Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to kiedy wkoncu otworzycie ? jakas beta? chodzi Ci o poprzednia srode i piatek ?

Start to środa 15.00, oczywiście jeśli bez problemów się obejdzie. Bety nie będzie. Chodzi o poprzednią środe i piątek.

96 % brrrrrrr......

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna wiedziec skad bronie na 75lv? Tylko z szkaty ripa? Pytalem wczesniej kilka razy i nikt mi nie odpowiedzial skad moge je zdobyc.

Właśnie gdybyście uważnie czytali to byście wiedzieli. To pytanie było poruszane już ponad 10 razy.

Bronie na 75 dropić będą z bosów na mapce Imperial i mapce Polski. Drop z PL został usunięty a więc nie będzie szkat ripa.

Start w tą środę macie date podaną w Zapowiedźi 8.05.2013 Godz 15.00

Opublikowano

Właśnie gdybyście uważnie czytali to byście wiedzieli. To pytanie było poruszane już ponad 10 razy.

Bronie na 75 dropić będą z bosów na mapce Imperial i mapce Polski. Drop z PL został usunięty a więc nie będzie szkat ripa.

Start w tą środę macie date podaną w Zapowiedźi 8.05.2013 Godz 15.00

No dobrze, wszystko cacy. Ale czytałam, że nagrody u biologą są zedytowane. Chciałabym się zapytać, czy zmieniliście CAŁEGO BIOLOGA na 1 sec. Bo to nudne, i nie chce się tego biola robić jak jest co 5min lub 15h... By oddać te 25 konarów. Troche przesada. Zmieńcie to ; 3

99523830871009328537.png

Opublikowano

No dobrze, wszystko cacy. Ale czytałam, że nagrody u biologą są zedytowane. Chciałabym się zapytać, czy zmieniliście CAŁEGO BIOLOGA na 1 sec. Bo to nudne, i nie chce się tego biola robić jak jest co 5min lub 15h... By oddać te 25 konarów. Troche przesada. Zmieńcie to ; 3

@ Edit Na pewno odpowiadałem na pytanie dotyczące biologa ale nie da się go znaleźć w 70 stronach.

A więc na każde pytanie które już było i tak odpowiem.

Do biologa oddaje się przedmioty bez limitu czasowego.

@Down Przepraszam ale już kilka razy odpisywałem na takie i podobne pytania lecz teraz jak chciałem znaleźć to jest ciężko ;]

Opublikowano

Do tego pytania też była odpowiedź.

Do biologa oddaje się przedmioty bez limitu czasowego.

Przeleciałam te prawie, że 70 stron i nie znalazłam albo jestem jakaś ślepa o.O.

Dzięki za odpowiedź..

99523830871009328537.png

Opublikowano

Czerwona zbroja szamana. xDxD

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie i myślę ,że was odwiedzę. Zastanawia mnie co jest w środku Polski ;)

Opublikowano

Czerwona zbroja szamana. xDxD

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie i myślę ,że was odwiedzę. Zastanawia mnie co jest w środku Polski ;)

Chytra baba z Radomia, a tak serio to fajnie że jest już dokładna data startu.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

najlepiej jakby start odbył sie o 16:00 bo niektórzy nie chodzą już do gimnazjum i nie wracają wcześniej :)

PS . czekam na ostrzeżenie :)

Opublikowano

mam pytanie czy na 100% będzie start w środę o 15 czy jest szansa, ze będzie wcześniej?

"Kończą pracę związaną ze stroną oraz wrzucają klienta na inny hosting. Przewidywany start serwera to środa godzina 15:00 (może być szybciej, ale wiadomo jak jest i mogą pojawić się problemy). O wszystkim was poinformują."

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

najlepiej jakby start odbył sie o 16:00 bo niektórzy nie chodzą już do gimnazjum i nie wracają wcześniej :)

W środę właśnie gimbazjum idzie do szkoły, a ja np będąc w technikum nie idę bo piszą matury :D

@top

Miło, że w końcu jest jakieś info co do startu, liczę, że obędzie się bez żadnych kłopotów na starcie i powodzenia.

Opublikowano

A jak ktoś jest z zawodówki tak jak ja musi isc na lekcje bo tylko technikum nie idzie kur... a mam lekcje do 16 neich start zrobia koło 18 a nie tak wczesnie

68888487823051815750.png

Opublikowano

@czego srasz i robisz spam. To zagrasz pare h po starcie. W czym problem. Jest podany termin, więc temat teraz powinien być zamknięty, bo dalej spam jest :)

Piona !

Opublikowano

A jak ktoś jest z zawodówki tak jak ja musi isc na lekcje bo tylko technikum nie idzie kur... a mam lekcje do 16 neich start zrobia koło 18 a nie tak wczesnie

Nie jest powiedziane że start musi być dokładnie o godz 15. Może się okazać że start będzie np. w wtorek . Jeżeli będzie wam pasowało godzinę startu można przełożyć ale to dopiero max 1 dzień przed startem jak wszystko będzie dopracowane ;]

Klient już jest wrzucony na inny hosting (Multiupload) link do niego znajduje się na 1 stronie u samej góry zapowiedzi.

PS. z powodu dużej ilości stron stworzę specjalnie dla was FAQ serwera z najczęściej zadawanymi pytaniami abyście nie musieli ich szukać.

Cytat Moderatora co grozi za spam ;]

Wszystkie najważniejsze informacje wam podałem. Prawdopodobnie hasło do klienta zostanie podane przed startem, dlatego proszę was abyście się o to nie pytali. Mam nadzieję, że rozmowa na temat serwera będzie na poziomie, bo nie chcę zamykać tematu trzeci raz, a jak wiadomo do trzech razy sztuka :).

PS. Za spam będę blokował możliwość pisanie na jeden dzień.

Opublikowano

Chyba chodzi ci o studentów albo tych co pracują bo większość technikum i liceum ma wolne bo matury są

Opublikowano

Jestem ciekawy czy ruszycie dzis/jutro/wtorek/środa. :) Dlaczego nie ma ani strony ani forum. ? Tylko client który jest na hasło oraz... prezka na MPC noi + GP który się nie udał. :> Czy tylko mi coś tu nie pasuje. ?

Opublikowano

Jestem ciekawy czy ruszycie dzis/jutro/wtorek/środa. :) Dlaczego nie ma ani strony ani forum. ? Tylko client który jest na hasło oraz... prezka na MPC noi + GP który się nie udał. :> Czy tylko mi coś tu nie pasuje. ?

Po co ma byc teraz strona ON ?? nie rozumiem twojego toku myślenia :D

Co do strony widziałem już ja jak i wielu forumiczów :)

polishworld.pl

Teraz jest obecnie OFF bo ją edytują :)

Moim zdaniem jak włącza strone 1 dzień przed startem w zupełności wystarczy ;) rejestracje tak samo ;)

Edit. z Tej samej prezki na MPC będzie ponad 1k ludzi ;D a wiesz jak to jest jednemu sie spodoba wciągnie drugiego itd .. :)

Co do GP tez uważam się nie jest powalający ;) ale może dadzą szanse komuś aby się wykazać i zrobił jakiś poczciwy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...