Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie ma co grac jak zrobią zęby bony nie znikały to jest szansa ze ktoś wróci i eq z navi jak by bony nie znikały i eq navi to bym wrócił :P

Ins1de thx za przypomnienie o tym serwie :)

Opublikowano

A o co tak właściwie chodzi ? (Snipspod)

Nie moge sciagnac bo na deosit files wyskakuje błąd ze plik został usunięty, a launcher sie nie odpala.

Opublikowano

No nie ma co grac jak zrobią zęby bony nie znikały to jest szansa ze ktoś wróci i eq z navi jak by bony nie znikały i eq navi to bym wrócił :P

Ins1de thx za przypomnienie o tym serwie :)

ja mówić ci zęby bo wiesz że trudno być pisać po polski.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

ziomek, jak nie wiesz to nie siej, ok ?

w jape dałbym Ci odrazu,

nie ma navi tylko bug ze szklem i Cheat.E.

Hahahahahahaahahahaha. Nie moge.

A bany dostali za bug ze szklem, ta? xDDD

Zbanowali CisneNaWH, pewnie wyciagneli ta trute z konta i po chwili odblokowali.

Sam chyba nie wiesz co mowisz.

Zreszta zobacz filmiki w ktory ludzie bija po 1kkk+ ;]

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Serwer fajny, mimo tego, że było eq navi to raczej już to ogarneli albo ogarną.

Mam pytanie do administracji lub technika tego serwera, mianowicie chodzi mi o usuwanie bonów.

Czy zrobicie to żeby ich nie usuwało, czy też nie ? Wiadomo że ludzie będą cisnąć na BS, ale dzięki temu na 100 % będziecie mieli więcej graczy :)

Proszę o odpowiedź kogoś z temu.

Opublikowano

Naprawicie w końcu te znikające bony? Bo to się już naprawdę śmieszne robi.. żeby wybonować głupią stalkę wydałem już 700kk na same zmianki a do tego co ~5 zmianka znika bon... paranoja.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Naprawicie w końcu te znikające bony? Bo to się już naprawdę śmieszne robi.. żeby wybonować głupią stalkę wydałem już 700kk na same zmianki a do tego co ~5 zmianka znika bon... paranoja.

mam konkretne pytanie.

nie przeszkadza ci ze ludzie lataja w eq zrobionym przez gm? jak mozesz dalej tam grac?nie widziales fimikow?

Opublikowano

No dobra, jest cudownie, wszystko śmiga, navi już nie ma, jest cudo. Ale mam jedno pytanie... wirujący sztylet zadaje o wiele więcej DMG niż zasadzka, to normalne ? ;o

@Edit

Co jest, drop yang poprawili? :oo 6 grupek i 5kk na ezo :O

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Serwer mimo że u Was podpadł, mimo tych offów itd..

Jest 450 online. Dziękujemy, że chociaż tyle osób nam zaufało i dało szansę.

Powiedział 13 letni dzieciak podający się za grafika. ;d

Weźcie już wyłączcie serwer to więcej osób zacznie gre na serwerach które stoją dłużej. Bo tutaj administracja się sprzedajee :)

EQ z navi nie usuniecie bez resetu. Przestańcie się ośmieszać.

quetti.png
Opublikowano

Idzie bez żadnych resetów usunąć navi, więc proszę ciebie nie pierdziel nam tu głupoty.

Nie wiem co masz do ich wieku, sam pewnie nie masz więcej.

Serwer jest dobry tylko niech się ogarną.

Opublikowano

Serwer jest teraz online? Czy offline?
Ja teraz nie mogę wbić, a wydaję mi się że bana otrzymałem za uświadomienie graczy, o bugu na szkle.
Z administratorem nie można się skontaktować, ponieważ teamspeak nie działa forum także, nawet strona nie chcę się odpalić, a tutaj po prostu olewka.
Pozdrawiam Fajusek.

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się już tu grać, dlaczego? Jest navi, Itsuke chciał sprzedać konto za 120 zł, no śmiech na sali.

Do upa, mówisz że usunąć navi, ale co to da? Większość ludzi i tak stwierdziło że tu się nie opłaca bo ono jest, nawet jak usuną to zostanie to odpychanie nas od serwera.

Na miejscu Krzyśka bym restart zrobił i ogarnął też doświadczenie bo na high lvl'ach to leci exp jak poyebany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...