegoś 120 lv-a

Ref.

Serwer online wbijać !

51386897.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o hacki to team banuje skrupulatnie, wczoraj leciał ban za banem za wh i inne, więc nie gadajcie że team ma w dupie cziterów :D

Opublikowano

ia tesz mam buont potczaz uonczenja sje s serferę

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Serwer off jo?

Wydaje mi się, iż raczej przypuszczam, że to bardzo prawdopodobne.

Opublikowano

Mam nadzieje że dzisiaj naprawią te znikające bony.

Mi GA pisał na pw że to jest zabezpieczenie przed BS i to zostawią, dlatego zmniejszyli cenę 5 bonu xD

Opublikowano

Mi GA pisał na pw że to jest zabezpieczenie przed BS i to zostawią, dlatego zmniejszyli cenę 5 bonu xD

Ja pisałem wczoraj z jakimś GM, i napisał mi że do 3 dni będzie jakaś aktualizacja, która będzie wprowadzała między innymi stałe bony ;p

Opublikowano

OŚWIADCZENIE ADMINISTRACJI ETHAN!

"Witam szanownych graczy.

Jak niestety jesteście świadomi serwer jest offline od jakiegoś czas. Niestety jestem po części odpowiedzialny za ten stan rzeczy. Obecnie pracujemy nad naprawą wszelkich bugów, z uwagi na to, że obecny stan serwera nie spełnia waszych oczekiwań postanowiliśmy że wyłączymy serwer do czasu naprawy wszelkich zaistniałyc błędów. Niestety nastąpiła taka sytuacja jak ma teraz miejsce i pracujemy nad przywróceniem serwera do życia w jak najszybszym terminie się da. W nagrodę cierpliwi gracze otrzymają specjalne bonusy na okres 24h.

Przepraszam wszystkich graczy za obecny stan, rzeczy, pracujemy najszybciej jak się da nad poprawą obecnej sytuacji.

Pozdrawiam Team Ethan'a."

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OŚWIADCZENIE ADMINISTRACJI ETHAN!

"Witam szanownych graczy.

Jak niestety jesteście świadomi serwer jest offline od jakiegoś czas. Niestety jestem po części odpowiedzialny za ten stan rzeczy. Obecnie pracujemy nad naprawą wszelkich bugów, z uwagi na to, że obecny stan serwera nie spełnia waszych oczekiwań postanowiliśmy że wyłączymy serwer do czasu naprawy wszelkich zaistniałyc błędów. Niestety nastąpiła taka sytuacja jak ma teraz miejsce i pracujemy nad przywróceniem serwera do życia w jak najszybszym terminie się da. W nagrodę cierpliwi gracze otrzymają specjalne bonusy na okres 24h.

Przepraszam wszystkich graczy za obecny stan, rzeczy, pracujemy najszybciej jak się da nad poprawą obecnej sytuacji.

Pozdrawiam Team Ethan'a."

skąd masz takie info skoro strona nie działa ?

Opublikowano

chyba ich posrało z tym anty BS, w broni którą się robi z truty to srednie znikaja jak sie zmienia.. druga sprawa wczoraj Ozgi wykorzystywal bug z expem i nic mu nie zrobili.. bez sensu... to jest kumpel kogos z teamu, lub po prostu postac jakiegos GMa

help4you.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...